NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRC 1325if

Mudel imageRUNNER C1325iF on mitmete funktsioonidega värviline A4 multifunktsionaalne seade, mis pakub kiiret ja tõhusat dokumendihaldust kohe, kui toote karbist välja võtate, seega saate keskenduda oma ettevõtte prioriteetidele.

• Automaatne kahepoolne printimine, kopeerimine, värviline skannimine, saatmine ja faksimine
• Värviline ja mustvalge väljund kiirusel 35 lk/min
• uniFlow turvaline printimine
• 8,9 cm puute- ja näpistamistundlik värviline vedelkristallekraan
• Võrguvalmidusega ning PCLi ja Genuine Adobe PSi toega
• Mobiilse printimise ja skannimise tugi
• Väike energiatarve

Tootlik ja paindlik
Mudel imageRUNNER C1325iF on tootlik värviline A4 multifunktsionaalne seade, mille väljastuskiirus on kuni 35 lehekülge minutis ning millega saavutate kvaliteetsed värvilised väljatrükid. Uus 8,9 cm värviline puute- ja näpistamistundlik kasutajaliides on kasutajasõbralik ja lihtne. Paindlikud mobiilse printimise ja skannimise funktsioonid, nagu Apple AirPrint™, Mopria printimine ning printimis- ja skannimislahendused parandavad mobiilse töötaja tõhusust. Kasutajad saavad ka dokumente hõlpsasti skannida ja mitmetesse erinevatesse sihtkohtadesse saata, sh e-posti ja jagatud kausta.

Professionaalne ja kulutõhus
Kulutõhus mudel imageRUNNER C1325iF kasutab Canoni V² (Vivid & Vibrant (ergas ja elav)) pildindustehnoloogiat, mis tagab, et teie dokumendid avaldavad muljet ja paistavad teiste seas silma. Seadmega imageRUNNER on kaasas tooneripudelite täiskomplekt, mis võimaldab teil seadet kohe kasutama hakata. Vähendage paberitarvet automaatse kahepoolse printimise, kopeerimise ja skannimise funktsioonide abil.

Meelerahu ja kontroll
Kasutajad saavad seadme kiiresti ja lihtsalt seadistada ja installida, järgides vaid seadistamisjuhendit, mille saab ligi kasutajaliidese kaudu. Seadet saab kasutada kohe pärast karbist välja võtmist. Tootega on kaasas tooner ja garantiikaart, mis annab kasutajatele meelerahu, ning kõik, mida kasutaja alustamiseks vajab. Saate kulutarvikud osta siis, kui neid vajate, samuti ühendub imageRUNNER C1225iF peamiste printimisteenustega, mis pakuvad automatiseeritud näidikukogumise ja kaugdiagnostika funktsioone.

Sobib kõikidele ettevõtetele
Tänu kompaktsele disainile sobib imageRUNNER C1225iF erinevatesse kontoritesse ja sobib väikestele organisatsioonisisestele töörühmadele. Tänu paindlikele paberikasseti valikutele saab seadme panna lauale või põrandale, kasutades alust. Sellel on uus imageRUNNER kontroller, mistõttu ühildub see sujuvalt IT-keskkondadega. Samuti on olemas standardite, nagu PCL ja Genuine Adobe PS, tugi.

Canoni lisavarustuses olev uniFLOW väljastushaldur pakub lisakontrollfunktsioone k.a. Print Accounting, millega saate prinditöid monitoorida ning arvele võtta ja Secure Printing, mis peatab prinditöö kuni kasutaja on ennast korrektselt seadmele tuvastanud (salasõna või turvakaardiga).

Keskkonnasäästlik
See ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade pakub oma klassi juhtivat TEC²-väärtust, tarbides puhkerežiimis vaid kuni 1 W energiat. See on energiatõhusam, vähendades energiatarvet kasutamise ajal ning keskkonnamõju. Seadme imageRUNNER C1325iF keskkonnasõbralikkust näitab ka kvalifitseerumine karmi sertifikaadi Blue Angel saamiseks

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.