NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR6570

iR6570

iR6570 on võimas multifunktsionaalne seade, mis aitab olulisi dokumente väljastada, digitaliseerida, hallata ja jagada. iR6570 on konkurentsitu nii jõudluse, vastupidavuse kui innovaatilisuse osas. Internetibrauseriga seade pakub kiiret skaneerimist ja lokaalset dokumendihaldust, et teha prinditööd ja kopeerimine erakordselt paindlikuks. Olulise informatsiooni vahendamine käib nüüd sisevõrgu kiirusel. iR6570 väljastuskiiruseks on 65 lk/min.

Ideaalne nõudlikku keskkonda
iR6570 ühendab Canoni spetsiaalse protsessori, standardvarustuses oleva 512MB mälu ja 20GB kõvaketta. Koos suudavad need garanteerida võimsuse, mis on vajalik suure kasutajagrupi tööde haldamiseks ilma võrku üle koormata. Lai süsteemilisade valik aitab seadme täpselt töökeskkonna vajadustele vastavaks kohandada.

Parimad tulemused
Canoni IH-tehnoloogia teeb võimalikuks sekundites mõõdetava soojenemisaja ning väljastuskiirus 65 lk/min (A4) kindlustab, et iR6570 abil valmivad dokumendid õigeaegselt ja erakordse kvaliteediga.

Lihtsustatud tööprotsessi
iR6570 toetab TWAIN-ühilduvat skaneerimist. Lisavarustusena pakutavad universaalsed saatmisfunktsioonid laiendavad dokumentide digitaalselt jagamise võimalusi, s.h. võrgukettale salvestamine ja e-posti gruppidele edastamine. Üleettevõtteliseks mahukaks dokumendihalduseks on suurepärane lahendus lisavarustusena pakutav eCopy ShareScan™OP, mis tagab informatsiooni turvalise ja paberivaba jaotamise ja halduse.

Loodud kasutajaid silmaspidades
iR6570 on oma klassis esimene internetivõimalusega seade ning internetis või intranetis olevaid dokumente saab otse juhtpaneelilt printida, ilma vajaduseta arvuti järele. Java tehnoloogial tuginev Canon MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform) platvorm võimaldab iR6570 jaoks luua unikaalseid rakendusi, et seadet maksimaalselt ettevõtte tööprotsessi integreerida.

Kõigile kättesaadav
iR6570 teeb kõigile autoriseeritud kasutajatele ligipääsu mugavaks ja lihtsaks. Lisavarustusena pakutav tarkvarakomplekt emuleerib iR6570 juhtpaneeli kasutaja laua- või sülearvutis ning aitab kõik vajalikud toimingud teha töölaua äärest lahkumata. Mugav käepide aitab ka ratastoolis kasutajal mugavalt sulgeda või avada automaatset originaalisööturit.

Täielik kindlus tänu turvalisusele
Osakonna ID süsteem aitab vajadusel jälgida ja piirata kasutajate ligipääsu seadmele. Võrgupõhine autentimissüsteem võimaldab kasutada juba eksisteerivaid võrguparoole, et töötajad saaks ennast harjumuspärase kasutajakontoga identifitseerida. Seadmega töötamisel kindlustavad mitmed turva- ja krüpteerimissüsteemid, et edastavale informatsioonile ei oleks kõrvalistel isikutel võimalik ligi pääseda.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.