NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR3180C

iR3180C on abiks kulusid jälgivale asutusele info salvestamisel, väljastamisel ja jagamisel. Intelligentsete värvidega seade kasutab värvilist trükki ainult siis, kui seda vaja on.

• Tasukohase hinnaga intelligentne värvitrükkimine
• Kvaliteetsed trükised suure kiirusega
• Professionaalse välimusega värvilised dokumendid
• Ruumi säästev disain koos sisemise viimistlusvõimalusega
• Lihtne hallata
• Turvaline ja keskkonnasõbralik

Intelligentne iR3180C on taskukohane must-valge multifunktsionaalne seade, mis suudab trükkida ka täisvärviliselt - täpselt siis, kui seda vaja on.

Saage kasu intelligentsest värvilisest trükist
Lisage ainult õigetesse kohtadesse veidi värvi ja dokumendil on palju suurem mõju. Paljude lauapealsete printerite asendaja iR3180C on multifunktsionaalne seade, mis laseb kasutada värve valikuliselt ning intelligentselt, et kulusid väiksena hoida.

Seadke trükkimine vaikimisi must-valgeks või kasutage Canoni automaatset värvide äratundmist, mida saab kasutada intelligentseks värviliseks trükkimiseks. See tähendab, et iR3180C tunneb ära dokumendis, millised leheküljed on värvilised ning kasutab täisvärvides trükki ainult nende jaoks. Kulud on seega ainult veidi suuremad kui dokumendi täielikult must-valgelt printimisel. Kui värve pole vaja kasutada, siis te selle eest ka ei maksa.

Mitmekülgne viimistlus
Looge silmapaistvaid sadulviimistletud brošüüre ja kasutajaid võitvaid pakkumisi nii must-valgelt kui ka värviliselt. Dokumente saab klammerdada või augustada kasutades erinevaid viimistlusseadmeid. Sisemine viimistleja lisab seadmele nurgast klammerdamise võimaluse iR3180C mõõtmeid suurendamata.

Seade trükib kiirusega 31 lk/min must-valgelt ja 7 lk/min värviliselt kasutades kas UFR II, PCL või PS-prindikeeli.

Suhelge ja jagage infot
iR3180C avab teile suhtlemisvõimaluste uue maailma. Skannige dokumente kasutades dokumendisöötjat ning saatke need kohe sinna kuhu vaja - võrgukettale, e-posti aadressile või postkasti.

Lihtne hallata
Võite kontrollida ligipääsu seadmele või seada trükilimiite kasutajapõhiselt kasutades Osakonna ID režiimi. Võimalus on lisada seade ka Canoni uniFLOW väljastushaldussüsteemi, mis annab täpse info, kes ja kuhu printis ning kui palju see maksma läks.

iR3180C ühildub nii Windows Vistaga kui ka IPv6 protokolliga ning teda on lihtne teie ettevõttesse integreerida. Canoni iW halduskonsool võimaldab seadet hallata üle võrgu.

Alati on võimalik valida ka seade ainult paljundusmasina funktsioonidega ning täiendada teda lisadega ainult vajaduse tekkides.

Turvaline
Lai valik turvasuvandeid aitab hoida info kaitstuna tuvastades kasutaja parooli või sõrmejälje abil ning krüptides kas või kogu seadme sisu ja võrguliikluse.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.