NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRA8295 Pro

iRA8295 Pro on suure jõudluse ja paberimahuga professionaalne must-valge väljastusseade, mis trükib kiirusega kuni 95 lk/min must-valgelt, mahutab kuni 7700 lehte ning pakub tipptasemel viimistlusvõimalusi.

• Trükikiirus 95 lk/min
• 10,4" TFT SVGA lahutusega värviline puuteekraan
• Professionaalsed viimistlusvõimalused
• Kaasaegsed skaneerimisvõimalused
• Suur maksimaalne paberimaht (kuni 7700 lehte)
• Lihtne integreerida olemasolevasse töövoogu
• Keskkonnasõbralik

Võimas ja kiire
IRA8295 Pro sobib nõudlikumatele kontoritele ja dokumentide tootmise keskkondadele, pakkudes maksimaalset produktiivsust. Printimiskiirus kuni 95 lk/min mustvalgelt, suur paberivaru ja võimalus töö ajal toonerit laadida tagavad usaldusväärse printimise minimaalse vajaliku sekkumisega.

Väga paindlik
Seadistage iRA8295 Pro vastamaks täpselt teie töökeskkonna vajadustele, olgu need siis majanduslikud, tööruumiga seotud või viimistlusvõimalusi silmas pidades.
Paindlikute meediakäsitsusvõimaluste abil saate valida erinevaid paberiallikaid, kasutada kuni 256 g/m2 materjale ning kasutada erinevaid professionaalseid viimistlusvõimalusi nagu augustamine, voltimine (Z-voltimine, seesmine-C, välimine-C, topeltparalleel ja keskelt voltimine) ja sadulviimistlemine.
Lisavarustuses oleva Fiery RIP kontrolleri abil ühildub IRA8295 sujuvalt töövoogu ning seadet on lihtne siduda teiste seadmetega. Alternatiivselt saate kasutada Adobe PostScript 3 ja PCL 5e/6 toega Canoni kontrollerit.

Lihtne kasutada ja seadistada
iRA8295 Pro'l on ülitundlik 10,4-tolline (26,4 cm) TFT SVGA resolutsiooniga värviline puutetundlik ekraan, mille kasutajasõbralikud ikoonid teevad kasutuse väga mugavaks. Kasutajad saavad kujundada paneeli ja seadistada enim kasutatud toimingud kiirklahvideks.

Suurepärane kvaliteet
Kõrge lahutusvõimega tooneritehnoloogia kindlustab teksti/punkti reprodutseerimise abil väga hea tulemuse ja täpse pooltooni tiheduse. Täiustatud kujutisetöötlus segmenteerib erinevat tüüpi andmed ja neid töödeldakse vastavalt andmetüübile.

Keskkonnasäästlik
imageRUNNER ADVANCE seeria vastab rangeimatele Energy Star standartidele ning imageRUNNER ADVANCE 8000 Pro seerial on madalaim TEC (täielik energiakulu) oma klassis.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.