NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR4600N

iR4600N

Canon iR4600N on multifunktsioonaalne, 46 lehte minutis väljastav digitaalsüsteem märkimisväärse hinna-jõudluse suhtega. See on saavutatud innovatiivse, efektiivsust ja mitmekülgsust tagava iR-kontrolleri kasutuselevõtuga.

• Printimine, paljundamine, postkastifunktsioonid, "tõmbav" skaneerimine (standardvarustus)
• Kõrge kvaliteet, suur töökiirus
• 20 GB kujutisemälu
• Mälu lisafunktsioonid
• Kasutusmugavus
• Töökindlus
• Võimsad paberivarud
• Paindlik täisviimistlus

Uue põlvkonna, sujuvalt täiustatud riist- ja tarkvara omadusi ühendava digitaal- ja kujutisetöötlustehnoloogia abil tõstab iR4600N süsteem osakonnaprintimise ning -paljundamise tootlikkust. Seade pakub suuremat jõudlust, paremat kujutisekvaliteeti, paindlikku kaugprintimist, suuremat paberimahtu ning suurepärast viimistlusfunktsioonide valikut.
Seade pakub aja kokkuhoiuks mitmeid ainulaadseid funktsioone, nagu näiteks mugav paljundustööde reserveerimise võimalus ning erinevate dokumentide liitmiseks personaalne kujutiseserver. Lisaks tuleb iR4600N töökoormusega ühtlaselt ja kindlalt toime ning vastab kõikidele ettevõtte dokumentide loomise ning printimise nõuetele.

Täiustatud ehitus
Sisseehitatud tipptasemel kontrollertehnoloogiaga iR4600N süsteem on kavandatud tõelise multifunktsionaalse seadmena - ilma piiranguteta ühegi funktsiooni kasutamisel. Süsteem on hõlpsasti ühendatav, jälgitav ja juhitav, samuti ülimalt produktiivne ning paindlik.

Sisseehitatud kontroller
Suure jõudlusega iR-kontroller tuleb kõikide süsteemi funktsioonide juhtimisega sujuvalt toime, hallates kerge vaevaga PDL-lehekülgi, RIP-toiminguid ning võrgu- ja prindimootori tööd. Standardse kontrolleri olulisimaks eeliseks on optimaalne hinna/jõudluse suhe.

Võimas ühe-etapiline protsess
Esimese generatsiooni digitaalsetel paljundusmasinatel toimus prindiandmete töötlus kahes etapis. iR4600N süsteemi puhul aga töödeldakse ning prinditakse PDL-leheküljed ühe sammuga, sama mälu abil. Niimoodi algab lehekülgede printimine kohe pärast nende töötlemist ja tootlikkus suureneb märgatavalt.

Kõrge kvaliteet, suur töökiirus
iR4600N süsteem pakub ka kõrge kvaliteediga ning kiiret osakonnaprintimise ja -paljundamise võimalust. Tänu sellisele multifunktsionaalsusele ei ole vajadust eraldi seadmete soetamise järgi, mis tähendab kasutajale vähem investeeringuid. Samuti pakub see suuremat paindlikkust erinevatele paberiformaatidele printimisel, täieliku viimistlusega.

Maksimaalselt 2400 x 600 dpi
256 gradatsioonitasemega 600 x 600 dpi lahutusvõimet saab printimise ajal silumise teel tõsta interpoleeritud 2400 x 600 dpi tasemele. See tagab terava teksti ja selge graafika viimsetegi detailide täpse tabamise ilma mingite kadudeta kvaliteedis. Ühtlaselt kõrge kvaliteet ja püsiv töökindlus.

Kiire 46 lk/min väljastus, lühike esimese koopia väljastusaeg
Produktiivse iR4600N süsteemi väljastuskiirus on tervelt 46 lehte minutis. Pakivaba dupleks võimaldab sama kiirusega ka kahepoolselt printida. Suur töötluskiirus tõstab üleüldist printimisjõudlust, samas kui esimese koopia väljastusaega (FCOT) on vähendatud kõigest 3,8 sekundini, et kiirendada üksikkoopiate tegemist mitmelehelistest originaalidest.

