NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR2870Ne

iR2870Ne

Canon iR 2870Ne on multifunktsionaalne seade, mis on toodetud ümbertöödeldud materjalidest. Loodussõbralikkus ei ole aga vähendanud selle seadme produktiivsust ja kasutajalihtsust.
Canon iR 2870Ne ühedab endas printimise, paljundamise, skaneerimise ja digitaalsed saatmisfunktsioonid. Tänu sellele saab kõikidokumendihaldusega seotud tegevusi sooritada mugavalt ühe seadme abil. iR 2870Ne väljastuskiiruseks on 28 lk/min.

• Keskkonnasäästlik seade ümbertöödeldud materjalist
• Produktiivne multifunktsionaalne seade
• MEAP- ettevalmistusega
• Väljapaistvad turvaelemendid
• Lihtne kasutajaliides

Ökoloogiliselt vastutustundlik
Kuigi iR2870Ne on toodetud ümbertöödeldud materjalidest, on see sama funktsionaalsuse ja suutlikkusega kui uus seade. Canon kogub üle Euroopa liisingust tagasi tulnud seadmed kokku ning saadab spetsiaalsesse tehasesse, kus need läbivad range taastootmise protsessi.
Ümbertöötlemisel on kasutatud 88% ulatuses samu materjale, mis kasvatab seadmete eluiga ning vähendatakse sõltuvust toormaterjalidest.* Ning kuna kasutusse saab võtta ka eelnevalt konfigureeritud osi, siis säästetakse ka umbes 32% pakkematerjalidelt.
* arvutatud kaalu põhiselt

Kõrge tootlikkus
iR2870Ne on produktiivne multifunktsionaalne seade, mis prindib kiirusega kuni 28 lk/min ja aitab tõsta kontoritöö efektiivsust. Muljetavaldava skannerifunktsionaalsusega saab dokumente kiirelt digiteerida ning lähetada siis ükskõik millisele võrguaadressile, grupile või dokumendikausta.
iR2870Ne on Canon MEAP-ettevalmistusega, mis lubab iR-seeria multifunktsionaalsed seadmed kujundada kliendi erivajadustele vastavaks. Samuti tagab see toe teistele tõhusatele Canoni lahendustele - uniFLOW, Therefore, eCopy, iWMC ja SCCP.

Efektiivne suhtlemine
Universaalsete saatmisfunktsioonide abil saab dokumente skaneerida ning e-postiga edastada. iR2870Ne võimaldab luua ka PDF-dokumente ning loodud failid otse seadme kõvakettale salvestada. Nii ei pea suuri faile e-kirjaga edastama – adressaadile saadetakse veebiaadress, kust saab faili sobival hetkel alla laadida.

Kõrge kvaliteet
Raportid, tabelid ja uudiskirjad on vaid mõned dokumendid, mis vajavad kvaliteetset ning ladusat printi. iR2870Ne kvaliteet ning prindikiirus tagavad mõlemat.

Väljapaistev turvalisus
iR2870Ne seadmega jääb oluline informatsioon konfidentsiaalseks. Kasutades osakonna ID-d saab lubada juurdepääsu teatud funktsionaalsusele vaid volitatud kasutajatel. Kasutajapõhine identifitseerimine tõstab turvalisust veelgi.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.