NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iR7086

Ideaalne lahendus suurfirmadele, kes vajavad produktsioonitasemel väljastusseadet oma kontorisse. Taskukohase ja suure jõudlusega seade toob kontorisse kiire kopeerimise ja printimise ning professionaalsed viimistlusvõimalused.

• Võimas väljastus 86 lk/min
• Kõrge kvaliteediga printimine ja kopeerimine
• Lihtne integreerida olemasolevasse töövoogu
• Professionaalne, kiire dokumentide produktsioon
• Suur värviline puuteekraan
• Suurendatud turvalisus

Lisainformatsioon
Kui vajad suurte nõudmistega väljastuskeskkonda võimsat masinat, siis on iR7086 selle töö jaoks sobiv. Kiirusega 86lk/min võtab ta vastu ka suurimad väljakutsed. Seade on disainitud suurte organisatsioonide peakontoritesse, kus on vaja kiiret must-valget väljastust, mida ei taheta väljast sisse osta. Seade ühildub märkamatult juba olemasolevasse keskkonda ning suurendab organisatsiooni produktiivsust.

Pidev kvaliteetne väljastus
Uus kõrge lahutusvõimega tooneritehnoloogia kindlustab suure eraldusega teksti, jooned ning täpsed ja puhtad pooltoonid kohe peale printimist ja ka aastaid peale väljastust.

Trükioperaatori unelm
iR7086 kasutamine on ülimalt lihtne tänu suure lahutusvõimega 10,4" TFT LCD ekraanile, mis annab täieliku kontrolli produktsiooni töövoo üle.

Võimas ja kiire
iR7086 integreerub lihtsalt juba olemasolevasse IT keskkonda. Võimalusterohked kuid lihtsad haldustööriistad annavad sulle seadme üle täieliku kontrolli, ning kaugkasutajaliides võimaldab seadet hallata ka üle võrgu.

Silmapaistvad viimistlusvõimalused
iR7086 võimaldab sul produtseerida professionaalse välimusega dokumente oma kontoris ja säästa niimoodi raha ning aega - enam ei pea sa teenust väljast sisse ostma. Klammerdatud brošüürid võivad olla kuni 80-leheküljelised ning klambrilõikur kindlustab perfektse viimistluse iga brošüüri puhul.

Turvalisust mitte unustades
Seadmesse on võimalik otsene ligipääs internetist ja seetõttu pole unustatud ka turvalisuse kallal vaeva näha. Standardina on võimalik PDF failid krüpteerida ning kaitsta parooliga. Lisaks sellele on võimalik väliste rünnakute eest kaitsimiseks krüpteerida ka kogu seadme kõvaketas.

Turvalise vesimärgi funktsioon võimaldab prinditud dokumente kaitsta vesimärgiga, mille tekst ilmub nähtavale ainult kopeerides. Niimoodi saab ennetada turvalekkeid ning autoriseerimata originaalide paljundamist.

Saada otse e-mailile
Canoni URL saatmisfunktsioon võimaldab dokumente skaneerida ja salvestada seadmesse või FTP serverisse ning saata dokumendi aadress vastuvõtja e-maili aadressile, et nad saaksid dokumendi kätte just siis kui see neile sobib.

Tulevikukindel investeering
MEAP - Canoni seadmepõhist Java rakenduste platvormi kasutav seade on alati valmis uuteks MEAP rakendusteks, mis tulevikus valmivad või juba olemasolevatega laiendamiseks firma kasvades. Nagu näiteks töövoo ja maksumuse kontrolli all hoidmiseks vajalik tarkvara.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.