NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR3100C

Multifunktsionaalne printer (MFP) iR 3100C pakub must-valgesse kontorikeskkonda midagi täiesti uut. Ruumisäästliku printeri, paljundusmasina, skanneri ja faksina muudab seade elektrooniliste ja paberkandjal olevate dokumentide loomise ja jaotamise mugavaks ja hõlpsaks. Intelligentse digitaalseadmena suudab see parandada digitaalsete dokumentide haldamist, anda dokumentidele professionaalse viimistluse ning säästa kulude tõhusa kontrollimise abil raha. Lisaks pakub seade midagi, mida ükski teine Canoni must-valge seade pole pakkunud. Taskukohaseid värvifunktsioone.

Suurem efektiivsus
Canoni tipptehnoloogia kasutamine võimaldab ühel seadmel teha tööd mitme eest. Canoni multifunktsionaalsete printerite seeria seadmetes on kõik dokumenditöötluse võtmefunktsioonid koondatud ühte korpusse, mis teeb info haldamise ning jaotamise kohalikus arvutivõrgus ja laiemaltki äärmiselt mugavaks ja ökonoomseks. Mitte ainult skaneerimiseks, printimiseks, paljundamiseks ja faksimiseks, vaid ka intelligentseks saatmiseks ja vastuvõtuks universaalse saatmisfunktsiooniga. Koos võimalusega luua täisviimistlusega, kasutusvalmis dokumente (kolme lisavarustusse kuuluva viimistleja abil) on tegu enneolematu must-valge infotöötlussõlmega, millele lisandub ka värvifunktsioon – see ongi revolutsiooniline Canon iR 3100C.

Intelligentne värvisaatmine ja dokumendijaotus
Võrku ühendatult muutub iR3100C intelligentseks seadmeks. See tähendab, et saad saata must-valgeid ja värvilisi dokumente mitmele vastuvõtjale ühe toiminguga. Skaneeritud dokumente saab edastada igale poole, kuhu vaja – e-posti aadressidele, spetsiifilistesse andmebaasidele või säilitamiseks failiserverisse. Niimoodi hoiab kasutaja kokku märkimisväärselt palju aega, ruumi ning kulutusi, mis tavaliselt koopiate jaotusega ja haldusega kaasnevad. Ning tänu Canoni ainulaadsele värvifailide kokkupakkimise funktsioonile võid olla kindel, et ka suurimad värvifailid ei koorma su serverit üle (300 dpi värvifaili saab pakkida kokku originaalsuurusest kümme korda väiksemaks).

Suurepärased tulemused
iR 3100C lisab Canoni kõrgetasemelisele must-valgele tehnoloogiale värvifunktsioonide toe. Saad eelarvet ületamata lisada oma äridokumentidele värvisära siis, kui vaja ja sinna, kuhu vaja. Konfigureeri mitmekülgne iR3100C vastavalt oma töö- ja viimistlusvajadustele ja valmistu rakendama selle intelligentseid võimalusi oma tööalase edukuse nimel – lihtsalt ja mugavalt.

Siirdumine must-valge dokumenditöötluse juurest värviajastusse võib olla suureks majanduslikuks sammuks. Canon on seda aga vähendanud ning lisanud värvifunktsiooni toe must-valgele seadmetele. Ning just nagu inimesed suudavad värvilist must-valgest eristada, suudab seda ka iR 3100C. Mis tähendab, et sa maksad värvide kasutamise eest ainult siis, kui värve läheb ka tegelikult vaja ning ise otsustad, kes neid kasutab ja kui sageli. Samuti ei tasu unustada kõiki must-valge seadme funktsioone, mis endiselt kättesaadavaks jäävad.

Hõlbus kontroll värvide kasutuse üle
Canoni ID-halduse tehnoloogia pakub täielikku kontrolli. Saad määrata kõikidele kasutajatele eraldi paroolidega värvi- ja koguselimiidid ning takistada seadme volitamata kasutamist, mis tooks endaga kaasa suuri kulutusi. Erinevalt tavalistest värvifunktsioonide toega multifunktsionaalsetest printeritest prindib iR 3100C vaikimisi must-valgelt, et hoida ära kulutusi värviprintimisele, kui selle järele puudub vajadus. Lisaks annavad sellised programmid nagu Canon Netspot Accountant ja Document Accounting Intelligence parema ülevaate kliendi kulude üle ja võimaldavad eelarvet ilma peavaludeta hallata.

