iRC3580Ne

Mudel iRC3580Ne on keskkonnasõbralik, ohverdamata seejuures kvaliteeti ega töökiirust. Pakub kõik ühes värvilist printimist, kopeerimist, skannimist, saatmist ja faksimist koos automaatse dokumendisööturiga.

• Ümbertöödeldud värviline kontoriseade
• Printimine, kopeerimine, saatmine ja faksimine ühes seadmes
• Väljastuskiirus on 35 lk/min mustvalgelt, 30 lk/min värviliselt
• Maksimaalne paberimaht: 2250 lehte
• Valikus on nii sisemine kui ka väline brošüüriviimistleja

Canon annab tunnustatud multifunktsionaalsetele kontoriprinteritele uue elu, võimaldades säästlikke lahendusi otsivatel klientidel keskkonnasõbralikuma alternatiivi valida. Kõiki teie büroole vajalikke põhilisi funktsioone ja suurepärast kvaliteeti pakkuv mudel iRC3580Ne on lihtsalt kasutatav ja väga soodne.

Tootmine, kasutamine, taaskasutamine
Kas olete mõelnud, mis saab teie büroos kasutusel olevatest multifunktsionaalsetest printeritest pärast lepinguperioodi lõppu? Canon on pühendunud oma klientide teenindamisele ja oma tegevuse rajamisele keskkonnasõbralikul viisil, arvestades toote tervet elutsüklit. Seetõttu töötasime välja oma ümbertöötlemisprogrammi.

Lepinguperioodi lõppedes kogutakse seadmed kogu Euroopas kokku ja saadetakse Saksamaale Canoni Giesseni tehasesse, kus need läbivad range tehaseremondi ja kvaliteedikontrolli protsessi – tulemuseks on täielikult uuendatud ja uuestisündinud seadmed, mille funktsionaalsus, tööjõudlus ja garantiitingimused on samad nagu esmakordselt müüdavatel seadmetel.

Jätkusuutlik valik
Ümbertöödeldud toodete puhul taaskasutame kuni 93% olemasolevatest komponentidest ja materjalidest*, mistõttu meie nõudlus uute toormaterjalide järele väheneb oluliselt. See võimaldab meil vähendada süsihappegaasiheiteid kuni 50%, võrreldes uutest osadest toodetud multifunktsionaalsete printeritega.

Seadmekonfiguratsioonide hoolikas kavandamine võimaldab oluliselt vähendada ladustamise ja transportimise jaoks vajalike pakkematerjalide hulka.

Tootlikkus ja töökindlus
Mudeli iRC3580Ne väljastuskiirus on 30 lk/min värviliselt ja 35 lk/min mustvalgelt, pakkudes piisavalt paberivaru, automaatset kahepoolset printimist ja väljapaistvat skannimist koos automaatse dokumendisööturiga – kõik see kuulub standardvarustusse. Lisavarustusena võib valida kõrgtihendusega PDF-i ja OCR-i, et täiustada võrguedastust ja skannitavate dokumentide kasutatavust büroo töövoos.

Tõsiselt hea hinna-väärtuse suhe
Osade ja materjalide taaskasutamine võimaldab meil klientidele pakkuda väga mõistliku hinnaga jätkusuutlikke seadmeid. Tänu turvalise printimise ja postkasti funktsioonidele ning kõvaketta kustutamise ja krüptimise võimalustele võite meie seadmete puhul olla kindel andmete turvalisuses. Canoni tava järgides on printer iRC3580Ne MEAP-i valmidusega ning see toetab mitmeid rakendusi, nt uniFLOW ja eCopy. Seadet saab hõlpsasti seadistada iWMC kaudu; ühtlasi tagab e-hooldusteenus seadme täpse kaugmonitooringu ja näitude lugemise.

*Keskmine ümbertöötlemise määr kaalu järgi

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

iRC1028i

iRC1028iF

iRC3580Ne

HP Color LJ Enterprise 500 M575dn

HP Color LJ Enterprise 500 M575f

HP Color LJ Enterprise 500 M575c

HP Color LJ Enterprise CM6040f

HP Color LJ Enterprise CM6040

iRAC350i kasutatud