NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


imagePRESS C6000VP

Järgmise põlvkonna värviline digitaalne trükipress on saabunud. C6000VP seab uued standardid nii nõudmisel-printimise kui värvilise väljastuse kategoorias suutes trükkida kõrge püsiva kvaliteediga printe kiirusega 60lk/min

• 60lk/min kuni 300g/m2 paksusele paberile
• Paberi mõõtmed alates A5 formaadist kuni 13" x 19,2"
• 10000-leheline paberimaht
• Täpne kahepoolne printimine
• Kõrge kvaliteediga trükkimine

Uus etalon kiires digitaalses värvilises väljastuses
Kiirus ja produktiivsus täiuslikus harmoonias. Kuni 300g/m2 materjalile kiirusega 60lk/min. Kõike seda trükipressi kvaliteediga digipressi kiirusel.

C6000VP suudab trükkida kuni 300g/m2 raskusele materjalile suuruses 13" x 19,2" - kaetult ja katmata - seda kõike, et luua paindlikud printimisvõimalused, mis sobivad iga töö jaoks. 10000-leheline paberimaht koostöös ultraheli sensoritega, mis tunnevad ära, kui masinasse saab veetud topeltarv lehti, kindlustavad võrreldamatu usaldusväärsuse ja produktiivsuse, et su imagePRESS töötaks ilma pausideta.

Täpne vigadeta töövoosisene või -väline viimistlemine.

Uus V-tooner, E-trummel ja T-ilmutussõlm kindlustavad kõrgeima kvaliteediga, püsiva, stabiilse prindi.

Uus silikoonõlita kinnitamine ning uus kinnitussõlm tagavad printidele litograafilise trüki välimuse ning vormi ja katmisega lõppviimistlus annab selle professionaalse läike.

Püsivus
Arendatud värvihaldus ning automaatsed kontrollfunktsioonid garanteerivad täpsed, digitaalsed värvid leht lehe järel ning töö töö järel.

Paindlik
Optimiseeri oma produktsiooni mahtu suunates õige töö õigesse mootorisse. imagePRESS C6000VP tuleb toime nii väikesemahuliste kiirete trükitööde, nõudmisel-printimise, kohandatud printimise kui ka personaliseeritud printimise töödega.

Viimistlemine
Erinevate viimistlusfunktsioonide hulgas on näiteks: nihkega virnadesse jaotamine, augustamine, klammerdamine, sadulviimistlemine, giljotiniseerimine ja brošüüri valmistamine - imagePRESS C6000VP teeb neid kõiki ühe töövoona ilma kasutajapoolse sekkumiseta.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.