NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iRC2380i

iRC2380i

Kompaktne, multifunktsionaalne iRC2380i aitab teie kontoril suhelda suurema mõjuga värvilisi dokumente kasutades. Selle väljastusseadme baasvarustuses on juba UFR/PCL võrguprinteri funktsioon ning universaalsed saatmisfunktsioonid.

• Suurepärase kvaliteediga värvilised trükised kiirusega 23 lk/min koos mattviimistlusega
• Intelligentnevärvilisuse äratundmine (ACS) tähendab, et seade kasutab värvifunktsioone ainult nende lehtede puhul, kus see on vajalik
• Edasiarendatud turvalisusvõimalused
• Lihtsad, paljude võimalustega installeerimis ja haldamistööriistad
• Professionaalsed viimistlusvõimalused

Multifunktsionaalne jõudlus
Enamik organisatsioone teavad täpselt, mida nad tahavad oma väljastusseadmelt: väikesed trükikulud, kasutuslihtsus ja samal ajal hoida täpset kontrolli seadme üle, ning hoida oma ärisaladused turvatuna. iRC2380i on väga tugev kõigi nende funktsioonide juures. Ta on kompaktne multifunktsionaalne printer, mis on ideaalne toimekates töökeskkondades. iRC2380i aitab sul efektiivselt printida, paljundada, faksida ja skaneerida. Seda kõike kvaliteetselt ja värviliselt, ning paljude erinevate viimistlusvõimalustega, nagu näiteks klammerdamine või augustamine. Seade on võimeline ka dokumente saatma kas või e-mailile, ftp:// serverisse või võrgukettale.

Säästlik printimine
iRC2380i teeb lihtsaks kulude kontrolli all hoidmise. Lai valik tööriistu võimaldab täielikku ligipääsu seadmele. Intelligentne värvilisuse äratundmine (ACS) teeb kindlaks, millised lehed vajavad värvilist trükki ja millised mitte, ning prindib nad vastavalt sellele välja. Seega maksad sa värvilise trüki eest ainult siis, kui seda tõesti ka vaja on, ning kui värviline trükk pole vajalik, maksad tavalist must-valge koopia hinda.

Osakonna ID funktsioon ja lisavarustuses olev iWAM tarkvara võimaldavad kergelt näha, kes, kus ja mida on printinud. Seades erinevatele osakondadale erinevad kasutuslimiidid, on kerge kontrollida, kuidas ja kus värvilist trükki kasutatakse.

Trüki kvaliteetseid dokumente nii must-valgelt kui ka värviliselt
Canoni uus QF toner annab ülimalt ühtlase tooneri jaotuse ja perfektse mattviimistluse. Võimsate viimistlusvõimaluste hulka kuuluvad näiteks voltimisfunktsioon, augustamine, klammerdamine ja võimalik on ka täisautomaatne brošüüride tegemine. Seadme kiirest must-valgest ja värvilisest trükist 23 lk/min on väga palju kasu siis, kui tähtajad lähenevad, ning on vaja töödega väga kiiresti valmis saada. Suuremahuliste tööde puhul on hindamatu väärtusega ka suure mahuga paberisööt, mis on laiendatav hoidma kuni 4950 lehte paberit. Dokumente saab skaneerida kiirusega 44lk/min, ning seejärel jagada laiali elektrooniliselt ühe lihtsa tööna, ilma selleks arvutit kasutamata.

Suur turvalisus, et saaksid maksimaalselt oma tööle keskenduda
Paljude funktsioonidega turvalisusvõimalused võimaldavad ligipääsu hallata kasutades osakonna või individuaalseid ID koode või lihtsalt panna seadmele üldparool, et hoida dokumente seadmes turvaliselt ja kättesaadavana ainult neile, kel neid vaja on. Ligipääsu on võimalik piirata ka kasutades IP/MAC aadresse. Võimalik on ka andmete krüpteerimine ja automaatne ümberkirjutamine. Lisaks sellele on võimalik dokumente saata parooliga kaitstud postkastidesse ka krüpteerituna või kasutada "nähtamatuid" vesimärke, mis ilmuvad dokumendile siis, kui seda kopeeritakse.

Lihtne hooldus minimaalseteks seisakuaegadeks
IW Halduskonsool (iWMC) on veebipõhine liides, mis võimaldab tsentraliseeritud võrguseadmete haldamist, ning pakub reaalajas toimivat infot otse seadmest, nagu näiteks toonerihoiatused, et kindlustada seadme häireteta töö.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.