NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRA400i

ImageRUNNER ADVANCE 400i seadmes on ühendatud tõhus mono-väljund ja nutikas dokumendihaldus, et optimeerida töövoogu, säästa raha ja kaitsta konfidentsiaalset teavet.

• Tõhus A4-monoväljund kiirusel 40 lk/min
• Ruumisäästlikkus
• Kohandatav 17,8 cm kallutatav värviline SVGA-puuteekraan
• Mahutab kuni 2300 lehte
• Võimas jäädvustamine, kulude kontroll ja ühilduvus
• Täiustatud turvalisuse valikud
• Oma klassi parim energiatõhusus

Produktiivne väljund ja jäädvustamine
Seade imageRUNNER ADVANCE 400i tuleb toime töökate meeskondade ja osakondade töömahuga tänu tugevale disainile, 2300-lehelisele paberimahule ja kiirele 40 lk/min väljastuskiirusele. Suur värviline puuteekraan, intuitiivsed menüüd ja nutikas kasutajatuvastus pakuvad unikaalset isiklikku kogemust ja sujuvat kasutamist. Dokumendihaldus on lihtne tänu kiirele värviskannimisele ja mitmetesse vormingutesse teisendamisele. Dokumente saab jälgida, turvata, allkirjastada, arhiveerida ja mitmetesse sihtkohtadesse saata. Töö täielikuks optimeerimiseks ühenduvad seadmed imageRUNNER ADVANCE mitme võimsa väljund- ja teabehaldustarkvaraga.

Hoidke kulud kontrolli all
Auhinnatud¹ nutika kasutajatuvastuse abil saate kasutaja juurdepääsu ja õigusi kontrollida ning raportite vaatamine tagab läbipaistvuse ja tegevuse jälgimise. Halduskulude vähendamiseks sisaldab see kompaktne seade ühes üksuses mitmete seadmete funktsioone, mida saab pidevalt imageRUNNER ADVANCE-seeria seadmete osana juhtida. Tarkvara uniFLOW pakub suuremat tõhusust tänu kuluüksuste valimisele, prinditööde ümbersuunamisele ja üksikasjalikele raportitele.

Kaitske oma andmeid
Teie andmed on kaitstud tänu mitmetele standardsetele funktsioonidele, nt turvaline printimine, kasutaja ligipääsukontroll ja -õigused, tegevusraport ning kõvakettalt tööde turvaline kustutamine. Täiendavad turvavõimalused on kooskõlas kõrgeimate turvanõuete tasemega ja pakuvad oma valdkonnas parimaid võimalusi, nt rikkumiste jälgimist ja vältimist tänu printide, koopiate, skannide ja fakside andmekao ennetamisele.

Tõhus integreerimine ja haldamine
Valdkonnastandardite tugi koos imageRUNNER ADVANCE’i võimsa MEAP-platvormiga tagab sujuva ühendumise IT-keskkondadega ja hea ühilduvuse Canoni auhinnatud dokumendilahenduse valikuga². Ühtne imageRUNNER ADVANCE'i platvorm ja haldustööriistad lubavad teil seadet (kas ühte või mitut seadet) tsentraalselt ja tõhusalt konfigureerida, hallata ja uuendada, aga ka jälgida, raporteid vaadata ja diagnoosida, et tagada ennetav ja tõhus hooldus.

Keskkonnasäästlik
Põhinedes auhinnatud tehnoloogiatele³, pakub see ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade oma klassi juhtivat tüüpilist energiatarvet (TEC*), tarbides puhkerežiimis vaid kuni 1 W energiat. Keskkonnakaitse kõrgemaid nõudeid järgides on seadme teatud osad ehitatud bio- ja ümbertöödeldud plastmaterjalidest.

¹ Canoni universaalne sisselogimishaldur pälvis BLI 2013. aasta väljapaistva uuenduse auhinna. Allikas: www.buyerslab.com
² Canon sai BLI 2013. aasta parima dokumendi- ja kujutislahenduste auhinna. Allikas: www.buyerslab.com
³ Canon sai BLI 2013. aasta energiatõhususe auhinna. Allikas: www.buyerslab.com
* ENERGY STARi määratletud metoodika (www.eu-energystar.org).