NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR3025Ne

Mudel iR3025Ne on säästlik valik kontoritele ja töörühmadele, kes vajavad multifunktsionaalset ruumisäästliku disainiga seadet. Kahepoolse automaatse dokumendisööturi, kassetisööturi ja siseviimistlejaga.

• Ümbertöödeldud mustvalge kontoriseade
• Printimine, kopeerimine, saatmine ja faksimine ühes seadmes
• Väljastuskiirus 25 lk/min
• 2250-leheline paberimaht
• Standardne siseviimistleja ja automaatne dokumendisöötur
• Suuremaks turvalisuseks kõvaketta kustutamise võimalus

Tootmine, kasutamine, taaskasutamine
Kas olete mõelnud, mis saab teie büroos kasutusel olevatest multifunktsionaalsetest printeritest pärast rendiperioodi lõppu? Canon on pühendunud oma klientide teenindamisele ja oma tegevuse rajamisele keskkonnasõbralikul viisil, arvestades toote tervet elutsüklit. Seetõttu töötasime välja oma ümbertöötlemisprogrammi.

Rendiperioodi lõppedes kogutakse seadmed kogu Euroopas kokku ja saadetakse Saksamaale Canoni Giesseni tehasesse, kus need läbivad range tehaseremondi ja kvaliteedikontrolli protsessi – tulemuseks on täielikult uuendatud ja uuestisündinud seadmed, mille funktsionaalsus, tööjõudlus ja garantiitingimused on samad nagu esmakordselt müüdavatel seadmetel.

Jätkusuutlik valik
Ümbertöödeldud toodete puhul taaskasutame kuni 93% olemasolevatest komponentidest ja materjalidest*, mistõttu meie nõudlus uute toormaterjalide järele väheneb oluliselt. See võimaldab meil vähendada süsihappegaasiheiteid kuni 50%, võrreldes uutest osadest toodetud multifunktsionaalsete printeritega. Seadmekonfiguratsioonide hoolikas kavandamine võimaldab oluliselt vähendada ladustamise ja transportimise jaoks vajalike pakkematerjalide hulka.

Kompaktne ja usaldusväärne
Mudel iR3025Ne prindib ja kopeerib kiirusel 25 lk/min (A4) ning selle funktsioonid lasevad teil luua ja jagada professionaalse välimusega mustvalgeid dokumente. Automaatne kahepoolne printimine suurendab tootlikkust ja säästab paberit ning standardne kahepoolne automaatne dokumendisöötur ja siseviimistleja tagavad lihtsa ja kiire dokumentide kopeerimise ja klammerdatud komplektide tootmise.

Mudelit iR3025Ne on lihtne kasutada tänu suurele värvilisele puuteekraanile ja iR-liidesele, mis on olemas kõikides ümbertöödeldud mudelites. Samuti on olemas postkasti ja turvalise printimise tugi.

Tõsiselt hea hinna-väärtuse suhe
Osade ja materjalide taaskasutamine võimaldab meil klientidele pakkuda väga mõistliku hinnaga jätkusuutlikke seadmeid. Canoni tava järgides on printer iR3025Ne MEAP-i valmidusega ning see toetab mitmeid rakendusi, sh uniFLOW ja eCopy. Seadet saab hõlpsasti seadistada iWMC kaudu; ühtlasi tagab e-hooldusteenus seadme täpse kaugmonitooringu ja näitude lugemise.

*Keskmine ümbertöötlemise määr kaalu järgi.