NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR3170C

Kompaktne ja taskukohane, aga siiski võimas multifunktsionaalne seade kontoritele, mis seni kasutanud must-valget lahendust, aga nüüd leiavad, et aeg on ajaga kaasa minna. iR3170C võimaldab sul kasutada erinevate seadmete funktsioone omades ainult üht võimast multifunktsionaalset seadet. Prindi dokumente must-valgelt või värviliselt, skaneeri dokumente otse e-mailile, kopeeri, saada fakse ja surfa isegi veebis - see kõik on uue iR3170C-ga tehtud väga lihtsaks

• Kõrge kvaliteediga must-valged trükised
• Sobib paindlikult erinevate kontorite erivajadustega
• Kompaktne ja ruumisäästlik
• Suurendatud turvalisus
• Professionaalne dokumendiviimistlus
• MEAP - kasutaja poolt määratud rakendusteks
• Juurdepääs veebi

Värviline trükkimine ainult siis, kui seda vaja
Analüüsides originaale teeb iR3170 kindlaks, kas fail või dokument on vaja printida värviliselt või must-valgelt ja säästab niimoodi sinu raha printides värviliselt ainult siis, kui seda ka tegelikult vaja on.

Ruumisäästlik
Multifunktsionaalne seade säästab märgatavalt ruumi, sest mitme seadme funktsioonid on ühe kesta all. Tänu Canoni inseneride innovatiivsele mõtlemisele ei pea kasutajad enam isegi eraldi klammerdajat eraldi kasutama, sest lisavarustusena on võimalik tellida ka viimistleja, mis klammerdab vajadusel ise koheselt peale trükkimist.

Teeb võrguadministraatorite töö lihtsaks
iR3170C on ehitatud sobituma kontori kohalikku arvutivõrku ja on varustatud valiku lihtsalt kasutatavate seadistus- ja juhtimistööriistadega. Kasutajad saavad end autentida kasutades selleks olemasolevaid võrgu kasutajanimesid ja paroole. Erinevad turvalisuse tõstmise funktsioonid teevad kindlaks, et töö sujuks nii nagu ette nähtud. MEAPi (Multifunctional Embedded Application Platform) kasutamine teeb lihtsaks uue ja kohandatud tarkvaralahenduste arendamise ja kindlustab, et iR3170C suudab teenida teid aastaid olenemata pidevast riist- ja tarkvara uuenemisest.

Algusest finišini
Canoni "Saada" funktsioon võimaldab dokumente skaneerida kiirusega kuni 44 kujutist minutis. Skaneerides ja faile erinevatesse kohtadesse edasi saates on kasu PDF (OCR) töörežiimist, mille abil on kerge dokumente tulevikus otsida ja leida.

Lisaks dokumentide automaatsele järjestamisele, augustamisele ja klammerdamisele võivad kasutajad valida dokumentidele isegi seljalt traaditud viimistluse esinduslike brošüüride loomiseks.

Kohene ligipääs kõigele
Spetsiaalselt disainitud kasutajaliides kindlustab ka selle, et nägemispuudega inimesed suudavad iR3170C-d kergelt kasutada.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.