NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRAC350P

Vastupidav suure jõudluse ja muljetavaldava väljundiga värviline laserprinter, mis sobib lauale või põrandale.

• Värviline ja mustvalge väljund kiirusel 35 lk/min
• Kohandatav 17,8 cm kallutatav värviline WVGA puutetundlik ekraan
• Maksimaalne paberimaht kuni 2300 lehte
• Võimas trükkimine, kulukontroll ja integreerimine
• Täiustatud turvavalikud
• Lihtne seadme ja masinapargi haldus
• Kergesti vahetatavad kulutarvikud
• Väike energiatarve


Saavutage iga kord suurepärased tulemused
imageRUNNER ADVANCE C350P suudab tänu tugevale disainile, mootorile ja maksimaalsele paberimahutavusele 2300 lehte täita ideaalselt tegusate töökollektiivide vajadused. Canoni uus V² (Vivid & Vibrant (ergas ja elav)) pildindustehnoloogia tagab, et teie dokumendid avaldavad muljet ja paistavad teiste seas silma. Automaatne klammerdamine koos Canoni dokumenditrüki tarkvaraga iW Desktop ei säästa mitte ainult teie aega, vaid võimaldab teil luua isikustatud dokumente, et oma publiku ja klientidega efektiivselt suhelda.

Printimise töövoo tõhustamine
See printer pakub kogu imageRUNNER ADVANCE tootevalikule omasel viisil suurt värvilist puuteekraani, intuitiivseid menüüsid ja nutikat kasutajatuvastust, mis teevad kasutuskogemuse ainulaadseks ja isiklikuks ning kasutamise lihtsaks. Ühenduvus mitmete väljundite haldustarkvaradega optimeerib teie dokumentide töötlemist tänu nutikatele MEAP ja MEAP veebirakenduste platvormidele.

Paindlikud mobiilse töötamise lahendused ja valdkonnastandardite tugi hõlbustavad mobiilsete töötajate jaoks printimist oma mobiilseadet kasutades.

Kontrollige kulusid
Nutikas kasutaja autentimine võimaldab juhtida kasutajate ligipääsu ja õigusi, pakkudes kasutamise läbipaistvust tegevuse jälgimise aruannete kaudu. Määrake printimiseeskirju, et piirata mõne kasutaja ligipääsu teatud funktsioonidele. Nii saate kulusid kontrollida. Näiteks saate värvilise kasutamise lubada ainult kasutajatele, kellel seda vaja on. Ühenduvus väljundi haldamise lahendustega nagu uniFLOW võimaldab kulutuvastuse ja -jagamise kaudu rohkem säästa.

Canoni platvorm imageRUNNER ADVANCE on disainitud vähendama printimise kogukulusid tänu auhinnatud¹ dokumentide trükkimisele ja seadmete haldamisele, hoides samal ajal teie andmeid turvalisena.

Hallake oma seadmeid tõhusalt
Valdkonnastandardite, nagu Genuine Adobe PostScript ja PCL, tugi tagab sujuva ühenduvuse võrgustikesse ja ettevõtte lahendustesse. Konfigureerige, hallake ja värskendage oma seadet kas eraldi või kõiki seadmeid koos tänu seadmete haldamise tööriistadele, mis ennetava ja tõhusa hoolduse eesmärgil ka jälgivad, teavitavad ja diagnoosivad. Kaughoolduse funktsioonid automaatseks toonerite haldamiseks ja näitude kogumiseks vähendavad halduskoormust ja võimaldavad teil keskenduda oma ärieesmärkidele. Mudeli imageRUNNER ADVANCE C350P vähe hooldust vajav disain tagab vähem seisakuid tänu hõlpsasti vahetatavatele kulutarvikutele.

Kaitske oma konfidentsiaalset teavet
Standardsed ja valikulised seadme, võrgustiku ja dokumentide turvalisuse funktsioonid tagavad kooskõla kõrgeimate turvastandarditega. Turvaline printimine ja turvaline tööde kõvakettalt kustutamine aitavad teie andmeid kaitsta. uniFLOW valik pakub veelgi suuremat tõhusust ja turvalisust tänu turvalisele töödeväljastuse funktsioonile My Print Anywhere ning väljatrükkide dokumentide andmekao vältimise funktsioonile Data Loss Prevention.

Olge keskkonnasäästlik
See ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade pakub oma klassi juhtivat TEC*-väärtust, tarbides puhkerežiimis kuni 1 W energiat. Lisaks on mudeli imageRUNNER ADVANCE C350P teatud osad valmistatud, kasutades bio- ja ümbertöödeldud plasti.


*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.