NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRA8085

iRA8085 on suure paberimahuga professionaalne must-valge väljastusseade, mis trükib kiirusega kuni 85 lk/min must-valgelt, mahutab kuni 7700 lehte ning hiilgab võimsate viimistlusvõimalustega.

• Võimas väljastus 85 lk/min
• Suur 10,4" TFT SVGA värviline puuteekraan
• Konkurentsitud viimistlusvõimalused
• Võimsad skannimisvõimalused
• Suur maksimaalne paberimaht (kuni 7700 lehte)
• Lihtne integreerida olemasolevasse töövoogu
• Keskkonnasõbralik


Lisainformatsioon
iRA8000 seeria lipulaev iRA8085 ei sea väljastusele mingeid piiranguid. Disainitud keskmise mahuga produktsioonikeskkondadele, kus on tähtis kiirus, suudab iRA8085 printida kuni 85 lk/min ja on täielikult laiendatav erinevate viimistlusvõimalustega, mis selle seeria konkurentidel puuduvad.

Võimas ja kiire
8085 on disainitud maksimaalse produktiivsuse saavutamiseks ka kõige nõudlikumates keskkondades. Kiire must-valge väljastus kuni 85 lk/min, suur paberimaht ja võimalus vahetada printimisel toonerikassetti, teevad sellest usaldusväärse väljastusseadme.

Väga paindlik
Seadistage iRA8085 vastamaks täpselt teie töökeskkonna vajadustele, olgu need siis majanduslikud, tööruumiga seotud või viimistlusvõimalusi silmas pidades.

Paindlikute meediakäsitsusvõimaluste abil saate valida erinevaid paberiallikaid, kasutada kuni 256 g/m2 materjale ning kasutada erinevaid professionaalseid viimistlusvõimalusi nagu augustamine, voltimine (Z-voltimine, seesmine-C, välimine-C, topeltparalleel ja keskelt voltimine) ja sadulviimistlemine.

Lisavarustuses oleva Fiery RIP kontrolleri abil ühildub 8085 sujuvalt töövoogu ning seadet on lihtne siduda teiste seadmetega. Alternatiivselt saate kasutada Adobe PostScript 3 ja PCL 5e/6 toega Canoni kontrollerit.

Lihtne kasutada ja seadistada
iRA8085'l on ülitundlik 10,4-tolline SVGA värviline puutetundlik ekraan, mille kasutajasõbralikud ikoonid teevad kasutuse väga mugavaks. Kasutajad saavad kujundada paneeli ja seadistada enim kasutatud toimingud kiirklahvideks.

Suurepärane kvaliteet
Uus kõrge lahutusvõimega tooneritehnoloogia kindlustab suure eraldusega teksti, jooned ning täpsed ja puhtad pooltoonid kohe peale printimist. Kujutisetöötlust on täiustatud erinevat tüüpi andmete eraldamisega teineteisest ja töötlemisele vastavalt andmetüübile.

Keskkonnasäästlik
imageRUNNER ADVANCE seeria vastab rangeimatele Energy Star standartidele ning imageRUNNER ADVANCE 8000 seerial on madalaim TEC (täielik energiakulu) oma klassis.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.