NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iRAC3325i

iRAC3325i

See kompaktne ja kasutajasõbralik värviline A3 multifunktsionaalne seade pakub kvaliteetset värvilist infovahetust ja tõhusamat dokumentide töövoogu. Seadme turvalisuse ja kulude kontrollimise funktsioonid muudavad selle täiuslikuks kiiretele töörühmadele.

• Printimise, kopeerimise, skannimise ja saatmise funktsioonid, lisavarustuses faksimise funktsioon
• Värviline ja mustvalge väljund kiirusel 25 lk/min
• Kohandatav 17,8 cm kallutatav värviline WVGA puutetundlik ekraan
• Mahutavus kuni 2300 lehte ja paindlik prindimaterjali töötlus
• Võimsad ettevõttesisesed trükkimise ja viimistlemise funktsioonid
• Nutikas dokumentide jäädvustamine ja töötlemine
• Täiustatud turvalisuse valikud
• Lihtne ühe ja mitme seadme haldamine
• Lihtne kulutarvikute vahetamine
• Väike energiatarve


Kontrollige kulusid

Nutikas kasutaja autentimine võimaldab juhtida kasutajate ligipääsu ja õigusi, pakkudes kasutamise läbipaistvust tegevuse jälgimise aruannete kaudu. Määrake printimiseeskirju, et piirata mõne kasutaja ligipääsu teatud funktsioonidele. Nii saate kulusid kontrollida. Näiteks saate värvilise kasutamise lubada ainult kasutajatele, kellel seda vaja on. Ühenduvus väljundi haldamise lahendustega nagu uniFLOW võimaldab kulutuvastuse ja -jagamise kaudu rohkem säästa.

Canoni platvorm imageRUNNER ADVANCE on disainitud vähendama printimise kogukulusid tänu auhinnatud¹ dokumentide trükkimisele, seadmete haldamisele ja sujuvale dokumentide jäädvustamisele, hoides samal ajal teie andmeid turvalisena.


Muutke oma dokumentide töövoog tõhusamaks

Täiustab iga kiire töörühma dokumentide töövoogu. Suur värviline puuteekraan, intuitiivsed menüüd ja nutikas kasutajatuvastus pakuvad ainulaadset personaliseeritud kogemust ja lihtsat kasutamist. Dokumentide jäädvustamine on lihtne tänu kiirele skannimisele ja mitmetesse vormingutesse teisendamisele, sh Office Open XML PPT ja Word, mis on valmis digitaalseks uuesti kasutamiseks. Ühenduvus mitmete võimsate väljundite ja andmehaldustarkvaradega optimeerib teie dokumentide töötlemist tänu nutikatele MEAP ja MEAP veebirakenduste platvormidele.

Paindlikud mobiilse töötamise lahendused ja valdkonnastandardite tugi hõlbustavad mobiilsete töötajate jaoks printimist ja skannimist oma mobiilseadet kasutades.

Kasutajad saavad automaatselt luua professionaalse välimusega brošüüre ja viimistletud dokumente. Uus vajaduse korral klammerdamise funktsioon ja klambriteta ökonoomne klammerdaja muudavad viimistlemise lihtsamaks kui kunagi varem ja vähendavad jäätmeid.


Hallake oma seadmeid tõhusalt

Valdkonnastandardite, nagu Genuine Adobe PostScript ja PCL, tugi tagab sujuva ühenduvuse võrgustikesse ja ettevõtte lahendustesse. Ühtlane kasutamine ja haldamine imageRUNNER ADVANCE portfoolioga ning laialdane valik täiustatud haldusfunktsioone aitavad vähendada teie haldus- ja administreerimiskoormat. Konfigureerige, hallake ja värskendage oma seadet kas eraldi või kõiki seadmeid koos tänu seadmete haldamise tööriistadele, mis ennetava ja tõhusa hoolduse eesmärgil ka jälgivad, teavitavad ja diagnoosivad. Mudeli iR-ADV C3325i vähe hooldust vajav disain tagab vähem seisakuid tänu hõlpsasti vahetatavatele kulutarvikutele.


Saavutage iga kord suurepärased tulemused

Mudelil imageRUNNER ADVANCE C3325i on tugev disain ja mootor ning selle maksimaalne paberimahutavus on 2300 lehte. See tuleb täiuslikult toime kiirete töörühmade töökoormusega. Canoni uus V² (Vivid & Vibrant (ergas ja elav)) pildindustehnoloogia tagab, et teie dokumendid avaldavad muljet ja paistavad teiste seas silma.


Kaitske oma konfidentsiaalset teavet

Standardsed ja valikulised seadme, võrgustiku ja dokumentide turvalisuse funktsioonid tagavad kooskõla kõrgeimate turvastandarditega. Turvaline printimine ja turvaline tööde kõvakettalt kustutamine aitavad hoida teie teabe kaitstuna. uniFLOW valik pakub veelgi suuremat tõhusust ja turvalisust tänu turvalisele töödeväljastuse funktsioonile My Print Anywhere ning väljatrükkide, koopiate ja skannitud dokumentide andmekao vältimise funktsioonile Data Loss Prevention.


Olge keskkonnasäästlik

See ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade pakub oma klassi juhtivat TEC*-väärtust, tarbides puhkerežiimis kuni 1 W energiat. Lisaks on mudeli iR-ADV C3325i teatud osad valmistatud, kasutades bio- ja ümbertöödeldud plasti.

¹Canoni universaalne sisselogimishaldur Universal Login Manager sai BLI 2013. aasta väljapaistva uuenduse auhinna. Allikas: www.buyerslab.com

* Tüüpiline energiatarve. ENERGY STARi määratletud metoodika (www.eu-energystar.org).