NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRAC5255

See nutikas seade tagab kvaliteetse värviedastuse kiirusel 51 lk/min. Ühendumine võimsate Fiery-põhiste RIP-seadmetega teeb sellest täiusliku valiku toimekate ja suurte graafiliste nõudmistega kontorite jaoks.

• 55 lk/min mustvalgelt ja 51 lk/min värviliselt
• Kallutatav 21,3 cm värviline SVGA-puuteekraan
• Valik võimsaid EFI Fiery-põhiseid kontrollereid
• Paindlik prindimaterjalivalik ja viimistlusvõimalused
• Oma klassi parim energiatõhusus

Suur produktiivsus

Mudel iR-ADV C5255 prindib mustvalgelt kiirusel 55 lk/min ja värviliselt 51 lk/min, võimaldab paberikasutust kaaluga kuni 256 g/m² ning maksimaalset paberimahtu 5000 lehte. Ühe läbimisega kahepoolse skannimisega saate skannida dokumente kiirusel kuni 120 kujutist minutis ja neid paindlikesse vormingutesse, nagu Office Open XML PPT-sse ja Wordi teisendada, tagades valmisoleku digitaalseks uuestikasutuseks. Kui teil on vaja värvilist ja rohke graafikaga sisu printida, siis parandab valikuline Fiery-põhine ColorPASS-GX400 kontroller töötluskiirust, tööde haldust ja töövoo automatiseerimist.

Kasutuskogemus

Suur, kallutatav ja kohandatav puuteekraan tagab unikaalse kasutuskogemuse. Saate sagedamini kasutatavaid ülesandeid ühepuuteklahvidega lihtsustada, et säästa aega ja vaeva. Mobiilsed töötajad saavad lihtsasti oma mobiiliseadmetest printida või neisse skannida (iPadi, iPhone'i ja Androidi tugi (TBC)).

Kvaliteetne side

Mudel iR-ADV C5255 prindib eraldusvõimega 1200 x 1200 dpi terava teksti ja selgete piltidega printe ning pQ-tooner saavutab tasakaalustatud värvid ja suurepärase pildikvaliteedi. Ühtset värvisobivust on lihtne saavutada EFI ColorWise tööriistadega, mis kuuluvad imagePASS-B2 ja ColorPASS-GX400 kontrollerifunktsioonide komplekti, mistõttu on muljetavaldavad brošüürid, kirjapaberid ja otsepost lihtsasti kättesaadavad. Mitmete viimistlusvalikute abil saate luua erinevaid mõjuvaid viimistletud materjale.

Võimas ühendamine

Ühendamine võrkude ja meelelahutuslahendustega, teiste seadmetega jagamine ja võimalus ühendada pilveteenustega, nagu Google Drive, muudavad töötamise ja dokumentide jagamise paindlikuks. Sisseehitatud MEAP-platvorm sobitub mitmete võimsate tarkvaradega, toetades ja optimeerides ettevõtete olulisi töövooge.

Seadme haldustööriistad lubavad teil kas ühte või mitut seadet konfigureerida, hallata ja uuendada ning jälgida, raporteid vaadata ja diagnostikat teostada, et tagada ennetav ja tõhus hooldus.

Kontroll oma investeeringu üle

Nutika kasutajatuvastuse abil saate kasutaja juurdepääsu ja õigusi funktsioonide järgi kontrollida ning raportite vaatamine tagab läbipaistvuse ja tegevuse jälgimise. Teie andmed on väga hästi kaitstud tänu mitmetele standardsetele ja valikulistele seadme, võrgu ja dokumendi turvafunktsioonidele.

Keskkonnasäästlik

Selle ENERGY STAR®-i sertifikaadiga seadme TEC²-väärtus on oma valdkonna üks väiksemaid, tarbides puhkerežiimis vaid 1 W energiat, ning seadme ehitamisel on kasutatud võimaluse korral bio- ja ümbertöödeldud plasti.