NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRC3380Ne

Seade iRC3380Ne vastab teie keskkonnakaitse-alastele nõudmistele ilma kvaliteedis ega töökiiruses järeleandmisi tegemata. Lisa paberisahtlitega aluslaud ja sisemine viimistleja on standardvarustuses.

• Värviline taastoodetud multifunktsionaalseade kontorisse
• Täisvärvides printimine, paljundamine ja skannimine
• Kiirused kuni 33 mustvalget või 30 värvilist lk/min
• Maksimaalne paberimaht: 2250 lehte
• Standardvarustuses lisa paberisahtlitega aluslaud, sisemine viimistleja ja automaatne dokumendisöötur

Canon annab tunnustatud multifunktsionaalsetele kontoriprinteritele uue elu, võimaldades säästlikke lahendusi otsivatel klientidel keskkonnasõbralikuma alternatiivi valida. Kõiki teie büroole vajalikke põhifunktsioone ja suurepärast kvaliteeti pakkuv iRC3380Ne on lihtsalt kasutatav ja väga hea hinna-väärtuse suhtega.


Olelusringi idee
Kas olete mõelnud, mis saab teie büroos kasutatavatest multifunktsionaalsetest printeritest pärast rentimisperioodi lõppu? Canonil on kindel soov teenindada oma kliente ja arendada oma ettevõtet keskkonna suhtes vastutustundlikul viisil kogu toodete olelusringi jooksul ja seetõttu rakendame me tootmise-kasutamise-ringlussevõtmise meetodit.
Rendiperioodi lõppedes kogutakse seadmed kogu Euroopas kokku ja saadetakse Saksamaale Canoni Giesseni tehasesse, kus need läbivad range tehaseremondi ja kvaliteedikontrolli protsessi – tulemuseks on täielikult uuendatud ja uuestisündinud seadmed, mille funktsionaalsus, tööjõudlus ja garantiitingimused on samad nagu esmakordselt müüdavatel seadmetel.

Jätkusuutlik valik
Tehaseremonditud toodete puhul taaskasutame me kuni 93% olemasolevatest komponentidest ja materjalidest, mistõttu väheneb oluliselt meie nõudlus uute toormaterjalide järele. Seadmekonfiguratsioonide hoolas kavandamine võimaldab oluliselt vähendada ladustamise ja transportimise jaoks vajalike pakkematerjalide hulka.

Tootlikkus ja töökindlus
Seade iRC3380Ne prindib ja kopeerib kiirusega kuni 33 lk/min mustvalgelt ja 30 lk/min värviliselt ning pakub automaatset kahepoolset printimist ja suurepärast skannimiskiirust tänu automaatsele dokumendisööturile – kõik see on standardvarustuses. Lisavarustusena võib valida suure pakketihedusega PDF- ja OCR-tehnoloogia, et optimeerida võrgukasutust ja skannitavate dokumentide kättesaadavust büroo võrgus.

Tõsiselt hea hinna-väärtuse suhe
Detailide ja materjalide taaskasutamisega saavutatav sääst mõjutab ka lõpphindu ning seetõttu suudame pakkuda klientidele väga soodsa hinnaga jätkusuutlikke seadmeid. Tänu turvalise printimise ja kirjakasti funktsioonidele ning kõvaketta krüptimise ja käskude tühistamise võimalustele võite meie seadmete puhul olla kindel andmete turvalisuses ja säilimises. Canoni tava järgides on printeril iRC3380Ne MEAP-funktsionaalsus ning paljude erinevate rakenduste, muuhulgas uniFLOW ja eCopy tugi. Seadet saab hõlpsasti seadistada iWMC kaudu; ühtlasi tagab e-hooldusteenus seadme täpse kaugmonitooringu ja näitude lugemise.


Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.