NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR3235

Canoni iR süsteemid on olnud tuntud oma innovatiivsuse ja paindlikkuse poolest. Nüüd on Canon astunud jälle sammu teistest ette, ning toonud turule uusimad iR seadmed, mis kohanduvad vastavalt sinu spetsiifilistele vajadustele. iR3235 on A3 multifunktsionaalne seade, mis suudab trükkida kiirusega kuni 35 lk/min.

Suur produktiivsus
Ühe seadmena mitme masina tööd tehes säästab iR3235 väärtuslikku ruumi, mille võtaksid enda alla eraldi faksid, printerid, skannerid ja koopiamasinad. Lisaks võidate te ka aega, mis teil ja teie töökaaslastel kuluks nende seadmete vahel joostes. Nüüd saab igaüks mugavalt dokumente luua, ühiselt kasutada ja levitada – ning seda professionaalse viimistlusega, ilma lisakuludeta ja allhanke otsimise tülinata.

Säästlik, kontrollitav printimine
iR3235 võimaldab luua teil kõik dokumendid kahepoolsetena, mis on palju säästlikum, ning lisab kõigile teie dokumentidele professionaalse väljanägemise. Lisavarustuse hulka kuuluv Canoni tarkvara uniFLOW tõstab printimisteabe ja kuluhalduse täiesti uuele tasandile.

uniFLOW annab pidevalt üksikasjalikku teavet selle kohta, mida ja kus keegi prindib, ning kui suur on sellega kaasnev kulu. See võimaldab teil ka printimistöid automaatselt võrgu kõige säästlikumale seadmele ümber juhtida või kontrollida iga osakonna väljastustaset. See muudab eelarve planeerimise lihtsamaks ning aitab arvestada oma investeeringu tasuvust.

Kindel ja turvaline informatsioon
Canon tagab teie äriteabe täieliku kaitstuse. Mudeli iR3235 kasutamist saab piirata parooli sisestamisvajadusega, ettevõtte võrku sisselogimise protseduuriga või isegi sõrmejälgede kasutamisega. Dokumente saab hoida turvalistes postkastides kuni vastav kasutaja on valmis nende printimiseks seadmega. Dokumente saab enne teistele saatmist ka krüpteerida. Kõrgendatud turvalisuse tagamiseks on dokumendile võimalik lisada vesimärk, mis muutub nähtavaks siis, kui keegi proovib dokumenti paljundada. Välisvõrgust sissemurdmise ohu vähendamiseks tagavad võrguautentimise tööriistad selle, et iR3235 seadet saavad kasutada ainult autoriseeritud PC või MAC arvutite kasutajad. Lisaks saab kõvakettal olevaid andmeid kustutada või krüpteerida, ning võimalik on ka tööde logi peitmine.

Lihtsus IT-osakonnale
iR3235 võrku installeerimine on lihtne. iW Management Console (iWMC) on veebipõhine utiliit, mis lihtsustab võrguseadmete keskset juhtimist ideaalne lahendus tööga koormatud IT-osakondadele. See standardpaketti kuuluv funktsioon võimaldab seadme seadete kaugjuhtimist, uute seadmeteautomaatset tuvastamist ja ka seadme tõrgetest e-posti teel teavitamist. Teavet tooneri vähesuse, paberiummistuste ja seadme hooldusprobleemide kohta saab edastada e-posti teel, mis võimaldab lihtsalt ja kiiresti võtta kasutusele meetmed tööseisaku minimeerimiseks. iWMC lubab administraatoritel kopeerida sätted ja aadressiraamatud mitmele seadmele.

Tõhus ja kindla kvaliteediga printimine
iR3235 prindib ja paljundab 35 lehekülge minutis. Printimisel kasutatakse tööstusstandardiks kujunenud Post Script, PCL või Canoni väljatöötatud unikaalset UFRII küljenduskeelt, mis tagab kiirema töökiiruse võrgus.

Kõrge kvaliteediga printimine
iR3235 kasutamisel muutub terava ja selge printimise tõttu kõrgekvaliteediline dokumendiloome normiks. Professionaalsete viimistlusvõimalustega saate te lihtsalt luua klammerdatud või augustatud aruandeid, pilkupüüdvaid brošüüre ja ärialaseid pakkumisi, kasutades erinevaid prindimaterjale ja -formaate. Canoni tarkvara iWPM suurendab professionaalsust veelgi. Kui te soovite aruannet koostada erinevatest failidest, nt Word ja Excel, pärinevast informatsioonist, siis peate te need tavaliselt esmalt välja printima ja seejärel käsitsi ühendama - see aga on aeganõudev. iWPM võimaldab lauaarvuti vahendusel dokumendid kiirelt elektrooniliselt ühendada juba ennelõppversiooni printimise alustamist.

Paljude võimalustega dokumendihaldus
iR3235 pakub uusi võimalusi informatsiooni vahetamiseks teie kontoris. Näiteks skaneeritakse dokumendid dokumendisööturiga kiirusel 51 kujutist minutis, krüpteeritakse ja seejärel saadetakse Canon i-Send abil turvaliselt PDF-failidena erinevatesse sihtkohtadesse, nt võrgukataloogidesse, e-postiaadressidele ja postkastidesse. Kõik see on võimalik ilma täiendava tarkvara installeerimiseta.

Postkastid
iR3235 seadmes on postkastid, mis pakuvad täiendavat mitmekülgsust ja konfidentsiaalsust. Postkastid on mõeldud kõikide dokumentide turvaliseks säilitamiseks seadmes ning need võivad olla individuaalsed või määratud kasutajate rühmadele. Vajadusel saate te ükskõik millise dokumendi skaneerida, ära saata, või printida otse postkastist. See on väga mugav, kui te ei soovi, et konfidentsiaalne aruanne lebaks seadme väljastusalusel, kuni te jõuate sellele järele minna. Lisaks saab postkastis olevad dokumendid enne printimist läbi vaadata.

Professionaalne viimistlus
Dokumentidele kõige professionaalsema välimuse andmiseks võtke kasutusele sadulviimistleja AE2. Sellega saate te luua automaatselt volditud lehtedega 60-leheküljelisi brošüüre, kasutades selleks 15 paberilehte ja tehes vaid paar hiireklõpsu – ning seda kõike mugavalt oma lauaarvuti juures. Võimalik on luua isegi kuni A4 formaadis brošüüre. Canoni tarkvara iWPM kasutades saate ühendada erinevatest allikatest pärineva informatsiooni, et luua ajakirju töötajatele või valmistada isegi oma ettevõtte brošüüre. Printige või paljundage ettekandeid ning klammerdage kuni 50 A4 formaadis või kuni 30 A3/A4R formaadis lehte, kasutades selleks nurgast klammerdamist või topeltklammerdamist. 1000 A4 – A5R lehega on võimalik toime tulla ühe printimise/paljundamise tsükliga.

Ulatuslik paberivarustus
Kõikide paberiallikate kombinatsioon, kaasa arvatud paberisalv, tagab maksimaalselt 4950 lehe mahutavuse, mis 6 eri allika kasutamise tõttu tagab tohutu mitmekülgsuse. Kasutaja saab kõiki 550-lehelisi kassette reguleerida paberiformaatidele vahemikus A5 kuni A3. Kujutage ette võimalust valmistada A5-reklaamlehti, mille abil tõsta inimeste teadlikkust põhiliste äriteemade valdkonnas, või hoopis teha A3-formaadis plakateid.

eHooldus
Uus innovatiivne eHoolduse tehnoloogia jälgib masina tööd ning kutsub ise probleemide tekkides kohale mehhaaniku teatades talle ka väljakutse põhjuse.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.