NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR5800C

iR5800C on intelligentne, multifunktsionaalne seade, mis ühendab efektiivse must-valge ja säästliku värviväljastuse. Seade võimaldab printida, paljundada, skaneerida ning dokumente elektrooniliselt jagada. Lisaks erakordselt kiirele mustvalgele printimisele võimaldab iR5800C dokumentidele vajadusel lisada ka värvi, hoides kulud samas minimaalsel tasemel.

Must-valge seadme efektiivsus, värviseadme paindlikkus
iR5800C säästab nii ruumi kui kulusid, ühendades võimsa printeri, paljundusmasina ning skanneri. Prindi dokumente 58 lk/min must-valgelt (16 lk/min värviliselt) ja viimistle need ilma et peaks teenust väljaspoolt tellima. Canoni unikaalne S-tooneritehnoloogia kindlustab trükitööstuse tasemel värvikvaliteedi.

Säästlik ja kontrollitav värviprint
iR5800C jälgib, et värvikulud oleksid täpselt kontrollitud. Printer kasutab värve ainult juhul, kui kasutaja seda tõesti vajab. Canoni ID haldamissüsteem võimaldab igale kasutajale kehtestada ka printimise piirkogused või –summad. Canoni Document Accounting tarkvara võimaldab töökoormust efektiivsemalt suunata ja jälgida prindikulusid kasutajapõhiselt.

Saada ja jaga dokumente elektrooniliselt
Skaneeri värvidokumendid i-Send või eCopy tarkvara abil ja edasta need seejärel e-postiga PDF-, TIFF-, MTIFF- või JPEG-failidena. Aegasäästev LDAP-tehnoloogia annab ligipääsu otse ettevõtte e-posti aadressite andmebaasile. Canoni värviinformatsiooni pakkimisfunktsioon aitab vältida võrgu ummistumist mahukate värvifailide puhul.

Mugav ja kasutajasõbralik
Canoni Network Utility tarkvara aitab iR5800C lihtsalt võrguga ühendada ning printerit konfigureerida ja hallata. Tänu intuitiivsele juhtpaneelile on keerukad tegevused kõigest mõne nupuvajutuse küsimus. Seadet on võimalik hallata ka lauaarvutist, kasutades kaugjuhtimistarkvara.

Informatsioon on kaitstud
Canoni kõrgtasemel turvafunktsioonid kindlustavad teie ettevõtte andmete turvalisuse. Ligipääsu seadmele ja dokumentidele on võimalik piirata salasõnaga. Prinditööd on võimalik arvutist saata esmalt iR5800C postkasti ning väljastada, kui olete jõudnud seadme juurde ja sisestanud oma parooli.

Professionaalne viimistlus
iR5800C viimistlusvõimaluste hulgas on sadulklammerdamine, klammerdamine ja brošüüride voltimine. Canoni innovatiivne iW Publishing Manager tarkvara võimaldab ühendada erinevates programmides loodud dokumendid (nt. Microsoft Word, Excel jne.) üheks terviklikuks dokumendiks. Selgete must-valgete ning pilkupüüdvate värvidokumentide loomiseks on võimalik kasutada laia paberivalikut – kuni A3+ formaadis ning kaaluga kuni 250g/m.