NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR3300i

iR3300i

Canon iR3300i annab ettevõttele oma silmapaistva jõudluse, intelligentsete funktsioonide ja erakordse kasutusmugavusega märkimisväärse edumaa konkurentide ees. iR3300i tõstab efektiivsust intelligentsete sidefunktsioonidega - hõlpsad tööhaldusfunktsioonid võimaldavad kõiki dokumente digitaalsel teel koondada, jagada, hallata ja salvestada. Võrguvalmidusega iR3300i täidab kontoris kompaktse ja säästliku sidekeskuse funktsiooni.

Lahendused igaks olukorraks
iR3300i puhul on skaneerimis-, printimis-, paljundus- ja sidefunktsioonid koondatud ühte seadmesse. See uudne põhimõte kujundab ümber e-posti teadete, faksiteadete ja elektrooniliste failide jaotamise süsteemi, vähendades kogu organisatsiooni edastus-, arhiveerimis- ja paberikulusid.

Väiksemad kogukulud (TCO)
Ülimalt mitmekülgse süsteemi paindlike lahendustega ühendamise teel tagab Canon maksimaalse investeeringutasuvuse, vähendades seadme kogukulusid (TCO). Meie eesmärgiks on pakkuda täielikku lahendust, mis tootlikkuse tõstmisega annab käegakatsutavalt kiired eelised ning tänu ülimale paindlikkusele saab ettevõtte kasvades ka tulevikuvajadusi rahuldada. iR3300i-ga on sinu ettevõtte konkurentsieelised tagatud – nii pikas kui lühikeses perspektiivis.

Intelligentne saatmine
Ettevõtte tohutu hulga mitmekesiste elektrooniliste failide haldamine ei ole kunagi nii mugav olnud. Dokumendid saab otse süsteemi skaneerida ja mitmele vastuvõtjale saata ühe toiminguga. See hõlmab e-posti aadresse, võrgufaile, sagelikasutatavaid katalooge, fakse ja internetifakse. Selleks, et aega veelgi säästa, saad salvestada kõik oma e-posti aadressid – kuni 1800 – otse oma iRi süsteemi. Kasutusmugavust tõstab veelgi võimalus salvestada enamkasutatavaid e-posti aadresse värvilise puuteekraani kaudu üheksa 'lemmiknupu' alla.
Skaneeritud dokumendi eelülevaate funktsiooniga saad aga enne saatmist kontrollida, kas skaneerimine on õnnestunud.

LDAP muudab side veelgi tõhusamaks
Intelligentse saatmise funktsioon on hõlpsam ja efektiivsem kui varem, kuna iR3300i toetab LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) protokolli. See ühendab"e-posti saatmise" funktsiooni ettevõtte aadressiraamatuga ja võimaldab hallata tõhusamat e-posti aadresse. Näiteks ei pea enam erinevaid aadressiraamatuid eraldi uuendama. Tähtsa dokumendi saatmisel digitaalse dokumendihaldusseadmega võid olla kindel, et see jõuab iga kord õige vastuvõtjani.

Intelligentne vastuvõtt
iR3300i töötab ka teises suunas - kogu saabuv info võetakse vastu ja suunatakse nii, et kõik võrku ühendatud volitatud kasutajad saavad seda salvestada, jagada ja töödelda. Millised su spetsiifilised vajadused ka ei oleks, süsteemi saab määrata infot juhtima ülimalt tõhusalt ja intelligentselt. Sidepidamine, dokumentide juhtimine, haldus ja jagamine töögruppide vahel kulgeb efektiivsemalt, paindlikumalt ja palju kiiremini kui iial varem. Dokumentide koondamine, jagamine, jaotamine ja haldamine ei ole kunagi nii lihtne olnud.

