NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRAC2030i

imageRUNNER ADVANCE C2030i on võimas multifunktsionaalne seade, mis trükib kiirusega 30 lk/min värviliselt ning skannib lahutusvõimega kuni 9600 x 600 dpi'd. Seadmel on standardvarustuses PCL5/6 printerikeel, lisavarustuses PostScript 3 printerikeel ning 80 GB kõvaketas.

• Kiire 30 lk/min printimine värviliselt ja must-valgelt
• Intuitiivne kasutajaliides
• Kõrge kvaliteediga trükised
• Hulk kvaliteetseid turvafunktsioone
• Ruumisäästlik disain ja sisemised viimistlusvõimalused
• Lisavarustuses Adobe® PostScript 3 printerikeel


Produktiivne, kvaliteetne väljastus
C2030i kvaliteetne 30 lk/min must-valgelt ja värviliselt printimine tagab kõrgetele standarditele vastava väljastuse. Lisaks toetab seade Adobe® PostScript 3 (lisavarustuses) printerikeelt. C2030i ühildub paljude erinevate paberimaterjalidega ning kompaktsed viimistlusfunktsioonid tagavad paindliku ning võimalusterohke lähenemise.

Kergesti kasutatav ja kohandatav
C2030i’l on interaktiivne, suure lahutusvõimega 5,7-tolline värviline VGA puutetundlik ekraan. Ekraani kasutajasõbralikud ikoonid teevad seadmega töötamise väga lihtsaks. Kasutajad saavad vahetada kasutajaliidese taustapilti (8 erinevat taustapilti), määrata ikoonide arvu ja ülesannet ning keerukad toimingud saab seadistada kiirkäskudena ühele nupule.

Efektiivne dokumendikäsitsus
Kahepoolne skannimine lubab kasutajatel dokumente saata mitmetesse erinevatesse sihtkohtadesse nagu e-mail, ftp ja võrgukaustad. Seadme integreerimine süsteemidesse nagu Microsoft, SharePoint ja Abobe ning Canoni võimsad tarkvaralahendused pakuvad teie ärile palju säästlikumat dokumendihaldust, kui seda on tavaline ja aeglane paberil baseeruv töövool. C2030i saab lisaks kasutada kallimate iR ADVANCE seeriate seadmete funktsioone nagu nt faks või telefoniraamat.

Säästlik ning turvaline
Kulude kokkuhoidmiseks on saadaval lai valik erinevaid võimalusi, näiteks saab piirata erinevate inimeste kasutajaõigusi kindlate funktsioonideni. Seadmel on suur nimistu võimsaid turvafunktsioone dokumentide kaitsmiseks elutsükli vältel nagu näiteks vesimärk, kõvaketta eemaldamine, andmete krüptimine ja seadmete autentimine.

Keskkonnasõbralik
imageRUNNER ADVANCE on esimene väljastuslahenduste seeria maailmas, mis kasutab mittepõlevat bioplastmassi, lisaks on selle seeria seadmetel hinnatud Energy Star sertifikaat. Kahepoolsete dokumentide kasutamine aitab vähendada paberikulu ja vähendab looduslike ressurside kasutamist.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.