NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iRC2620N

iRC2620N

Canon iRC2620N on kõrge kvaliteediga kontorivärviseade, mille hallatavad värvifunktsioonid ja turvaline võrguprintimine teevad seadmest suurepärase dokumendi- ja prindihaldussüsteemi. Samas pakub iRC2620N ka tavalisi prindi-, paljundamise, faksimise ja skaneerimistoimingute sooritamiseks. Seadme kiirus on 26 lk/min.

iRC2620N on kuluefektiivne multifunktsionaalne printer, mis pakub keskmise suurusega ettevõtetele kvaliteetset värvilahendust, et luua professionaalseid, muljetavaldavaid äridokumente.

iRC2620N võimaldab ettevõtetel suhelda efektiivsemalt nii sise- kui välisklientidega. Samas saab kulud hoida minimaalsel tasemel – kasutaja- või osakonnapõhiselt saab seadmele kehtestada näiteks väljastuse piirmahud. Nii saab värviprintimise kulusid täpselt kontrollida ja hallata.

MEAP, Canoni JAVA-põhine platvorm, on iRC2620N standardvarustuses ning võimaldab ettevõtetel seadme täielikult enda vajadustele kohandada, luues nii paindliku dokumendihaldussüsteemi. MEAP-rakenduste hulgas on lahendused nagu eCopy, mis laiendab seadme skaneerimisfunktsionaalsust ning aitab dokumente digitaalselt jagada.

Konfidentsiaalsete andmete kaitsmiseks on iRC2620N varustatud turvaliste prindi- ja saatmisfunktsioonidega. Näiteks saab skaneeritud PDF-faile edastada krüpteeritud kujul. Turvalise printimise funktsioon ning isiklike postkastide süsteem tagab seadme vastavuse ka kõrgetele turvanõuetele.

iRC2620N on täielikult ühilduv Canoni iW Publishing Manager (iWPM) tarkvaraga, mis võimaldab kombineerida erinevates programmides (Microsoft Word™, Excel™, PowerPoint™ jne.) loodud dokumente, töödelda neid ning väljastada näiteks ühe professionaalse värvibrošüürina.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.