NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR5000

iR5000

Täiustatud paindlik digitaalsüsteem. Canon iR5000 on uus, jõudlusega kuni 50 lehekülge minutis, multifunktsionaalne digitaalsüsteem, millel on atraktiivne hinna-kvaliteedi suhe. See on võimalik tänu uuele innovatiivsele iR-kontrollerile, mis annab seadmele tema väärtuse ning paindlikkuse.
Uue põlvkonna digitaal-ja kujutisetöötlustehnoloogia, mis ühendab märkamatult tarkvara ja raudvara, teeb iR5000-st suure tootlikkusega printeri ja paljundusmasina.

Seadet iseloomustab suurem jõudlus, parandatud kujutisekvaliteet, kaugprintimise paindlikkus, suurendatud paberivaru ja dokumendi täiuslik viimistlemine.
Unikaalsete aegasäästvate funktsioonide hulgas on mugav koopiatöö reserveerimise võimalus ja personaalne kujutiseserver, mis võimaldab erinevaid dokumente üheks printimistööks ühendada. Lisaks kõigele on iR5000 alati usaldusväärne süsteem, mis vastab kõigile dokumendi redigeerimise ja printimise vajadustele.

Täiustatud süsteem
iR5000 kasutab spetsiaalset kontrolleritehnoloogiat ning on loodud kompromissitult multifunktsionaalseks seadmeks, mida on lihtsam ühendada, jälgida ja hallata. Samas tõuseb aga üldine jõudlus ja paindlikkus.

Kontrollerikiip
Kõrge jõudlusega iR-kontroller juhib märkamatult kõiki süsteemifunktsioone – haldab PDL-lehti, kujutisetöötlust (RIP), võrguparameetreid ja mootori tööd. Kontrolleri eeliseks on kindlasti ka optimaalne hinna-kvaliteedi suhe.

Võimas ühe-etapiline tööprotsess
Esimese põlvkonna digitaalpaljundusmasinates toimus andme-edastus kahes etapis. iR5000 kasutab printimiseks üheetapilist protsessi. PDL-lehed töödeldakse ja prinditakse ühes etapis, kusjuures kasutatakse sama mälu. Selle tulemusena saab printer tööd alustada kohe pärast lehekülgede töötlemist ja nii suureneb seadme tootlikkus.

Kõrge kvaliteet, suur kiirus
iR5000 annab kontori käsutusse kõrge kujutisekvaliteedi ja suure kiirusega printimise ning paljundamise. Tänu sellisele multifunktsionaalsusele pole enam vaja osta eriseadmeid ning seetõttu vähenevad kulutused. Seade pakub ka paindlikumat printimist erinevate paberiformaatide kasutamisel koos mitmekülgsete viimistlusfunktsioonidega.

Maksimaalselt 2400 x 600 dpi
Seadme lahutusvõime on 600 x 600 dpi (256 halltooni) ning printimisel on lahutusvõime silumisega koguni 2400 x 600 dpi (interpoleeritud). Kõik see tagab terava teksti ja selged joonised, millel kõik detailid on hea kvaliteediga. Seadme kõrgele kvaliteedile võib alati kindel olla.

Kiire 50 lk/min printimine, lühike soojenemisaeg
Produktiivse iR5000 printimiskiirus on 50 lehte minutis. Ilma paberisalveta duplekssõlm võimaldab sama mootorikiirusega kiirelt kahepoolselt printida. Kiire andmetöötlus suurendab printimise kiirust tervikuna. Esimese koopia tegemiseks kuluv aeg on viidud kõigest 3.8 sekundini, et suurendada tootlikkust mitmeleheküljeliste originaalide kopeerimise puhul.

5.1 GB kujutisemälu
iR5000-l on võimas 5.1 GB kujutisemälu, mis pakub erinevaid aegasäästvaid funktsioone nii kopeerimise kui printimise jaoks. Nende hulgas on koopiatöö reserveerimine, automaatne lehekülgede ümberjärjestamine, mis lihtsustab brošüüride tootmist ja personaalne kujutiseserver, mis võimaldab dokumente üheks printimistööks liita.

Koopiatöö reserveerimine
Mugav koopiatöö reserveerimise funktsioon võimaldab kasutajal korraga valmis seada kuni 5 kopeerimistööd. Nii on võimalik järgmisi kopeerimistöid kohe ootele asetada, ilma printimistöö lõppu ära ootamata. Sellega kaovad viivitused ja järjekorrad ning suureneb seadme tootlikkus.

Automaatne lehekülgede ümberjärjestamine
Brošüüride loomise puhul on automaatne lehekülgede ümberjärjestamine oluline funktsioon. Tänu koopiamälule seatakse leheküljed enne printimist, voltimist ja klammerdamist alati õigesse järjekorda. Teine kasulik funktsioon on kujutise pööramine, mis kindlustab õige vähendusmastaabi A3-st A4-ks.

Uued mälufunktsioonid
Personaalne kujutiseserver
Olemasolevaid dokumente on võimalik skaneerida ja tänu personaalsele kujutiseserverile ka iR-i kõvakettale salvestada. Skaneeritud dokumendid salvestatakse personaalsesse postkasti ning neid on hiljem võimalik arvutis olevate dokumentidega liita. Nii on võimalik luua kahest erinevast allikast täiesti uus dokument.

100 kaitstud postkasti
Seadmesse on võimalik salvestada kuni 100 paroolidega kaitstud personaalset postkasti. See võimaldab kasutajatel kõiki konfidentsiaalseid dokumente turvaliselt säilitada ja samal ajal neid alati välja printida. Ka printimise ajal võib sisu salajaseks jäämises kindel olla, sest printimisel ei lähe lehed teiste töödega segamini.