20 GB kujutisemälu
iR4600N süsteemi võimas 20 GB kujutisemälu pakub printimiseks ja paljundamiseks mitmeid aega säästvaid funktsioone. Nende hulka kuuluvad paljundustööde reserveerimise võimalus, brošüüride valmistamiseks automaatne kujutiste ümberpaigutus ja dokumentide otse liitmiseks personaalne kujutiseserver.

Paljundustööde reserveerimine
Käepärane paljundustööde reserveerimise funktsioon võimaldab kasutajal paljundamiseks korraga kuni 5 tööd programmeerida. Selle eeliseks on, et mitme järjestikuse töö määrangud saab sisestada korraga, ilma et peaks eelmise töö printimise lõppemist ootama. Niimoodi ei teki viivitusi ega järjekordi, kasutaja saab nautida puhast tootlikkust algusest lõpuni välja.

Automaatne lehekülgede ümberpaigutus
Brošüüride valmistamisel on automaatne lehekülgede ümberpaigutus
lausa asendamatuks funktsiooniks. Paljundusmälu paigutab leheküljed ümber nii, et kahepoolsed, V-kujuliselt volditud brošüürilehed klammerdatakse alati õiges lehekülgede järjekorras. Veel üheks kasulikuks funktsiooniks on kujutise pööramine, mis võimaldab A3-formaadis originaalide korrektset vähendust A4-formaati.

Personaalne kujutiseserver
Olemasolevaid paberdokumente saab skaneerida ning salvestada iR-seadme kõvakettale personaalse kujutiseserveri funktsiooni abil. Skaneeritud originaalid salvestatakse personaalsesse postkasti ning seejärel saab neid soovi korral arvutis töödeldud dokumentidega ühendada. Niimoodi saab luua kahest erinevast allikast uusi dokumente.

100 parooliga kaitstud postkasti
Süsteem võimaldab luua kuni 100 personaalset postkasti, igaüks neist eraldi parooliga varustatud. Nii saavad kasutajad kõiki diskreetsemaid dokumente turvaliselt salvestada - ning vajadusel hiljem välja printida. Dokumentide sisu jääb konfidentsiaalseks, nende lehti muude väljaprintidega segamini ei aeta.

Digitaalfunktsioonid
Laias valikus digitaalfunktsioonide abil saavad kasutajad töid vastavalt oma spetsiifilistele vajadustele reguleerida. Näiteks raamatute paljundamisel on võimalik valida kõrvutiolevaid lehekülgi (kas vasak/parem külg või esi-/tagakülg). Lisaks on seadmel sellised funktsioonid nagu näiteks peatükkide avalehtede sisestamise funktsioon ning muaree-efekti kõrvaldamiseks prinditud fotode režiim.

Suurem kasutusmugavus
Kuigi iR4600N pakub mitmeid digitaalse printimise ja paljundamise võimalusi, on see süsteem välja töötatud selleks, et tagada ülimat kasutusmugavust. Kaug-kasutajaliidesega või Canoni kasutajasõbraliku printeridraiveriga printimisel on käsitsi sekkumise vajadus minimaalne. Samas seadme juures tehtavate toimingute tegemist tunduvalt lihtsustatud.

Kaug-kasutajaliides
Veebibrauseripõhise kaug-kasutajaliidese abil on prinditööde juhtimine arvuti kaudu ülimalt lihtne. Mitmete efektiivsete võrguprintimise halduse ning juhtimise klahvide abil saavad kasutajad jälgida printeri olekut, käivitada prinditöid, kontrollida nende eelvaadet jne. Administraator võib isegi tööde järjekorda määrata.

Juhtpaneel
iR4600N süsteemi juhtpaneeli abil on seadet lihtne juhtida. Selge teateekraan juhendab kasutajaid sammhaaval igas etapis, muutes ka kõige keerukamad toimingud ülimalt hõlpsaks. See võimaldab kõiki toiminguid alates sujuvast paberisöödust kuni põhjaliku viimistluseni kerge vaevaga teha.

