NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


imagePRESS C1

Värskendage oma ettekujutust värvilisest digitaalprintimisest uue seadmega imagePRESS C1. Uue põlvkonna tehnoloogia tagab väljapaistva pildikvaliteedi ja digitaalse värviprintimise püsivuse, mis on võrdväärne ofsettrüki poolt pakutavaga ja isegi ületab seda.

• 14lk/min värviliselt, 60 lk/min must-valgelt
• 1200dpi ja 256 gradatsiooni
• Silmapaistev trükikvaliteet
• Silikoonivaba kinnitus

Sead uued standardid pildikvaliteedis ja jõudluses printimisel ja kontrolltõmmiste tegemisel
Värviprindi loomine kiirusel 14 lk/min lahutusvõimega 1200 dpi ning 256 gradatsiooniga, et anda tulemuseks erakordset kujutise kvaliteeti.

Pakub printimise ja proovitrüki loomise võimalust paljudele prindimaterjalidele kuni formaadini 13” x 19” - k.a suurele valikule kattega ja katteta paberitüüpidele.

Lihtsaks kasutamiseks on seadmel imagePRESS C1 suur, hõlpsasti loetav, puutetundlik vedelkristall-juhtimispaneel.

Automaatne reguleerimis- ja juhtimissüsteem tagab värvide silmapaistva stabiilsuse ja ühtsuse.

Kontrolltõmmised
Prindikvaliteet on nii hea, et sa ei pea kontrolltõmmiseid tegema teise seadmega. Kiire proovitrükkide tegemine võimaldab sul jaotada järelejäävat aega muudele, tähtsamatele ülesannetele. Mine kontrolltõmmise juurest otse trükkimisse.

Paindlik
imagePRESS C1 saab hakkama paljude erinevate töödega, mis on võimalikud ainult digitaalse trükipressiga, ning annab su firmale uusi, seni avastamata võimalusi.

Võrreldamatud ärivõimalused
Erakordne pildikvaliteet ja paindlik prindimaterjali käsitsemine tagavad imagePRESS C1 mitmekülgse kasutamise võimalused teie ettevõttes. Alates proovitrükkide loomisest kuni väikesemahuliste prinditöödeni ja nõudmisel-printimiseni, pakkudes isegi muutuvate andmete printimise võimalust. See on digitaalne seade, mis avab uued võimalused.

Uus V-tooner, E-trummel ja T-ilmutussõlm kindlustavad kõrgeima kvaliteediga, püsiva, stabiilse prindi.

Õlivaba kuumkinnitus-süsteem tagab ofsettrüki välimuse ja tunde.

Söötmisvõimalused - salvesta oma digitaalsesse töövoogu trükisest koopia kasutades automaatset kahepoolset originaalisööturit. Või kasuta lisavarustuses olevat paberisalve, et oma seadme paberimahtu veelgi suurendada.

Viimistlemine
Erinevate viimistlusfunktsioonide hulgas on näiteks: nihkega virnadesse jaotamine, keskelt murdmine, augustamine, klammerdamine, sadulviimistlemine.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.