NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR5880C

iR5880C on palju rohkem kui intelligentne suure jõudlusega must-valge multifunktsionaal. iR5880C suudab vajadusel trükkida ka värviliselt - mil iganes seda dokumentide sees vajad.

• Kiire must-valge väljastus koos intelligentse värvilise väljastusega
• Paindlik ja multifunktsionaalne, et sobida erinevate vajadustega
• Suurendatud turvalisus
• Professionaalne dokumentide viimistlemine
• MEAP - erinevate kliendi rakenduste jaoks
• Keskkonnateadlik

Edasine informatsioon
Too oma organisatsiooni uus suure jõudlusega must-valge trükiga ning intelligentse värvilise väljastusega iR5880C. Kiire väljastusega multifunktsionaalne seade integreerub muretult igasse keskkonda. iR5880C suudab teha mitut tööd korraga ning on ideaalne kommunikatsioonikeskus suuremahulist must-valget väljastust vajavasse kontorisse, kus vajatakse aeg-ajalt ka värvilist väljastust.

Värviline trükk ainult siis kui vajalik
iR5880C analüüsib printimisse saadetavaid dokumente ja prindib värviliselt ainult need leheküljed, kus värviline trükk on vajalik. Seega maksad sa rohkem ainult nende lehekülgede eest, kus värvilist trükki tõepoolest ka vaja on.

Intelligentsed MEAP rakendused
Sisseehitatud ID-haldus võimaldab määrata erinevaid kasutajaid ja nende õigusi. Niimoodi saad määrata täpse, turvalise ligipääsu seadmele. Netspot Accountant MEAP võimaldab sul täpset statistikat iga kasutaja, grupi või osakonna poolt tehtud trükitöödele. Lisaks sellele on võimalik ka turvaline otsene ligipääs seadmele üle interneti.

Mõeldud vastama sinu vajadustele
iR5880C trükib kuni 58lk/min must-valgelt ning 16lk/min värviliselt ning erinevate valikute hulgas on näiteks PostScript, PCL, UFR II printerikeeled ning faksimis-, skaneerimis- ja saatmisfunktsioonid.

Ci seadme puhul on PS/PCL/UFRII printerikeeled ning skaneerimis- ja saatmisfunktsioonid baaskomplektis.

Produktiivsus, mis on kontrolli all
Suur värviline ekraan koos intuitiivse kasutajaliidesega võimaldab ka keerukate tööde lihtsat teostamist. Kaugkasutajaliidese abil on masina tööd võimalik juhtida ka üle võrgu.

Lisaks tavalisele sorteerimisele, augustamisele ja klammerdamisele on võimalik valida ka erinevate sadulviimistlejate vahel, millest täiuslikuimad võimaldavad ka kohest brošüüride tegemist.

Saada otse e-mailile
Canoni URL saatmisfunktsioon võimaldab skaneerida dokumente kiirusega kuni 70lk/min ja salvestada neid seadme kõvakettale või otse FTP serverisse ning saata e-mailile kõigest dokumendi URL aadress. Lisaks sellele on võimalik PDF dokumente ka krüpteerida ja niimoodi minimiseerida dokumentide soovimatu levitamise ohtu.

Tulevikukindel investeering
MEAP - Canoni seadmepõhist Java rakenduste platvormi kasutav seade on alati valmis uuteks MEAP rakendusteks, mis tulevikus valmivad.

Keskkonnateadlik
Oma energia säästmise režiimiga on iR5880C eespool oma aega. Unerežiimis hoiab seadme energiatarbe ja seega ka organisatsiooni kulud minimaalsed. Kui on vaja aga tööd teha, "ärkab" seade mõne sekundiga. iR5880C tootmisel on järgitud kõige karmimaid keskkonna säästmise standardeid.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.