NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR7200

iR7200

Canon iR7200 teeb must-valge nõudmisel-dokumenditöötlussüsteemi erakordselt lihtaks ja efektiivseks. Seade on mõeldud kiireloomuliste ja suuremahuliste tööde printimiseks, kus tähtajad on kriitilised; seade väljastab soovitud prindi- ja kujutisekvaliteediga tulemusi ning vähendab võrreldes ofsettprintimisega aja- ja rahakulu. Suure kiirusega ja kõrgekvaliteetsete kujutiste prindi teevad võimalikuks erakordselt efektiivne mootor koos topelt-laser säritehnoloogiaga.

Suurima jõudluse saavutamiseks on iR7200 varustatud kiire skaneerimistehnoloogiaga – seade suudab sisestada dokumente 80 kujutist minutis lahutusvõimega 600 dpi. Seadme A4-prindikiiruseks on 72 lehekülge minutis.

Erakordne prindikvaliteet ja -jõudlus
iR7200 paljundamise prindikvaliteet on 1200 x 600 dpi ja arvutist printimisel 2400 x 600 dpi - kuni 256 halltooniga. Samal ajal on esimese koopia väljastusaega (FCOT) vähendatud 3 sekundini.

Võimas ja tootlik kujutiseserver
iR7200 on varustatud 10 GB mälumahuga integreeritud kujutiseserveriga. See laiendab suure jõudlusega dokumendihaldussüsteemi võimalusi ning teeb infovahetuse võrgus lihtsamaks ja efektiivsemaks. See võimaldab ka reserveerida kuni 5 tööd – ilma, et korraga skaneeritud kujutiste arvule seataks piiranguid. Saad kasutada kuni 100 postkasti, kuhu saab salvestada kokku kuni 2000 dokumenti või 7700 lehekülge.

Kaug-kasutajaliides (RUI)
Veebipõhise kaug-kasutajaliidese abil saavad kasutajad juhtida toiminguid otse arvuti ekraanilt. Tänu sellele on lihtne töid hallata, kasutada postkasti lisafunktsioone, muuta prioriteedimääranguid ning kasutada aegasäästvat seadme oleku kontrollimist. iR7200 toetab PostScript ja PCL küljenduskeeli ning võimaldab kasutajatel luua oma profiile.

Paindlikud viimistlusfunktsioonid
iR7200 seadmega saab ühendada erinevaid viimistlusseadmeid, mis võimaldavad kasutada erinevaid viimistlusfunktsioone, näiteks sadulklammerdamisega brošüüri valmistamist, Z-voltmist, kaante lisamist ja peatükkide loomist. Seade suudab klammerdada kuni 100 lehte ning saadaval on ka lipiklehtede paljundamise lisasõlm. Sadulviimistlejaga on võimalik ühendada 2 või 4 augu löömise funktsiooniga augustaja ning uue lisaseadmena on saadaval brošüürilõikaja. Need viimistlusseadmed ei mõjuta seadme üldist jõudlust ning pakuvad kasutajatele lisafunktsioone.