NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRA4035i

See töökatele kiirust ja kvaliteeti vajavatele meeskondadele mõeldud nutikas multifunktsionaalseade kiirendab teie dokumentide loomist, kaitstes ühtlasi salastatud andmeid ja vähendades mõju keskkonnale.

• Intuitiivne 21,3 cm värviline ekraan
• Kiire printimine kuni 35 lk/min
• Maksimaalne paberimaht kuni 4980 lehte
• Varustatud mitmete võimsate turva-, tõhusus- ja kulukontrolliprogrammidega
• Ruumisäästlikud sisemised või võimsamad välimised viimistlusvõimalused
• Keskkonnaalane tunnustus


Tõhus töövoog
Intuitiivne hõlplahendusi pakkuv kasutajaliides tagab kasutamismugavuse ning automaatsed viimistluslahendused säästavad professionaalse välimusega dokumentide loomisele kuluvat aega. Tekstiotsinguga failide loomise võimalus ja saatmisfunktsioon täiustavad töövooge ja teabeotsingut ning Adobe® PDF/A-1b võimaldab dokumente pikaajaliseks säilitamiseks otse arhiivi saata. Canoni võimas MEAP-platvorm on tihedalt seotud erinevate võimsate jäädvustus- ja dokumendihaldusprogrammidega.

Kulud kontrolli all
iR-ADV 4000 sari pakub töökatele büroodele ühes seadmes paljusid multifunktsionaalseid võimalusi. Modulaarse disaini ja funktsioonide jagamise võimaluse tõttu pole mittevajalike funktsioonide eest vaja maksta. Lihtne haldus vähendab veelgi kulusid ja IT-tööd.
uniFLOW aitab kulusid kontrolli all hoida kuluüksuste valiku, printimistööde ümbersuunamise ja üksikasjaliku aruandluse kaudu.

Andmeturve
Teie andmeid on võimalik standardselt kaitsta kasutajatuvastuse, aadresside sõelumise ja turvalise printimise abil. Lisaks krüpteerib moodul Trusted Platform Module (TPM) kasutajanimesid ja salasõnu.
Vajadustele vastavalt on võimalik lisada mitmeid erinevaid turvalahendusi. Seadmesse saadetavaid või seadmes hoitavaid printimistöid on võimalik krüpteerida ning ohutult kustutada. Lisaks võib skaneeritavaid dokumente parooli ja krüpteeringuga kaitsta ning kasutajate isikuid digitaalallkirjaga kontrollida. Tänu vesimärkide lisamise võimalusele on võimalik isegi konfidentsiaalsete dokumentide duplitseerimist piirata või täielikult ära hoida. Lisaks pakub lisavarustuses olev kõvaketta andmete krüpteerimise ja peegeldamise komplekt andmeturbe ühiskriteeriumitele (CC) vastavust tasemel EAL3.
uniFLOW pakub kasutajate keskse tuvastamise, kõikide seadmetega turvalise printimise ning funktsioonide kasutajapõhise piiramise näol täiesti uut andmeturbe taset. imageRUNNER ADVANCE ja uniFLOW võimaldavad esmakordselt omal alal printimis-, kopeerimis-, skaneerimis- ja faksimistööde andmekadu ennetada, seda tänu tööde OCR-analüüsile. Kõikidest dokumentidest võib arhiivi koopia saata ning võimalik on luua võtmesõnadel ja kasutajate volitustel põhinevaid alarmteateid. Vajadusel võib tegevuse peatada juba enne turvalekke teket.

Keskkonnasõbrlik
Keskkonnaalane tunnustus
Nende ENERGY STAR®-iga pärjatud mudelite TEC (tüüpiline elektritarve)* on oma klassis üks madalamaid ja need tarbivad puhkerežiimis vaid 1 W võimsust. Tarbetu printimise vältimiseks võib kasutada mitmeid erinevaid funktsioone, näiteks digitaalset salvestust ja faksiedastust.
* ENERGY STARi määratletud metoodika (www.eu-energystar.org)

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.