NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRAC5240i

See nutikas multifunktsionaalne seade tagab kõrge kvaliteediga värviedastuse kiirusel 35 lk/min. Lihtne ühendamine, turvalisuse ja kulude nähtavuse funktsioonid ning keskkonnasõbralikkus lisavad seadmele toimekates kontorites väärtust.

• 40 lk/min mustvalgelt ja 35 lk/min värviliselt
• Kallutatav 21,3 cm värviline SVGA-puuteekraan
• Paindlik prindimaterjalivalik ja viimistlusvõimalused
• Oivaline võimalus kontoris dokumentide trükkimiseks
• Lihtne ligipääsukontroll ja kasutajapõhine kasutamine
• Parim energiatõhusus

Suur produktiivsus

Nutikas mudel iR-ADV C5240i prindib mustvalgelt kiirusel 40 lk/min ja värviliselt 35 lk/min, võimaldab paberikasutust kaaluga kuni 256 g/m² ning maksimaalset paberimahtu 5000 lehte. Ühe läbimisega kahepoolse skannimisega saate skannida dokumente kiirusel kuni 120 kujutist minutis ja neid paindlikesse vormingutesse, nagu Office Open XML PPT-sse ja Wordi teisendada, tagades valmisoleku digitaalseks uuestikasutuseks.

Kasutuskogemus

Suur, kallutatav ja kohandatav puuteekraan tagab unikaalse kasutuskogemuse. Saate sagedamini kasutatavaid ülesandeid ühepuuteklahvidega lihtsustada, et säästa aega ja vaeva. Mobiilsed töötajad saavad lihtsasti oma mobiiliseadmetest printida või neisse skannida (iPadi, iPhone'i ja Androidi tugi (TBC)).

Kvaliteetne side

Mudel iR-ADV C5240i prindib eraldusvõimega 1200 x 1200 dpi terava teksti ja selgete piltidega printe ning pQ-tooner saavutab tasakaalustatud värvid ja suurepärase pildikvaliteedi. Tänu mitmetele viimistlusvõimalustele ja Canoni tarkvarale iW Desktop ei ole professionaalsete klammerdatud või augustatud dokumentide ja brošüüride loomine olnud kunagi lihtsam. Avaldage muljet suurepäraste isiklike müügipakkumiste, aruannete ja reklaamlehtedega, mis kõik on loodud lihtsa lohistamisfunktsiooni abil. Viige jõudlus ja värviedastus uuele tasemele valikulise Fiery-põhise kontrolleriga imagePASS-B2.

Võimas ühendamine ja haldamine

Sujuv ühendamine võrkude ja meelelahutuslahendustega, teiste seadmetega jagamine ja võimalus ühendada pilveteenustega, nagu Google Drive, muudavad töötamise ja dokumentide jagamise paindlikuks. Sisseehitatud MEAP-platvorm sobitub mitmete võimsate tarkvaradega, toetades ja optimeerides ettevõtete olulisi töövooge.

Seadme haldustööriistad lubavad teil kas ühte või mitut seadet konfigureerida, hallata ja uuendada ning töövõimekusaeg on garanteeritud läbi Canoni tõhusa jälgimise, raportite vaatamise ja diagnostika.

Parem kontroll oma investeeringu üle

Nutika kasutajatuvastuse abil saate kasutaja juurdepääsu ja õigusi kontrollida ning raportite vaatamine tagab läbipaistvuse ja tegevuse jälgimise. Kulude kontrollimiseks saate piirata ka mõne kasutaja ligipääsu teatud seadmefunktsioonidele. Teie andmed on väga hästi kaitstud tänu mitmetele standardsetele ja valikulistele seadme, võrgu ja dokumendi turvafunktsioonidele.

Keskkonnasäästlik

Selle ENERGY STAR®-i sertifikaadiga seadme TEC-väärtus on oma valdkonna üks väiksemaid, tarbides puhkerežiimis vaid 1 W energiat, ning seadme ehitamisel on kasutatud võimaluse korral bio- ja ümbertöödeldud plasti.