Suurem töökindlus
Töökindlus on iR4600N süsteemi võtmeomaduseks, mis tagab pideva, ühtlase väljastuse. See digitaalne süsteem rajaneb Canoni laialdastele kogemustele ning põhjalikule asjatundlikkusele digitaal- ja kujutisetöötlustehnoloogia valdkonnas. Ning Canoni mainekas hooldus tagab täieliku toe ka ostujärgselt.

Vastupidav ehitus
iR4600N süsteemi riistvara uus ning vastupidav ehitus tagab töökindluse pikaks ajaks - pakkudes investeeringu kaitsmiseks seadme maksimaalset tööiga. Lisaks on garantiiga trumli kasutusiga sama pikk kui seadme oma.
Toimetulek tippkoormustega Igapäevaste tööülesannetega kerge vaevaga toime tulev iR4600N süsteem suudab käsitseda ka erakordselt mahukaid tippkoormusi. Seade säilitab oma kiiruse ja jõudluse ka kriisihetkedel - kasutaja ei pea eriolukordades investeerima eraldi seadmetesse.

Paindlik täisviimistlus
Kui iR4600N on konfigureeritud ainult väljastusalusega, võimaldab kujutisemälu mugavat elektroonilist, ristsorditud komplektidega sortimist. Viimistleja F1 pakub tervelt 2000 lehe väljastuse võimalust - sorditud, grupeeritud või klammerdatud pakkides. Korraga saab klammerdada kuni 50 lehte.

Brošüüride valmistamine
Brošüüride valmistamiseks on seadmel saduklammerdav viimistleja F2. Selle maht on samuti 2000 lehte, kuid mis suudab lisaks valmistada ka A5- või A4-formaadis brošüüre - sadulklammerdamise ja V-kujuliselt voltimisega. Viimistleja väljastab spetsiaalsele brošüürialusele kuni 25 komplekti.

Augustusfunktsioon
Viimistlejale on võimalik lisada ka spetsiaalne augustaja kahe augu tegemiseks (Euroopa standard)*. Augustada saab nii A3- kui A4-formaadis paberit, nii rõht- kui külgasendis. See on ideaalne võimalus kiirköitmiseks - säästes aega ning kulutusi, kuna kasutaja ei pea ostma printimiseks kallimat, spetsiaalset augustatud paberit.

*Saadaval on ka spetsiaalsed prantsuse ja rootsi mudelid (4 auguga).

Võimsad paberivarud
iR4600N süsteemi maksimaalne paberimaht on tervelt 7650 lehte, mis suudab rahuldada ka kõige kõrgemaid vajadusi. Kasutada saab laias valikus erinevaid prindimaterjale, igaks otstarbeks. Samuti saab valida erinevas formaadis, A3-st kuni A5-ni ning erineva paksusega, alates 64 g/m² kuni 200 g/m² paberit.

Standardne 4150-leheline paberimaht
Seadmel on standardvarustuses viis, täielikku paindlikkust pakkuvat paberiallikat. Neli paberikassetti mahutavad kokku 4100 lehte (1500 x 2/550 x2) ning käsisöödualusele saab asetada lisaks veel 50 vabas formaadis lehte. Paberikassette saab eraldi seadistada printimiseks, paljundamiseks, postkastifunktsioonide kasutamiseks ning muudeks otstarveteks. Kõikide paberiallikate kasutamist täiendab automaatse kassetilülituse funktsioon, mis võimaldab piiramatult printida ilma paberi ootamatu otsalõppemise mureta.

Lisaks 3500-leheline paberisalv
Täisvõimsusega töötamiseks saab seadmega ühendada ka lisavarustusse kuuluva 3500-lehelise paberisalve. Paberisalv toetab A4-formaadis paberi kasutamist ning tõstab seadme paberimahtu 7650 leheni. Lisaks on iR4600N varustatud automaatse kassetivahetuse ja paberivaliku funktsioonidega, mis vähendavad printimisel kasutaja sekkumise vajaduse miinimumini.