Kõrge kvaliteet, madalad kulud
Kasuta värvikujutiste salvestamiseks seadme kompaktset, sisseehitatud skannerit. Seejärel saad need kokkupakitud kujul kiiresti ja mugavalt saata, ilma võrku aeglustamata. Ning lisada dokumentidele originaalkvaliteediga värvilehekülgedena.

Canoni uus õlivaba kinnitusega sfääriline S-tooner annab äridokumentidele ideaalselt sobiva mati pinnaviimistluse. Printimise lahutusvõime kuni 2400 x 600 dpi veenab sind lõplikult, et iR 3100C pakub värvikvaliteeti, mida oled alati soovinud - hinnataseme juures, mida sa poleks iial osanud lootagi.

Värvide efektiivne kasutus
Uuringute tulemused näitavad, et värvid aitavad koondada tähelepanu, parandavad loetavust ja suurendavad info vastuvõtuhulka. Värvilised dokumendid on 39% meeldejäävamad, suurendavad bränditeadlikkust 70% võrra ning vähendavad vigu 80% võrra. Mis aga kõige tähtsam - värviliselt prinditud arve makstakse 30% suurema tõenäosusega! Intelligentse värvide kasutusega suudab iR 3100C märkimisväärselt suurendada sinu mõju värvikirevas ärimaailmas.

Hõlpsastikasutatav
Tänu suurele, tuttavale värvilisele juhtpaneelile on funktsioonid ja seadistused vaid lihtsa nupuvajutuse kaugusel. Selgelt loetavad menüüd pakuvad hõlpsaid paljundus-, printimis-, skaneerimis-, saatmis- ning keerulisemate redigeerimis- ja töötlusfunktsioonide valikuid.
Puhast tooneripudelit on mugav vahetada ilma aega raiskamata ja käsi määrimata. Tänu uue disainiga, märkimisväärselt lühemale paberisööduteekonnale esineb paberiummistusi vaid minimaalselt. Paberiummistuste tekkimisel on aga kasutajal hõlbus ligipääs seadmele külje pealt, mistõttu selle saab paigutada mugavalt kasvõi väikesesse nurka.

Kõik toimingud töölaualt
Kasutajad pääsevad iR 3100C seadmele ligi otse oma tööjaamadest – kaug-kasutajaliidese kaudu (RUI) veebilehitsejaga – et seadme olekut kontrollida ning määranguid muuta. Samuti on kasutajatel juurdepääs oma isiklikele postkastidele, et dokumente turvaliselt jagada, muuta ning jaotada. Säästmaks aega ning klahvivajutusvigu saab kõiki ettevõtte e-posti aadresse sisestada seadmesse ning hallata LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) funktsiooni abil serverist.

Tee tööd produktiivselt
iR 3100C-l on pakkuda rohkem must-valgeid võimalusi kui sa ette kujutadagi oskad. Saad printida kõrge kvaliteediga värvilisi ja must-valgeid lehti omaenda kontoris. Printimise kiiruseks on 31 lk/min must-valgelt ja 7 lk/min värviliselt (A4-formaadis ühepoolselt), samuti saad kasutada ka kahepoolse printimise võimalust. Saad kõike seda teha ilma katkestusteta, kui kasutad lisavarustusse kuuluvaid paberisalvesid, mis võimaldavad kuni 4750 mitmes erinevas formaadis ja erineva kaaluga lehe järjest söötmist. Ning kolm paberiväljastusviisi lisavad paindlikkust veelgi.

Milleks näha vaeva keerukate dokumentide koostamisega, närveerides tähtaegade pärast? Canoni uue intelligentse iW Publishing Manager tarkvara abil saad liita erinevate Windows-põhiste rakendusprogrammidega loodud dokumendid elektrooniliselt üheks iWPM-dokumendiks. Seda elektroonilist dokumenti saad lisaks redigeerimisele, muutmisele ja personaliseerimisele ka viimistleda ja välja printida. Suurepärane dokumendiväljastus vähemate pingutustega!

Prindi mis tahes võrgukeskkonnas
Canoni seadmed valdavad sujuvalt mitmeid printerikeeli. Lisaks PCL- ja PostScript-printimise toetamisele kasutab iR 3100C Canoni ainulaadset uut UFR-keelt. UFR kiirendab Windows-rakendusprogrammidest printimist märkimisväärselt, jaotades töötlemisülesanded arvuti ja printeri vahel ära. Lisaks sellele, et iR 3100C on intelligentse värvifunktsiooni toega Canoni multifunktsionaalne seade, suudab see ka ainsana oma klassi seadmete hulgast pakkuda Adobe Postscript prindisõlme konkurentsitut kiirust ja töökvaliteeti.

