NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRC1335iF

See värviline A4 multifunktsionaalne seade on mõeldud kuluteadlikele ettevõtetele, kus on vaja tootlikku ja kvaliteetset värviedastust väikeste töörühmade jaoks. Tänu kompaktsele disainile sobib see täiuslikult erinevatesse keskkondadesse. Seadme saab panna lauale või põrandale, kasutades alust.

• Printimine, kopeerimine, värviline skannimine, saatmine ja faksimine
• Värviline ja mustvalge väljund kiirusel 35 lk/min
• uniFlow turvaline printimine
• 8,9 cm puute- ja näpistamistundlik värviline vedelkristallekraan
• Jäädvustamine, kulude kontroll ja ühendamine
• Lihtne ühe ja mitme seadme haldamine
• Mobiilse printimise ja skannimise tugi
• Lihtne kulutarvikute vahetamine
• Väike energiatarve


Produktiivne väljund ja jäädvustamine
Mudel imageRUNNER C1335iF on väga tootlik värviline A4 multifunktsionaalne seade, mille väljastuskiirus on kuni 35 lehekülge minutis ning millega saavutate värvilised väljatrükid kiiresti ja tõhusalt. Canoni V² (Vivid & Vibrant (ergas ja elav)) pildindustehnoloogia tagab, et teie dokumendid avaldavad muljet ja paistavad teiste seas silma. Uus 8,9 cm värviline puute- ja näpistamistundlik kasutajaliides on kasutajasõbralik ja lihtne. Paindlikud mobiilse printimise ja skannimise funktsioonid, nagu Apple AirPrint™, Mopria™ printimine ning printimis- ja skannimislahendused parandavad mobiilse töötaja tõhusust. Kasutajad saavad ka dokumente hõlpsasti skannida ja mitmetesse erinevatesse sihtkohtadesse saata, sh e-posti ja jagatud kausta.

Turvalisus ja kulude kontrollimine
Tagage oma andmete konfidentsiaalsus funktsioonidega nagu turvaline printimine, ligipääs PIN-koodi kaudu ja valikuline PDF-paroolikaitse. Printimiskulude kontrollimine on lihtsam kui kunagi varem tänu sisseehitatud Canoni uniFLOW tarkvara toele, mis pakub paremat läbipaistvust ja haldust, võimaldades teil jälgida ja määrata teatud prinditöid isikutele, osakondadele, asukohtadele ja projektidele; samuti pakub see kasutajapõhist aruandlust.

Sujuv ühendamine ja haldamine
See seade sobib erinevatesse kontoritesse ja väikestele organisatsioonisisestele töörühmadele. Tänu paindlikele paberikasseti valikutele saab seadme panna lauale või põrandale, kasutades alust.

Sellel on uus imageRUNNER kontroller, mistõttu ühildub see sujuvalt IT-keskkondadega. Samuti on olemas standardite, nagu PCL ja Genuine Adobe PS, tugi. Mudel imageRUNNER C1335iF aitab vähendada haldus- ja administratsioonitöid tänu automatiseeritud näidikukogumisele, kulutarvikute haldamisele ja diagnostikale. Püsivara kaugvärskendusi saab teha eemalolevast seadmest, mistõttu on seisakuid vähem.

Canoni lisavarustuses olev uniFLOW väljastushaldur pakub lisakontrollfunktsioone k.a. Print Accounting, millega saate prinditöid monitoorida ning arvele võtta ja Secure Printing, mis peatab prinditöö kuni kasutaja on ennast korrektselt seadmele tuvastanud (salasõna või turvakaardiga).

Keskkonnasäästlik
See ENERGY STAR®-i kvalifikatsiooniga seade pakub oma klassi juhtivat TEC-väärtust*, tarbides puhkerežiimis vaid kuni 1 W energiat. Mudel imageRUNNER C1335iF on energiatõhusam, vähendades energiatarvet kasutamise ajal ning keskkonnamõju.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.