Suur tootmiskiirus
Kui tootmiskiirus on oluliseks teguriks, saad seda märgatavalt tõsta, kui ühendad võrgus ühe iRi seadme teisega. Kaugpaljundamisel* saab ühe süsteemiga skaneeritud originaalid automaatselt teise võrguseadmesse suunata. Kaskaadpaljunduse funktsioon* võimaldab ühe töö kahe seadme vahel jaotada, kahekordistades niimoodi tootlikkust.

*Kaskaad- ja kaugpaljunduse funktsioone saab kasutada ainult kahe ühesuguse seadme vahel.

Hõlpsus igal sammul
Canon iR3300i tõstab ettevõtte võrguprintimis- ja digitaalpaljundusfunktsioonide võimsuse ja töökindluse enneolematule tasandile. Kiirusega kuni 33 lehekülge minutis tuleb see seade paljundus- ja printimisülesannetega toime erakordse hõlpsusega. Sama kiirusega kahepoolse printimise funktsioon tõstab tootlikkust veelgi. Paberivarud on mahukad ning täisvalik viimistlusfunktsioone annavad professionaalsetele dokumentidele viimase lihvi.

Erakordne kasutusmugavus
Suuremõõtmeline, täisvärviline puuteekraan tagab vaevatud ja hõlpsad toimingud. Menüüd on loogilise ülesehitusega, selgelt loetav teateekraan muudab ka keerukaimad toimingud lihtsaks.
Tänu kaugkasutajaliidesele on seadme juhtimine võrgu kaudu sama lihtne ja üliproduktiivne.

Kuna Canon iR3300i süsteemi on integreeritud veebiserver, siis saad juhtida seadet igast võrku ühendatud arvutist. Kasutajad saavad anda printimiskäsklusi, kontrollida tööde olekut ja teostada palju erinevaid toiminguid.

Võimsad viimistlusfunktsioonid
Kaks täiustatud viimistlusfunktsiooni võimaldavad väljaprinte sortida, grupeerida ja klammerdada – või valida professionaalse ilmega brošüüride valmistamiseks sadulklammerdamise ja V-voltimise funktsioonid. Samuti saab seadmele lisada käepärase augustussõlme. Kõik viimistlusfunktsioonid on juhitavad otse võrku ühendatud kasutajate arvutitest. Tippjõudlus on tagatud algusest lõpuni välja.

Suurem turvalisus
Nii tähtsate dokumentide turvakontroll kui nende seesmine ja väline jälgimine on äärmiselt vajalikud. Dokumente saab turvaliselt otse arvutist välja printida turvaprintimise funktsiooniga, mida saab kasutada ainult õige parooli sisestamise puhul. Kui dokumente ei ole kohe vaja printida, saad andmed ajutiselt seadme kõvakettale salvestada. Neile juurdepääs on võimalik ainult parooliga kaitstud postkastidest, mida saab luua erinevatele kasutajarühmadele. Lisaks suudavad iR3300i täiustatud protokollid iga kasutaja active directory teenusega või NT-domeeniga automaatselt tuvastada ja autentida. Seadme administraatorid saavad osakonna ID juhtimise, Simple Device sisselogimise või ühekordse sisselogimise jaoks nõutava autentimise taseme ise määrata.

Laiendame oma kordumatuid ärisuhteid intelligentselt
Canoni digitaalseadmed on juba aastaid kuulunud üle maailma tuhandete ettevõtete igapäevase kontoritöö keskpunkti. Nüüd oleme neile ainulaadsetele kogemustele tuginedes laiendanud teenuseid, mida oma klientidele pakume. Seda nimetatakse Canoni ärilahendusteks (Canon Business Intelligence) – pakkumiste seeria, mis keskendub iga kasutaja spetsiifiliste vajaduste rahuldamistele. Canon Business Intelligence hõlmab suures valikus IT-lahendusi dokumendihaldusest printimise ja tootmiseni, multifunktsionaalsetest digitaalseadmetest võrguplaneerimise ja -rakendamiseni. Teenuste hulka kuuluvad konsultatsioonid ja rakendused, riistvara, tarkvara ja klienditugi.