NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


iRC4080i

Kiire ja paindlik kontorisse sobiv värviseade, mis sobib võimsaks värviprintimiseks suuremates osakondades. iRC4080i on säästlik lahendus suuremahuliste tööde tarvis.

Väljastamine ja viimistlemine
iRC4080i prindib ja kopeerib kiirusega 40lk/min must-valgelt ja 36lk/min värviliselt, ning täpselt sellise suurepärase kvaliteediga, mida Canoni kaubamärki kandvatelt seadetelt eeldatakse. Lai valik viimistlusvõimalusi sisaldab endas näiteks augustamist, kahepoolset trükki, brošüüri tegemist ja sorteerimist. iRC4080i suudab trükkida ka erinevatele paberitüüpidele ja ka kartongile kaaluga 253g/m2. Aega saad säästa Canoni iWPM tarkvaraga, mis võimaldab liita ja sorteerida erinevatest rakendustest prinditud failid üheks terviklikuks dokumendiks - näiteks tabelid Excelist, mõned slaidid Powerpointist, tekstilehed Wordist kõik üheks valmis dokumendiks, mis koheselt ka klammerdatud ja valmis laialijagamiseks.

Prindihaldus
iRC4080i on disainitud sobima kõikidesse kaasaegsetesse arvutivõrkudesse. Seade pakub ka valikut erinevaid funktsioone millega oma töövoogu ja kulusid kontrolli all hoida. iRC4080i unikaalne ACS funktsioon tunneb automaatselt ära must-valged ja värvilised leheküljed, ning ka trükib need vastavalt, et maksaksid ainult nende värviprintide eest, mida ka tegelikult oli vaja värviliselt trükkida. Must-valged lehed dokumendis trükitakse must-valgelt ja värvilised värviliselt. Osakonna ID haldus ja iWAM MEAP tehnoloogia monitoorib printimist ja võimaldab kontrolli all hoida nii kasutust kui ka kulusid. Kaugprindihaldus võimaldab administraatoril hallata kõiki sarnaseid seadmeid ühest arvutist.

Kontorisse integreerimine
iRC4080i on võrguprinter, skanner, koopiamasin, faks, viimistlusseade ja kommunikatsioonikeskus, mille võrku integreerimine ei pane süsteemiadministraatorit pead kratsima, vaid võimaldab kiirelt uue seadmega tööd alustada. iRC4080i universaalsed saatmisfunktsioonid võimaldavad sul skaneerida dokument, ning seejärel saata see kohe e-mailile, i-faksile, faksile, võrgukettale või salvestada seadme kõvakettale postkasti üheainsa liigutusega. Canoni PDF pakkimise tehnoloogia vähendab aga tunduvalt võrgus liikuvate andmete mahtusid ja seega ei pea muretsema, et mitmelehelisi dokumente sisaldavad PDF failid arvutivõrku ummistama ei kipuks, samas hoiab eriline Canoni Trace&Smooth funktsioon dokumendi kvaliteedi ka väikeste failimahtude juures kõrgena. Seade on võimeline paberkoopiate tegemise ajal tegema automaatselt elektronkoopia ka kõvakettale postkasti, mailile, faksile, võrgukettale või dokumendihaldussüsteemidesse.

Dokumentide ülim turvalisus
iRC4080i värviseade pakub valikut turvafunktsioone, mis võimaldavad delikaatset informatsiooni soovimatu vaatamise eest kaitsta. Prindi näiteks otse parooli või sõrmejäljega kaitstud postkasti masina kõvakettale - nii saab prinditud dokumendi seadmest kätte ainult see inimene, kes selle sinna printiks. Võimalik on ka arvutist printerisse saadetavad andmed täielikult krüpteerida ja vältida seega ka lihtne võrgu pealtkuulamine ja info varastamine. Printida on võimalik dokumentidele ka spetsiaalne vesimärk, mis tuleb nähtavale ainult koopiatel - olenemata sellest, mis seadmega dokumendist koopia tehakse. Või kasuta skaneeritud PDF failide krüpteerimist ja parooliga kaitsmist, et ka mailile saadetavaid dokumente saaks lugeda ainult see inimene, kes faili kätte saab.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.