NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRAC350i

ImageRUNNER ADVANCE C350i on tugev värviline A4-seade, mis võimaldab kvaliteetset värviedastust ja hoiab teabe turvalisena. Seade sobib igas suuruses töörühmadele, kuna seda saab tänu valikulistele kassettidele paigaldada kas töölauale või põrandale.

• Värviline ja mustvalge väljund kiirusel 35 lk/min
• Kohandatav 17,8 cm kallutatav värviline WVGA-puuteekraan
• Paberimaht kuni 2300 lehte
• Lihtne kulutarvikute vahetamine
• Täiustatud turvalisuse valikud
• Väike energiatarve
• Täiustatud turvalisuse valikud

Produktiivne väljund ja jäädvustamine
Mudel imageRUNNER ADVANCE C350i on tugev värviline A4-seade, mis sobib igas suuruses töörühmadele, kuna seda saab tänu valikulistele kassettidele paigaldada kas töölauale või põrandale. Suur värviline puuteekraan, intuitiivsed menüüd ja nutikas kasutajatuvastus pakuvad unikaalset isiklikku kogemust ja lihtsat kasutamist. Dokumendi jäädvustamine on lihtne tänu kiirele värviskannimisele ja mitmesse vormingusse teisendamisele. Kasutajad saavad luua professionaalseid klammerdatud dokumente ning mobiilsed töötajad saavad hõlpsasti printida või skannida, kasutades oma mobiilseadmeid. Tänu nutikale MEAP-ile ja MEAP-veebirakenduse platvormile sobitub see seade mitme võimsa väljundi- ja teabehaldustarkvaraga, et optimeerida teie dokumenditöötlust.

Turvaline teave ja kulude kontrollimine
Nutikas kasutaja autentimine võimaldab juhtida kasutajate ligipääsu ja õigusi, pakkudes kasutamise läbipaistvust tegevuse jälgimise aruannete kaudu. Seadmes on võimalik kasutada mitmeid standardseid ja valikulisi funktsioone ning turvata võrku ja dokumente, mistõttu on see kooskõlas turvastandardite kõrgeimate nõuetega. Turvaline printimine ja turvaline tööde kõvakettalt kustutamine aitavad hoida teie teabe kaitstuna. Valikuline uniFLOW pakub veelgi suuremat tõhusust ja turvalisust tänu prinditööde ümbersuunamisele ja andmekao vältimisele.

Tõhus integreerimine ja haldamine
Sujuv ühendamine võrkude ja meelelahutuslahendustega, teiste seadmetega jagamine ja võimalus ühendada pilveteenustega, nagu Google Drive, muudavad töötamise ja dokumentide jagamise paindlikuks. Seadme haldustööriistad lubavad seadet konfigureerida, hallata ja uuendada (kas ühte või mitut seadet), jälgida, raporteid vaadata ja tuvastada, et tagada ennetav ja tõhus hooldus. Mudeli iRAC-350i vähe hooldust vajav disain tagab vähem seisakuid tänu hõlpsasti vahetatavatele kulutarvikutele.

Keskkonnasäästlik
See ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade pakub oma klassi juhtivat TEC-väärtust, tarbides puhkerežiimis vaid kuni 1 W energiat. Lisaks on mudel iRAC-350i teatud osad valmistatud bioplaste ja taastöödeldud plastikut kasutades ning järgitud on kõrgeimaid keskkonnamäärusi.