NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iRA-8505

iRA-8505

IRA8505 Pro suure jõudluse ja paberimahuga professionaalne must-valge väljastusseade, mis trükib kiirusega kuni 105 lk/min must-valgelt, mahutab kuni 7700 lehte ning pakub tipptasemel viimistlusvõimalusi.

• Trükikiirus 105 lk/min
• 10,4" TFT SVGA lahutusega värviline puuteekraan
• Professionaalsed viimistlusvõimalused
• Kaasaegsed skaneerimisvõimalused
• Suur maksimaalne paberimaht (kuni 7700 lehte)
• Lihtne integreerida olemasolevasse töövoogu
• Keskkonnasõbralik

Võimas ja kiire

iRA8505 Pro sobib nõudlikumatele kontoritele ja dokumentide tootmise keskkondadele, pakkudes maksimaalset produktiivsust. Printimiskiirus kuni 85 lk/min mustvalgelt, suur paberivaru ja võimalus töö ajal toonerit laadida tagavad usaldusväärse printimise minimaalse vajaliku sekkumisega.

Väga paindlik

Paindlikute meediakäsitsusvõimaluste abil saate valida erinevaid paberiallikaid, kasutada kuni 256 g/m2 materjale. Loo tipp tasemel aruandeid, brošüüre, infolehti, manuaale ja lepinguid paindliku ning viimistletud

Lihtne kasutada ja seadistada

Suurenda tootlikust, kasutades intuitiivset kasutajaliidest suurel puutetundlikul värvilisel ekraanil, mis teeb töö tegemise lihtsaks. Mobiilne tugi suurendab effektiivsust, võimaldades kasutajatel printida ning pääseda ligi kindlatele pilves asuvatele funktsioonidele. Arenenud seadistamisvõimalused loovad ainulaadse, isikliku kogemuse igale kasutajale, vastavalt tema töö vajadustele. Skaneeri ning muuda dokumendid PDF, Microsoft Word või Microsoft PowerPoint failideks, kasutades ühekordse läbillaskmisega kahepoolset paberi skaneerimist, mis hoiab kuni 300 originaali.


Keskkonnasäästlik

imageRUNNER ADVANCE seeria vastab rangeimatele Energy Star standartidele ning imageRUNNER ADVANCE 8000 Pro seerial on madalaim TEC (täielik energiakulu) oma klassis tarbides puhkerežiimis vaid kuni 1W energiat. Mitmed tehnoloogilised lahendused näiteks ON-DEMAND FIXING, liikumisandurid, kaugjuhitavad ning plaanipärased välja lülitamiste võimalus ja Quiet finishing equipment parandavad töö keskkonda ja suurendavad energia säästlikust veelgi. Uus Eco klammerdaja töötab ka metall kirjaklambreid kasutamata, vähendades veelgijäätmeid.