NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR3530

Kui otsite seadet, mis vastaks hetkevajadustele kuid mida oleks tulevikus võimalik laiendada, on Canon iR3530 õige valik. Standardvarustusega pakub seade kõrgekvaliteetset paljundusfunktsionaalsust, kuid vajadusel saab lisada ka printimise, faksimise ja skaneerimise. iR3530 on suurepärane töövahend professionaalsete dokumentide efektiivseks, kiireks ja turvaliseks väljastamiseks. iR3530 väljastuskiiruseks on 35 lk/min.

Täielik multifunktsionaalne lahendus
iR3530 annab kasutajale nii 35lk/min kopeerimise kui ka printimise, skaneerimise, faksi ja viimistlusseadmete lisamise võimaluse. Nii on võimalik luua kõrge efektiivsusega ja turvaline seade, mis asendab mitut töövahendit. Eraldi väljastusalused aitavad vältida kopeeritud, prinditud ja faksitud dokumentide segunemist. Postkasti funktsioon aitab prinditööd saata personaalsesse postkasti ning töö seejärel printeri juures aktiveerida. See kindlustab, et keegi ei võta kogemata teie dokumente koos enda prinditööga kaasa.

iR3530 on kõigest 56,5 cm lai ning tänu ”kõik-ühes” funktsionaalsusele on säästab oluliselt kontoriruumi. Printeri sisemine viimistleja aitab luua professionaalse välimusega dokumente. Seade on võimalik paigaldada ka ruumi nurka, sest kõik peamised tegevused, sh. paberi ja tooneri lisamine, on läbi viidavad masina esi- ja paremalt küljelt.

Säästa energiat ja keskkonda
Tänu madalale energiatarbele aitab iR3530 vähendada jooksvaid kulusid. Seade vajab tööks vähem kui 1035W ning ooterežiimis alla 1,5W ning vastab täielikult Euroopa Liidu regulatsioonidele ohtlike ainete kasutuse piiramise osas (RoHS).

Lihtne kasutada
Ühenda seade arvutivõrguga ning prindi oma lauaarvutilt ühe nupuvajutusega. iR3530 kasutajaliides on intuitiivne ja väga lihtsasti käsitsetav, mis võimaldab ka keerulisemaid väljastustöid hõlpsalt läbi viia. Tarkvara utiliidid lihtsustavad administreerimist ning kasutaja saab vaadata seadme olekut enne printima asumist.

Kaitse oma andmeid
Lai valik uusi turvameetmeid tagab, et seade ja andmed on alati kaitstud. Ligipääsu saab kontrollida nii kasutaja kui kasutajagrupi tasandil kaardisüsteemi või salasõna abil. Turvaline prindifunktsioon nõuab enne prinditöö alustamist salasõna – nii on võimalik tagada dokumentide konfidentsiaalsus. Turvalisuse tõstmiseks krüpteeritakse printeri kõvakettal asuvad andmed. Andme-edastus toimub samuti krüpteeritult, et tagada andmete turvalisus arvutivõrgus.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.