NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR5065Ne

iR5065Ne on keskkonnasõbralikum valik kontoritele ja töörühmadele, kes vajavad kiiret ja multifunktsionaalse jõudlusega dokumendihaldust. iR5065Ne tuleb toime suuremahulise mustvalge printimisega ja selle standardvarustusse kuuluvad kahepoolne automaatne dokumendisöötur, 4150-leheline paberimaht ja skanner koos saatmisfunktsioonidega.

Väljapaistev tootlikkus
Mudeli iR5065Ne väljastuskiirus on 65 lk/min (A4) ning sellel on muljetavaldav 4150-leheline paberimaht, mis tagab segamatu töö ka kõige kiirematel perioodidel. Automaatne kahepoolne printimine suurendab tootlikkust ja säästab paberit ning standardne kahepoolne automaatne dokumendisöötur muudab mitmeleheliste dokumentide kopeerimise lihtsaks. Lisage valikuline viimistleja nurgast klammerdamiseks või kahekordseks klammerdamiseks.

Mudelit iR5065Ne on lihtne kasutada tänu suurele värvilisele puuteekraanile ja iR-liidesele, mis on olemas kõigis ümbertöödeldud mudelites. Samuti on olemas postkasti ja turvalise printimise tugi.

Tootmine, kasutamine, taaskasutamine
Kas olete mõelnud, mis saab teie büroos kasutusel olevatest multifunktsionaalsetest printeritest pärast rendiperioodi lõppu? Canon on pühendunud oma klientide teenindamisele ja oma tegevuse rajamisele keskkonnasõbralikul viisil, arvestades toote tervet elutsüklit. Seetõttu töötati välja oma ümbertöötlemisprogrammi.

Rendiperioodi lõppedes kogutakse seadmed kogu Euroopas kokku ja saadetakse Saksamaale Canoni Giesseni tehasesse, kus need läbivad range tehaseremondi ja kvaliteedikontrolli protsessi – tulemuseks on täielikult uuendatud ja uuestisündinud seadmed, mille funktsionaalsus, tööjõudlus ja garantiitingimused on samad nagu esmakordselt müüdavatel seadmetel.

Jätkusuutlik valik
Ümbertöödeldud toodete puhul taaskasutatakse kuni 93% olemasolevatest komponentidest ja materjalidest, mistõttu nõudlus uute toormaterjalide järele väheneb oluliselt. See võimaldab vähendada süsihappegaasiheiteid kuni 50%, võrreldes uutest osadest toodetud multifunktsionaalsete printeritega. Seadmekonfiguratsioonide hoolikas kavandamine võimaldab oluliselt vähendada ladustamise ja transportimise jaoks vajalike pakkematerjalide hulka.

Tõsiselt hea hinna-väärtuse suhe
Osade ja materjalide taaskasutamine võimaldab pakkuda väga mõistliku hinnaga jätkusuutlikke seadmeid. Canoni tava järgides on printer iR5065Ne MEAP-i valmidusega ning see toetab mitmeid rakendusi, sh uniFLOW ja eCopy. Seadet saab hõlpsasti seadistada iWMC kaudu; ühtlasi tagab e-hooldusteenus seadme täpse kaugmonitooringu ja näitude lugemise.

Arukas ja säästlik printimine
Canoni uniFLOW tarkvara viib printimise ja säästlikuse mõiste täiesti uuele tasemele. uniFLOW süsteem pakub pidevat ja detailset ülevaadet seadme kasutusest. Kes, kus ja mida prindib, prinditöö maksumust ning pakub võimalust määrata erinevad õigusi kasutaja- või osakonnapõhiselt.

Kaitse oma vara
Ligipääs seadmele on kontrollitav paroole, firmavõrgu paroole või isegi sõrmejäljetuvastust kasutades. Tähtsaid dokumente on võimalik hoida turvalistes postkastides, kuni õiguslik isik on valmis neid välja printima. Lisavõimalusena on võimalik virtuaalseid dokumente krüptida või lisada printitud dokumendile vesimärk. Väliste rünnakute minimeerimiseks saab seadmega suhelda ainult õiguslikud arvutid, lisaks on võimalik kõvaketta sisu kustutada või krüptida.

Võrguühilduvus
Võrguühilduvus ja Canoni halduskonsool iWMC võimaldavad iR5065Ne juhtimist kõikidest kohtvõrgu arvutitest ja seadmetest.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.