Lihtne konfiguratsioon ja haldus
Seadistamise ja konfigureerimise koha pealt on iR 3100C iga IT-juhi unistus. Seadme saab kokku panna nii, nagu olemasolevale süsteemile kõige paremini sobib.

Selleks, et prinditööde koormusega jätkuvalt tõhusalt toime tulla, on Canon jätkanud ka printimise ja tööde halduse tarkvara edasiarendamist. Need mugavad utiliitprogrammid töötavad eraldi või üheskoos, et teha kasutajale info salvestamine, haldamine ja jaotamine kiiremaks, mugavamaks ja efektiivsemaks kui iial varem. Võrgukeskkonnas saab Canoni seadmeid Canoni võrguseadmete utiliitprogrammidega seadistada, konfigureerida, hallata ja juhtida. Need utiliitprogrammid võimaldavad korraga mitmeid või üksikuid Canoni multifunktsionaalseid printereid jälgida ja juhtida, võimaldades printimise ning tööde haldust nii väike- ja keskmise suurusega ettevõtetes kui suurkorporatsioonides.

Tippkvaliteediga must-valged funktsioonid koos intelligentse värvikasutusega aitavad su ettevõtte imago parandamisele tublisti kaasa. Klientidele jätavad erksamad pakkumised, hinnakirjad, raportid ja arved sügavama mulje. Personali on hõlpsam mõjukamate ettevõttesiseste dokumentide, raportite ja presentatsioonidega motiveerida. Ning iR 3100C võimaldab seda kõike teha koha peal, kiiresti ja madalate kuludega.

Professionaalne dokumendiviimistlus
Kõigi aegade esimene must-valge, intelligentse värvifunktsiooniga, sisseehitatud viimistlussõlmega multifunktsionaalne printer iR 3100C suudab kõik ülesanded algusest lõpuni ise läbi viia. Lisaks automaatse sortimise, augustamise ja klammerdamise funktsioonidele pakub seade veel muljetavaldavaid viimistlusfunktsioone, nagu näiteks sadulklammerdatud brošüüride valmistamine.
Canoni tipptasemel iW Publishing Manager (iWPM) tarkvara abil saavad iga suurusega ettevõtted ühendada erinevate vahenditega (näiteks Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint jne) loodud professionaalseid dokumente ning printida need üheskoos sobilike viimistlusfunktsioonidega välja – aja kokkuhoid on tohutu.

Kas sa tead, kui palju kulusid saab klientide arvele kirjutada? Kas sa tead, kellele kui suuri arveid esitada? Kas mõned sinu prindiseadmetest on tegevuseta ja teised samas üle koormatud? Kas arvepidamine ettevõtte erinevate osakondade vahel on täpne? Kas printimise eelarveid saab kontrollida ning varasid hallata ühe keskse infoallika kaudu? Need on vaid mõned küsimused, millele Canoni väljastushalduse lahendus suudab rahuldava vastuse pakkuda. Miks mitte lasta Canonil oma süsteemi korrastada?

Canon ei suhtu oma multifunktsionaalsetesse seadmetesse kui masinatesse. Samalaadselt kõikide kontoriseadmetega on iR 3100C meie jaoks vahend, mis aitab ettevõtetel oma tööd sujuvamaks muuta ning säästa aega ja raha. Teadvustame ka, kui tähtis see seade su ettevõttele on ning anname endast kõik, et see pakuks parimat võimalikku tuge kõikides toimingutes.

Efektiivne arvepidamine
Lisaks ökonoomsete tööpõhimõtete rakendamisele pakub iR 3100C/CN ka mitmeid funktsioone, mis koostöös Canoni väljastushalduse lahendusega aitavad kulusid märgatavalt kärpida.
Spetsiaalse tarkvara abil võimaldab iR3100C/CN pidada täpset arvestust klientide kulude üle. See tähendab, et kulud, mida varem maksid sina, saab nüüd kirjutada klientide arvele ning muuta tuluallikaks. Samuti saad hõlpsamalt oma kulusid jälgida ja hallata ning eelarvetoiminguid efektiivsemalt korraldada.

Ei midagi keerulist
Töötajaskonna süvenemine tehnoloogilistesse probleemidesse võtab aega ning võib osutuda kulukaks. iR 3100C on kavandatud nii, et selle mõistmiseks ei pea olema IT-ekspert. Interneti- ja võrgufunktsioonide abil suudavad kasutajad ka kõige keerulisemaid ülesandeid lihtsalt täita. Selleks, et saaksid oma investeeringust maksimaalset kasu, pakuvad meie spetsialistid koolitust kõikide tarkvaraprogrammide kasutamiseks.