NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


imagePRESS C700 /C800

Uus tase värvitrüki kvaliteedis ja tootlikkuses! Võimas ja mitmekülgne värvitrükiste tootmismasin viib kvaliteedi koos tootlikkusega uuele tasemele läbi tohutu materjalide valiku koos võimalusterohke viimistlusega.
imagePRESS C800-sarja digitükimasinaid on ainuüksi Euroopas aasta jooksul pärast lansseerimist 2014.a. juulis paigaldatud juba üle 2000 seadmekomplekti (8.09.2015 seisuga*).- Maksimaalne tootlikkus erinevate materjalidega
- Automaatne kahepoolne trükk materjalidega kuni 300g/m²
- Kiirus kuni 80 leh/min
- Erakordselt hea ja stabiilne kvaliteet
- Väga täpne paigutus
- Innovatiivne Consistently Vivid (CV) tooner
- 3 võimsat töövoo võimalust
- Paindlikud viimistlusvõimalused**

Innovatiivne trükiste tootmine
See võimas tootmismasin sisaldab endas palju uusi ja innovaatilisi lahendusi, mille abil paindlikult ning töökindlalt toota kvaliteetseid trükiseid. ImagePRESS C700/C800 on suurepärase investeeringutasuvusega, tuues aja- ja kulude kokkuhoiu nõudlikule koopiakeskusele ja käivet genereerivad võimalused trükikojale. imagePRESS C700/C800 vastupidavust ja töökindlust tõestab reaalne trükikoorumus, mis on paljudes Euroopa digitrükikodades isegi kuni 400 000 kuus!

Erakordne trükikvaliteet
Innovaatiline tehnoloogia tagab oma klassi parima prindikvaliteedi samal ajal tootlikkust ohustamata. Canoni arendatud uue tooneriga on värvid selged ja täpsed nii esimesel kui viimasel trükitud lehel. Värvid on püsivad täna pidevale automaatsele kontrollile trükiprotsessi ajal. VCSEL-laser oma 2400 dpi-ga võimaldab trükkida veelgi suurema täpsusega. Mitu erinevat trükirastri valikut annavad paindlikkuse ja ofsetiga sarnase kvaliteedi. Tehnoloogia koos tõhustatud värvikalibreerimisega tagavad vajaliku prindikvaliteedi ka kõige nõudlikumates keskkondades.

Maksimaalne tootlikkus
imagePRESS C700/C800 annab toodangut muljetavaldava kiirusega - kuni 70/80 lehte minutis ja seda veel paljude eri materjalidega. Masin trükib maksimaalse kiirusega ka paksematele paberitele kuni 220 g/m² ning ilma pingutuseta kahepoolsed trükitööd ka 300g/m² paksustele materjalile. Olulised parendused kinnitustehnoloogias lubavadki imagePRESS C700/C800 trükkida komplekssed tööd paljudele erinevatele trükimaterjalidele. Mittekaetud materjalidele trükkimise puhul eristub see imagePRESS teistest masinatest omas kategoorias.

Nutikas paindlikkus
Valida on kolme innovaatilise, tootliku ja intuitiivse töövoolahenduse vahel - Canon, PRISMAsync ja EFI. Canoni lahendust kasutades saab lihtsalt toota kõrgekvaliteedilisi töid. EFI Fiery-tüüpi kontroller võimaldab head tootlikkust ja toetab Fiery muutuvate andmetega trükki hea tasuvusega tööde tegemisel. Kõige tootlikum PRISMAsync kontroller võimaldab ühtselt kogu tootmist juhtida tänu oma intuitiivsele funktsionaalsusele ja efektiivsele ülesannete osadeks jaotamisele. PrismaSync ühildub hästi tööde ettevalmistustarkvara PrismaPrepare ja uue Web2Print tellimuste haldustarkvaraga PrismaDirect.

Mitmekülgne viimistlus
imagePRESS C700/C800 on tootlik viimase piirini koos laia valikuga viimistlusvõimalustega**: brošüüritrükk koos kolmest küljest lõikamisega, suure mahuga pakki ladumine, klammerdus, augustamine, voltimine ning in-line liimköitmine. Lisaks Canon lisaseadmetele on võimalus lisada ka teiste tootjate viimistlejaid nagu näiteks SDD servatrimmer ja vihiku seljakantija.

*http://www.canon-europe.com/about_us/press_centre/press_releases/business_solutions_news/2h15/imagepress_c10000vp_series.aspx

**Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.