NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR6020i

iR6020i

iR6020i seab dokumenditöötluse ja kontoriside tootlikkuse standardid täiesti uuele tasandile, muutes ettevõtte dokumentide kogumise, jagamise, jaotamise ja haldamise meetodeid tõhusamaks nii käesoleval hetkel kui ka tulevikuperspektiivis. MEAP-tugi (multifunktsionaalne integreeritud rakendusprogrammide platvorm) võimaldab lisada seadmesse spetsiaalselt programmeeritud ja/või valmistarkvara, et multifunktsionaalseid seadmeid oleks võimalik sujuvalt töösse kaasata.

Elektroonikaajastul seisavad paljud ettevõtted vastamisi probleemiga, kuidas oma mahukat digitaalinfot efektiivselt hallata. iR6020i toimib ka dokumentide keskjaoturina, nii et õige info jõuab garanteeritult õigete inimesteni õigel ajal.

Muuda töö lihtsamaks
Enamikes ettevõtetes on hulganisti erinevaid kontoriseadmeid, mis võtavad enda alla palju väärtuslikku ruumi. Ühendades seadmete funktsioonid ja jagades neid kõigi võrku lülitunud kasutajatega, saad suurendada ökonoomsust ja säästa ruumi. Mudelil iR6020i on standardvarustuses kõik funktsioonid, mida ühes kontoris vajatakse - skaneerimine, paljundamine ja printimine.

Jaga infot kiiremini kui kunagi varem
iR6020i intelligentsed saatmisfunktsioonid vähendavad dokumentide jaotuskulusid ja tõstavad tootlikkust. Vaid ühe toiminguga saab skaneerida dokumendid otse süsteemi ning suunata digitaalselt failiserverisse, arvutikataloogi, valitud e-posti aadressidele või internetifaksi. Kasutaja hoiab kokku paberdokumentide levitamise aja, kulud ja ruumi. iR6020i töötab ka teises suunas - kogu saabuv info võetakse vastu ja suunatakse nii, et kõik võrku ühendatud volitatud kasutajad saavad seda salvestada, jagada ja töödelda. Kasutusmugavust tõstab veelgi võimalus salvestada enamkasutatavaid e-posti aadresse värvilise puuteekraani kasutajaliidese kaudu üheksa ‘lemmikklahvi' alla. Skaneeritud dokumendi eelülevaate funktsiooniga saad aga enne saatmist kontrollida, kas skaneerimine on õnnestunud.

LDAP muudab side veelgi tõhusamaks
Intelligentse saatmise funktsioon on koos MEAP-funktsioonide kasutamisega hõlpsam ja efektiivsem kui varem, kuna iR6020i toetab LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) protokolli. See ühendab ‘e-posti saatmise’ funktsiooni ettevõtte aadressiraamatuga ja võimaldab hallata tõhusamat e-posti aadresse. Näiteks ei pea enam erinevaid aadressiraamatuid eraldi uuendama. Tähtsa dokumendi saatmisel digitaalse dokumendihaldusseadmega võid olla kindel, et see jõuab iga kord õige vastuvõtjani.

Intelligentne paljundamine
Intelligentse paljundamise funktsioon sisaldab mitmeid lisavõimalusi. Kaskaadpaljunduse* puhul saab kasutaja valida kuni seitsme võrku ühendatud iRi seadme hulgast ka teise iRi seadme ja jagada töökoormuse nende 2 seadme vahel pooleks. Samuti saab jagada täiustatud viimistlusfunktsioone. Kaugpaljundamine* aga võimaldab võrku ühendatud kasutajatel rakendada selliseid süsteemi lisaseadmeid, mida kohalikel seadmetel ei ole (näiteks täiustatud viimistlusfunktsioonid) ja väljastada valmiskoopiad teise iRi-seadmega. Koopiatööde reserveerimise funktsiooniga saab kasutaja ühe töö tegemise ajal salvestada mällu kuni viis koopiatööd. Muude lisafunktsioonide hulka kuuluvad töö koostamine, "skaneeri üks kord, prindi mitu korda", automaatne kujutise orientatsioon ja e-posti teel töö lõpu teate saatmine.

*Kaskaad- ja kaugpaljunduse funktsioone saab kasutada ainult kahe ühesuguse seadme vahel

Mugav ja kasutajasõbralik
iR6020i kiiret ja mugavat juhtimist võimaldavaks kasutajaliideseks on suur ja täisvärviline puuteekraan. Kõik funktsioonid on hõlpsasti ligipääsetavad loogilise ülesehitusega menüüs, selgelt loetaval teateekraanil. Samaväärse hõlpsusega toimivad nii sujuv paberisööt kui ka probleemivaba viimistlus – suurem töökindlus tagab järjepideva ja ühtlase väljastuse.

Kaugkasutajaliides
Canoni kaugkasutajaliidese kaudu on hõlpsad toimingud iga võrku ühendatud kasutaja käsutuses. Sisseehitatud veebibrauseri funktsiooniga annab kaugkasutajaliides kiire ja hõlpsa ligipääsu iR6020i seadmele iga võrku ühendatud arvuti kaudu. Kasutajad saavad anda printimiskäsklusi, kontrollida seadme olekut, pääseda ligi oma postkastile, muuta aadressiloetelusid ja teostada mitmeid erinevaid toiminguid. Postkastidesse salvestatud töid saab ühendada, muuta, ümber suunata, salvestada või välja printida. Ja võrguühendus annab ligipääsu ka täiustatud viimistlusfunktsioonidele, mida kohalikud seadmed kasutada ei võimalda.

