iRA 4225i

ImageRUNNER ADVANCE 4225i sobib kiirust, kvaliteeti ja turvalisust hindavale ettevõtetele. Suur puutetundlik ekraan ja kohandatav menüü, muudavad seadme kasutamise ja personaliseerimise väga lihtsaks. Seadmel on oma klassi madalaim energiatarve ja see on toodetud järgides keskkonnakaitse kõrgemaid nõudeid.

• Kohandatav 21,3 cm värviline ekraan
• Kiire printimine kuni 25 lk/min
• Maksimaalne paberimaht kuni 4980 lehte
• Varustatud mitmete võimsate turva-, tõhusus- ja kulukontrolliprogrammidega
• Automaatsed viimistlusvalikud
• Parim energiatõhusus

Tõhus töövoog
Mudel imageRUNNER ADVANCE 4225i on vastupidava disainiga, kiire väljastusega, automaatse viimistlusega, kuni 4980-lehelise paberimahuga kontoriseade. Tänu värvilisele puuteekraanile, kohandatavatele menüüdele ja nutikale kasutaja autentimisele on seadet erakordselt lihtne kasutada. Dokumente saab kiiresti skaneerida, turvata, allkirjastada, jälgida, arhiveerida ja mitmes eri vormingus paljudesse sihtkohtadesse saata. Kõik imageRUNNER ADVANCE seadmed integreeruvad otse mitme võimsa dokumendiväljundiga ja haldustarkvaraga, pakkudes täielikku dokumenditöötluse optimeerimist.

Kulud kontrolli all
Nutika kasutajatuvastuse abil on võimalik kasutaja juurdepääsu ja õigusi kontrollida ning raportite vaatamine tagab läbipaistvuse ja tegevuse jälgimise. Halduskulude vähendamiseks sisaldab seade mitme seadme funktsioone, mida saab pidevalt imageRUNNER ADVANCE'i seadmepargi osana juhtida. Tarkvara uniFLOW pakub suuremat tõhusust tänu kuluüksuste valimisele, prinditööde ümbersuunamisele ja üksikasjalikele raportitele.

Andmete kaitse
Teie andmed on kaitstud tänu mitmele standardsele funktsioonile, nt turvaline printimine, kasutaja ligipääsukontroll ja -õigused, tegevusraport ning kõvakettalt tööde turvaline kustutamine. Täiendavad turvavõimalused on kooskõlas kõrgeimate turvanõuete tasemega ja pakuvad oma valdkonna parimaid võimalusi, nt rikkumiste jälgimist ja vältimist tänu printide, koopiate, skannide ja fakside andmekao ennetamisele ja jälgimisele.

Lihtne integreerimine ja haldamine
Valdkonnastandardite tugi koos imageRUNNER ADVANCE’i võimsa MEAP-platvormiga tagab sujuva ühendumise teie IT-keskkonnaga ja hea ühilduvuse Canoni dokumendilahenduste valikuga. Ühtne imageRUNNER ADVANCE'i platvorm ja haldustööriistad lubavad teil seadet (kas ühte või mitut seadet) tsentraalselt ja tõhusalt konfigureerida, hallata ja uuendada, samuti jälgida, raporteid vaadata ja diagnoosida, et tagada ennetav ja tõhus hooldus.

Keskkonnasõbrlik
Põhinedes kaasaegsetele keskkonnasäästlikele tehnoloogiatele, pakub see ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade teile oma klassi juhtivat tüüpilist energiatarvet, tarbides puhkerežiimis vaid kuni 1 W energiat. Järgides keskkonnakaitse kõrgemaid nõudeid, on seadme teatud osad ehitatud bio- ja ümbertöödeldud plastmaterjalidest.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

iR2625i

iR2630i

iR2645i

iRA 4225i

iRA 4525i III

iRA 4535i III

iRA 4545i III

iRA 4551i III

iRA DX 4725i

iRA DX 4735i

iRA DX 4745i

iRA DX 4751i

iRA 6065i EQ80

iRA DX 8786i

iRA DX 8795i

iRA DX 8705i

iRA DX 6765i

iRA 6575i III

iRA 6565i III

iRA DX 6780i

iRA DX 6755i MFP

iRA DX 6755i printer

iRA 4025i EQ80

iRA 4045i EQ80

iRA 6555i III MFP