NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
iRC3220N

iRC3220N

Canoni innovatiivne iRC3220N pakub mugavat lahendust värvidega töötamiseks. Multifunktsionaalne võrguseade võimaldab printida ning vahetada andmeid üle arvutivõrgu, kontrollides nii tööprotsessi kui värviprintimise eelarvet. Seadme väljastuskiirus on 32 lk/min.

Säästlik värviprintimine
iRC3220N on varustatud suurepärase värviprindi ning sisseehitatud kulude kontrollimise tehnoloogiatega. Värviprintimist ja selle mahte on kasutajapõhiselt võimalik piirata ning Canoni dokumendikulude haldamise tarkvara aitab värviprintimise eelarvet tsentraliseeritult hallata.

Paremad, kiiremad tulemused
Canoni ainulaadne S-tüüpi sfääriline tooner pakub tipptasemel offset-trükikvaliteediga võrreldavat, mati pealispinnaga viimistlust. Saad professionaalse välimusega dokumendid, mida on töötlemisel ja kontrollimisel lihtne märgistada. Kiire printerikeel ja töötlus annavad väljastuskiiruseks 32 lk minutis. Skaneerimine, paljundamine, printimine ning edastamine on võimalik kõik ühe seadme abil sooritada.

Ühenda kõik värvifunktsionaalsuse eelised
Lisaks printimisele saad värvifaile ka arvutivõrgus jagada. Skaneeri dokumendid ning edasta need e-postiga, salvesta andmebaasi või ettevõtte serverisse sobivaimas vormingus – PDF, TIFF, MTIFF või JPEG-failina.

Automaatne viimistlemine
iRC3220N annab kasutaja käsutusse laia valiku viimistlusvõimalusi, kaasa arvatud sadulklammerdamine ja brošüüride tegemine. Printer toetab väga laia materjalide valikut kuni 253g ning postkaardist kuni SRA3 formaadini. Canoni innovatiivne iW Publishing Manager tarkvara aitab erinevat tüüpi dokumentide loomisel ja ühendamisel, vältides nii printimise järgset käsitsi sorteerimist.

Turvaline ja tulevikku suunatud
iRC3220N turvafunktsioonid võimaldavad kaitsta konfidentsiaalset informatsiooni ning kontrollida seadme kasutamist. Et investeering oleks konkurentsivõimeline ka tulevikus, on seade varustatud Canoni Java-põhise MEAP-platvormiga, mis võimaldab tulevikus lisada iRC3220N-le just teie ärivajadusteks kohandatud rakendusi.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.