NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR6000i

iR6000i

INTELLIGENTNE TÄISMULTIFUNKTSIONAALNE DIGITAALLAHENDUS
Suurenda kontori tööjõudlust muretult
Canon imageRUNNER 6000i mudeleid võib kirjeldada kui ettevõtte keskseid dokumendihalduse, -printimise ja –jagamise infosõlmi. Ükski teine seade ei paku nii suurt hulka funktsioone kui imageRUNNER 6000i.

Intelligentne funktsionaalsus
iSaatmine – saad saata dokumente erinevatesse sihtkohtadesse (e-postile, faili kujul, postkasti) ning vähendada printimise, sortimise ja paberkoopiate edasisaatmise kulusid.
iVastuvõtt – saad suunata infot soovitud seadmetesse.
iCopy – saad jagada suuremahulisi töid teiste seadmetega ning võimaldada võrgukasutajatel kasutada lisavarustust, mida ei ole kohalikul seadmel.

Parooliga kaitstud printimine
Saad kaitsta konfidentsiaalseid dokumente parooliga nii, et neid ei väljastata enne parooli sisestamist.

Töö reserveerimine
Kasutajad saavad reserveerida seadme mälus kuni 5 tööd hilisemaks printimiseks või uuestiprintimiseks.

Netspot konsool
Veebipõhine utiliittarkvara Canoni võrgusüsteemide installeerimiseks ja haldamiseks. Tarkvara võimaldab anda teateid administraatorile, anda teada seadme seisundist, näiteks vähesest toonerist või paberiummistusest.

Töö lõpu teade
imageRUNNER annab pärast koopia- või saatmistöö lõpetamist kasutajatele e-posti teel teada, et töö on lõpetatud ning kasutajad ei pea arvama, kas töö on valmis.

Kaug-kasutajaliides
See utiliittarkvara muudab kasutaja arvuti iR5000i/6000i kaug-juurdepääsukeskuseks. Liidesele pääseb ligi läbi IP-turvakanali veebibrauseriga ning kasutajad saavad kontrollida seadme olekut ja määranguid, kontrollida loendureid, kasutaja postkaste ja rohkemgi veel vastavalt administraatori poolt antud õigustele.