Digitaalsed funktsioonid
Tänu suurele hulgale digitaalfunktsioonidele saavad kasutajad printimistöid täpselt oma vajaduste järgi kujundada. Näiteks raamatust koopiate tegemisel on võimalik valida üksteise vastas asuvaid lehekülgi (kas vasak/parem või esikülg/tagakülg). Teiste uute funktsioonide hulgas on peatüki avalehtede sisestamine ja trükitud foto režiim,mille abil saab fotodelt eemaldada muaree-efektist tekkinud moonutusi.

Lihtsam kasutada
Kuigi iR5000 pakub hulgaliselt digitaalprintimise ja –kopeerimise funktsioone, on seadme kasutamine tehtud võimalikult lihtsaks. Canon'i kaugjuhtimise kasutajaliidese või kasutajasõbraliku printeridraiveri abil printimine vähendab kasutaja töö miinimumini. Printeri juures tuleb viibida minimaalselt.

Kaugjuhtimise kasutajaliides
Printimistööde juhtimine otse lauaarvutist on tänu uuele brauseril põhinevale kasutajaliidesele imelihtne. Tänu hulgale funktsioonidele saavad kasutajad kontrollida printeri seisundit ja hallata prinditöid. Administraator võib töid ka tähtsusjärjekorda seada.

Uus juhtpaneel
Uus iR5000 juhtpaneel on kasutajale arusaadavam. Selged ekraaniteated juhivad kasutajat samm-sammult läbi tööprotsessi ning seeläbi on ka kõige keerulisemad toimingud lihtsalt teostatavad. Tänu kõigele sellele sujub printimistöö vaevata – alates ladusast paberikäsitsemisest lõpetades paindliku viimistlusega.

Printeri võrku ühendamiseks on vaja Multi-PDL võrguprinteri kaarti A1, mis on saadaval lisavarustusena.

Suurem usaldatavus
Usaldatavus on üks iR5000 tähtsamatest omadustest, mis kindlustab stabiilse ja pideva töö. Uue põlvkonna digitaalsüsteem tugineb Canon'i ulatuslikele kogemustele ja tõestatud professionaalsusele digitaaltehnoloogia ja kujutisetöötluste vallas. Mõistagi saavad kasutajad alati abi Canon'i hea mainega klienditoest.

Vastupidav mehaanika
iR5000 uus vastupidav mehaanika kindlustab pikaks ajaks seadme veatu toimimise – nii vähenevad hoolduskulud ning töö ei takerdu ootamatute printerivigade taha. Veel enam, trumli eluiga on võrdne seadme elueaga.

Suur koormustaluvus
iR5000 tuleb kergelt toime igapäevase töökoormusega, kuid probleemi ei valmista ka erakordselt suuremahulised tööd. Seetõttu võib seadme jõudlusele loota ka pingelistel perioodidel ning kaob vajadus hankida seadet, mille jõudlus on igapäevatööks mõttetult suur.

Mahukas paberivaru
iR5000 maksimaalse paberivaru suuruseks on 7650 lehte, mis on ka kõige kõrgemate nõudmiste rahuldamiseks enam kui küllalt. iR5000-le sobivad väga erinevad materjalid, mis võimaldab seadet kasutada kõikvõimalikeks printimistöödeks. Sobivad paberiformaadid on vahemikus A3 kuni A5, paberipaksus 64 kuni 200 g/m2.

Standardmaht 4150 lehte
Paberi standardvaru koosneb viiest paberiallikast, mis teevad seadme tõeliselt paindlikuks. Neli paberikassetti mahutavad kokku 4100 lehte (1500 x 2/550 x 2), lisaks mahutab käsisöödualus veel 50 suvalises formaadis lehte. Kassette on võimalik määrata eraldi tavaliseks või postkastist printimiseks, kopeerimiseks või muuks väljastustoiminguks. Lisaks on võimalik kasutada automaatset paberiallika ümberlülimist - nii saab olla kindel, et paber ei lõpe ka mahuka printimistöö ajal otsa.

Lisaks 3500-leheline paberisalv
Suurima produktiivsuse pakkumiseks on lisavarustusena saadaval 3500-leheline paberisalv. Salve saab asetada A4-formaadis paberit ning see suurendab seadme paberivaru kuni 7650 leheni. Lisaks kasutab iR5000 APS-ja ADS-süsteeme, mis kindlustavad, et printimistöödel on kasutaja sekkumise vajadus minimaalne.

Paindlik viimistlemine
Kui iR5000 on varustatud ainult väljastusalusega, võimaldab kujutisemälu kasutada mugavat elektroonilist sortimist, kusjuures pakke on võimalik väljastada üksteise suhtes pööratuna. Lisavarustusena saadaval oleva viimistleja F1 abil saad 2000-lehelise väljastusmahu – sorditult, grupeeritult või klammerdatult. Korraga saab kokku klammerdada kuni 50 lehte.

Brošüüride tootmine
Brošüüride tootmiseks on lisavarustusena saadaval sadulviimistleja F2. Selle väljastusmaht on samuti 2000 lehte, kuid lisavõimalusteks on professionaalsete A5- või A4-formaadis brošüüride tootmine koos sadulklammerduse ja voltimisega. Viimistlejaga saab korraga teha kuni 25 brošüürikomplekti.

Augustamine
Ühele viimistlejatest saab lisada spetsiaalse augustussõlme, mis võimaldab lüüa paberisse kaks auku (Euroopa standard)*. Augustada saab A3-ja A4-formaadis paberit nii horisontaal-kui vertikaalasendis. See on ideaalne dokumentide kaustadesse köitmise puhul - saab kokku hoida raha ja aega, sest paljundusmasinasse pole vaja asetada kallist eelaugustatud paberit.

*spetsiaalsed Prantsuse ja Rootsi mudelid (4 auku)on samuti saadaval