NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iR8500

iR8500

Täiuslik nõudmisel print kiirete kõrgkvaliteetsete prinditulemuste saavutamiseks
Canoni iR8500 teeb mustvalge nõudmisel dokumenditöötluse enneolematult lihtsaks ja efektiivseks. Seade, mis on ideaalne kiirete korduvtööde tegemiseks, aitab saavutada tippkvaliteetseid tulemusi kõigest silmapilguga - ka kõige lühemate tähtaegade puhul. Võrreldes ofset-prindiga säästab kasutaja tunduvalt aega ja vähendab kulusid.

Ülimalt kompaktse ja vastupidava iR-kontrolleriga seadme disainimisel on kasutatud Image Platform’i arhitektuuri. Modulaarne ehitus kiirendab paljundus-, printimis-, skaneerimis- ja kõiki teisi võrgutoiminguid. Mitmekülgsed funktsioonid muudavad andmetöötluse tõeliselt kiireks, võimaldades kasutaja enneolematult tõhusat kontrolli dokumendisisestamise, -redigeerimise ja -väljastamise üle.
Ka keerukamate tööülesannete lõpuleviimiseks ei ole vajadust spetsiaalse kasutajapoolse sekkumise järele, kuna antud süsteem ühendab endast võimsa, veebipõhise kasutajaliidesega kujutiseserveri ja terve seeria professionaalseid viimistlusfunktsioone. Täielik kontroll kõigi võrku ühendatud kasutajate töölaualt. Ideaalne lahendus reprotööde osakondadesse, dokumenditöötluskeskustesse ja samuti tasulistesse koopiaäridesse.

Tipptasemel kiirus ja kujutise kvaliteet
Saavutamaks tootlikkuse kõrgeimat taset on iR8500 varustatud maailma kiireima skaneerimistehnoloogiaga - dokumentide sisestamime toimub tempoga 80 lehekülge minutis ja 600 dpi lahutusvõime juures. Väljastuskiirus on koguni 85 lehekülge minutis (A4) pidevalt kõrge kujutisekvaliteedi juures - paljundamise lahutusvõime on 1200 x 600 dpi ning printimise lahutusvõime koguni 2400 x 600 dpi, 256 pooltooniga. Samas on esimese koopia väljastusaeg vähenenud kõigest 3 sekundini.

Jätkuv väljastus
Seadme standardvarustuses on automaatne pakivaba duplekssõlm, mis tõstab tootlikkust, karvavõrdki kiiruses järele andmata. Nutika ‘soojatoru’ abil töötav vesijahutusmehhanism hoiab seadme pideva töö jooksul seda kuumenemast ning vähendab koopia tumedusastme kõikumisi. Kui võrgu kaudu ühendada kaks iR8500 süsteemi paarisprintimiseks, tõuseb töökiirus muljetavaldava 170 leheküljeni minutis.

Võimas ja tootlik kujutiseserver
iR8500 standardvarustuses on sisseehitatud 10 GB kujutiseserver, mis loob laialdased võimalused dokumenditöötluseks ja -käsitsemiseks, muutes võrgu kaudu andmeedastuse märgatavalt hõlpsamaks ja efektiivsemaks. Samuti saab seada ootejärjekorda kuni 5 paljundustööd - kujutiste arv, mida pidevalt skaneerida saab, on piiramatu.

Tõeliselt efektiivne dokumendihaldus
Skaneeritud dokumente ja elektroonilisel kujul olevaid faile saab salvestada postkasti ja kaitsta salasõnaga. Erinevate laiendiga faile, nagu Word-dokumendid või PowerPoint-presentatsioonid saab salvestada samasse postkasti koos skaneeritud dokumentidega ning neid seal ühendada, redigeerida või välja printida niipea, kui soovi on. Seadmel on 100 postkasti kogumahuga 2000 dokumenti: kuni 7700 lehekülge.

Kompaktne hõlpsus, täielik töökindlus
Tänu jäigale ehitusele ning kompaktsele, ruumisäästlikule vastupidavale disainile võib iR8500-t pidada ülimalt töökindlaks. Töö teeb lihtsamaks suur 7,8-tolline värviline vedelkristallekraan, millel on tooneri ja klambrite kogust näitavad indikaatorid. Juurdepääs eestpoolt võimaldab tooneri- ja paberivarude täiendamist ka seadme töö ajal. Kõrgetasemeline paberitransporditehnoloogia vähendab paberiummistuste tekkimise ohtu. Muude eeliste seast võib ära märkida töökindla A-Si trumli ja e-funktsionaalsuse.

Kaug-kasutajaliides (RUI)
Veebipõhine kasutajaliides võimaldab seadme toiminguid juhtida otse töölaualt. Tööde haldamine, kõrgetasemeliste postkastifunktsioonide, prioriteedimäärangute ning kiire seisundi kontrolli võimalusega on enneolematult hõlbus. Samuti on valida mitmesuguste viimistlusfunktsioonide vahel. Seade võimaldab täielikku PostScript- ja PCL-tuge, lisaks saavad kasutajad luua vastavate määrangutega omaenda prindiprofiile.

Täiuslikult mitmekülgne süsteem, kuni paindlike viimistlusfunktsioonideni välja
Loomingulised viimistlusfunktsioonid vastavad igale kasutaja soovile. 100 lehe klammerdamise ja sortimise jaoks on viimistlussõlm, professionaalse välimusega A4- või A5-formaadis brošüüride valmistamiseks Z-voltimissõlm ja sadulviimistleja - automaatse vahelehtede sisestamisega ja nendele printimise võimalusega. Sadulviimistleja on saadaval kahes versioonis - arhiveerimiseks 2 või 4 augu löömise võimalusega. Samuti on soovi korral saadaval dokumendisisestussõlm ja trimmer.

Täielik tootmisring
Loomulikult saab neid professionaalseid viimistlusfunktsioone juhtida otse töölaualt, kasutajaliidese kaudu. iR8500-l on ka suur, kuni 7650 lehte mahutav paberivaru (standardvarustusega 4150 lehte pluss lisavarustusse kuuluv 3500-leheline paberisalv). See muudab tootmisringi täielikuks - sisseehitatud prindi-nõudmisel süsteem laias valikus rakendusprogrammide jaoks.