Suurem turvalisus
Nii tähtsate dokumentide turvakontroll kui nende seesmine ja väline jälgimine on äärmiselt vajalik. Dokumente saab turvaliselt otse arvutist välja printida turvaprintimise funktsiooniga, mida saab kasutada ainult õige parooli sisestamise puhul. Kui dokumente ei ole kohe vaja printida, saad andmed ajutiselt seadme kõvakettale salvestada. Neile juurdepääs on võimalik ainult parooliga kaitstud postkastidest, mida saab erinevatele kasutajarühmadele luua. Lisaks suudavad iR6020i täiustatud turvafunktsioonid iga kasutaja automaatselt tuvastada ja autentida active directory teenusega või NT-domeeni abil. Seadme administraatorid saavad osakonna ID-halduse, Simple Device sisselogimise või ühekordse sisselogimise jaoks nõutava autentimise taseme ise määrata.

Professionaalne viimistlus ja täiustatud lisavõimalused
Kui lased imageRUNNER 6020-seeria seadmetel dokumentide viimistlemisega automaatselt tegelda, saad ise samal ajal muid asju teha. Valida on kahe, professionaalsete dokumentide väljastust võimaldava viimistlusseadme vahel. Viimistleja F1 on varustatud 2000-lehelise väljastusalusega ja dokumentide klammerdajaga, mis võimaldab klammerdada mitmest kohast. Sadulklammerdav viimistleja F2 toodab sadulklammerdatud ning V-kujuliselt volditud koopiaid ja väljaprinte. Lisavarustusse kuuluv augustussõlm lööb dokumentidesse kaks auku (saadaval on ka spetsiaalsed Euroopa standardile vastavad prantsuse ja rootsi mudelid (4 auguga)). Seda nii A3- kui A4-formaadile, nii püst- kui rõhtasendis. Süsteem toetab kõikide standardsete paberiformaatide – sealhulgas suure A3-formaadi – kasutamist. Lisavarustusse kuuluv duplekssõlm võimaldab ka kahepoolsete dokumentide printimist. Kõigele sellele lisandub iR6020i suur paberivaru (standardvarustusega 4150 lehte pluss 3500-leheline paberisalv (lisavarustus)), mis annab lausa tööstusliku jõudluse.

Täielik kontroll
Canoni NetSpot® Suite hõlbustab nii lõpptarbijate kui võrguadministraatorite tööd ja haldustoiminguid. NetSpot Console on veebipõhiline rakendusprogramm Canoni võrgusüsteemide installeerimiseks ja haldamiseks. NetSpot Job Monitor võimaldab prinditöid jälgida ja juhtida, kuni töö lõpu teate saatmiseni. NetSpot Accountant on põhjalik tööde jälgimise ning kuluarvestuse ja tööde optimeerimise vahend. Lisaks saab Canoni spetsiaalselt väljatöötatud moodulite, nagu näiteks SAP enabler, abil teostada ettevõtte integreeritud prindihaldust.

MEAP esitab väljakutse traditsioonilistele ärilahendustele
MEAP (multifunktsionaalsete integreeritud rakendusprogrammide platvorm) on unikaalne platvorm, mis on loodud väljakutsena traditsioonilistele ärilahendustele – see on ülima kohandatavuse pakkumine tõeliselt soodsalt ja efektiivselt.

Ülim kohandatavus ja hõlbus integratsioon
MEAP põhineb levinud Java-standarditel, mis sobivad ideaalselt tellimustarkvara või väikeste sõltumatute rakendusmoodulite loomiseks kiiresti ja efektiivselt. Java-programmid töötavad igal pool – nii võrgus, serveris kui ka kliendi virtuaalses Java-seadmes.
MEAP tagab täieliku seadme ja rakendusprogrammide vahelise sünergia – nii keerukate kui ka lihtsustatud toimingute teostamiseks. See kõrvaldab vajaduse kallite välisseadmete järele. Kasutaja saab täpselt oma vajadustele vastavad lahendused – mis on olukorra muutumisel hetkega ümberkohandatavad – investeeringu tasuvus on enneolematult kõrge.

Tööta nii, nagu soovid
Canon tegeleb pidevalt iR6020i MEAP-toega seadmetel töötavate integreeritud rakendusprogrammide arendamisega. Meie eesmärgiks on pakkuda laias valikus rakendusprogramme mitte ainult Canoni ärikonsultantide kaudu, vaid ka koostöös oma partneritega - iseseisvate tarkvaratootjatega ja arendajatega.

Laiendame oma kordumatuid ärisuhteid intelligentselt
Canoni digitaalseadmed on juba aastaid kuulunud üle maailma tuhandete ettevõtete igapäevase kontoritöö keskpunkti. Nüüd oleme nende ainulaadsete suhete baasil laiendanud tuge, mida oma klientidele pakume. Seda nimetatakse Canoni ärilahendusteks (Canon Business Intelligence) – pakkumiste seeria, mis keskendub iga kasutaja spetsiifiliste vajaduste rahuldamistele. Canon Business Intelligence hõlmab suures valikus IT-lahendusi dokumendihaldusest printimise ja tootmiseni, multifunktsionaalsetest digitaalseadmetest võrguplaneerimise ja -rakendamiseni. Teenuste hulka kuuluvad konsultatsioonid ja rakendused, riistvara, tarkvara ja klienditugi.