NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR5065

Uusimat tehnoloogiat sisaldav seade, mis teeb kommunikatsiooni lihtsaks ja tõhusaks. iR5065 on võimas multifunktsionaalne abiline, mis saab pingutusteta hakkama ka kõige suuremate väljakutsetega.

• Multifunktsionaalsus, suure produktiivsusega printimine kiirusega 65 lk/min
• Ülikiire kahepoolne skaneerimine - paber läbib söötjat vaid korra
• Professionaalne viimistlemine ning C- ja Z-voltimine
• Võrguühilduvus
• Keskkonnasõbralik

Lisainformatsioon
Canon iR5065 seadet kasutades valmivad kõik sinu asutusele vajalikud dokumendid hetkega ja on kohe valmis jagamiseks. iR5065 kasutajasõbralikkus, erinevad viimistlusvõimalused ja kokkuhoidlikiseloom teevad sellest suure tootlikusega ja nauditava kasutuselamusega kontoriseadme.

Saavuta suurim tootlikus
Multifunktsioonaalne iR5065 asendab mitmeid kontoriseadmeid, tänu sellele pole ruumipuudus kontoris enam probleemiks.
Canoni multifunktsionaalsete seadmeid kasutades on dokumentide printimine, kopeerimine ja skaneerimine ning omavaheline edastus faksi või i-Send võimaluse abil muudetud ülimalt lihtsaks ja mugavaks. Ülikiire 65lk/min printimine on omakorda võimendatud kahepoolse skaneerimise abil - paber läbib söötjat vaid korra ja kiirus kahekordistub, samas säilitatakse kvaliteet. Tänu professionaalsetele viimistlusvõimalustele -klammerdamine, C- ja Z-voltimine, augustamine jm - ei ole lõppviimistluseks vaja enam kontorist lahkuda.

Kui soovite turvalist infovahetust, pakub iR5065 dokumendi skaneerimist ja faili krüptimist. Info muudetakse hetkega turvaliseks ja seejärel on võimalik need PDF-failidena edastada kohalikesse võrkudesse või saata e-kirjana erinevatesse postkastidesse.

Arukas ja säästlik printimine
Canoni uniFLOW tarkvara viib printimise ja säästlikuse mõiste täiesti uuele tasemele. uniFLOW süsteem pakub pidevat ja detailset ülevaadet seadme kasutusest. Kes, kus ja mida prindib, prinditöö maksumust ning pakub võimalust määrata erinevad õigusi kasutaja- või osakonnapõhiselt.

Kaitse oma vara
Ligipääs seadmele on kontrollitav paroole, firmavõrgu paroole või isegi sõrmejäljetuvastust kasutades. Tähtsaid dokumente on võimalik hoida turvalistes postkastides, kuni õiguslik isik on valmis neid välja printima. Lisavõimalusena on võimalik virtuaalseid dokumente krüptida või lisada printitud dokumendile vesimärk. Väliste rünnakute minimeerimiseks saab seadmega suhelda ainult õiguslikud arvutid, lisaks on võimalik kõvaketta sisu kustutada või krüptida.

Võrguühilduvus
Võrguühilduvus ja Canoni halduskonsool iWMC võimaldavad iR5065 juhtimist kõikidest kohtvõrgu arvutitest ja seadmetest.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.