iRA6055

iRA60xx seeriasse kuuluvad võimsad multifunktsionaalsed seadmed, millel on silmapaistvad väljastus- ja saatmisfunktsioonid. iRA6055 väljastuskiiruseks on 55 lk/min (A4).

• Võimas väljastus 55 lk/min
• Suur 8,4" TFT SVGA värviline puuteekraan
• Konkurentsitud viimistlusvõimalused
• Lihtne integreerida olemasolevasse töövoogu
• Võimsad skannimisvõimalused
• Keskkonnasõbralik


Lisainformatsioon
Innovaatilise imageRUNNER ADVANCE näo järgi ehitatud 6055 on multifunktsionaalne must-valge väljastuslahendus, mis on loodud täiendamaks dokumendi elutsüklit ning täitmaks teie nõudeid turvalisusele ja keskkonnahoiule.

Lihtsasti kasutatav
6055 kasutab tundlikku 8,4" SVGA värvilist puutetundlikku ekraani koos lihtsasti kasutatava ja seadistatava kasutajaliidesega. Tänu üksikasjalikele kasutusjuhistele on seadet väga lihtne kasutada.

Ülim produktiivsus
6055i ühendab usaldusväärse meediakäsitsusplatformi, muljetavaldava väljastuskiiruse, kiire skannimise ja sujuva töövooga ühildumise.

Kiire kuni 200 kujutist/min skannimine on võimalik erinevatesse sihtkohtadesse (k.a. Microsoft SharePoint).

iRA6055 toetab erinevaid failivorminguid nagu nt Adobe® PDF, Adobe® PDF/A-1b ja otsitavad/pakitud PDF/XPS faile. Skannitud dokumente saab üle vaadata ja märkmeid lisada kasutades Adobe Reader Extension tarkvara.

Seadmel on lai valik erinevaid professionaalseid viimistlusvõimalusi nagu vahelepaigutamine, augustamine, brošüüri printimine ja voltimine (C/Z).

6055i kasutab Canoni UFRII priterikeelt ning lisavarustuses saadaval ka PCL 5e/6 tugi, Adobe PostScript 3 printerikeele tugi ja Fiery kujutisetöötlust kasutav imagePASS-U1 prindiserver.

Silmapaistvad turvafunktsioonid
Dokumente saab muuta turvaliseks kogu nende töötsükli vältel, alates skannimisest kuni jagamise, arhiveerimise ja printimiseni. Algtasandil piirab ligipääsusüsteem kasutust inimese, grupi, rolli või isegi funktsiooni järgi.

Integreerimine uniFLOW OM lahendusega saavad kasutajad printida turvaliselt ükskõik millisest võrku ühendatud seadmest. Dokumendi skannimislukk hoiab ära lubamatu paberdokumentide skannimise või paljunduse. Ligipääsu ühistele dokumentidele saab kontrollida Adobe LiveCycle Rights Management Server ES haldustarkvaraga. Muud funktsioonid nagu krüptimine, andmete kustutamine ja eemaldatav kõvaketas pakuvad lisakaitset organisatsioonidele, kes käsitsevad tundlikke dokumente.

Keskkonnasõbrlik
imageRUNNER ADVANCE seeria on esimene oma klassis, mis kasutab kergesti lagunduvat tulekindlat orgaanilist bioplasti. Unerežiimis on seadme energiakulu 1,5W ja müratase olematu. Kõik seadmed vastavad Energy Star ja RoHS standarditele.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

iR1020

iR2520

iR2530i

iR2545i

iRA6055