imagePRESS C910 digitrükimasin

Kompromissitu kvaliteet, väljapaistev tootlikkus ja paindlikkus Uuenduslike tehnoloogiate ja ruumisäästliku disainiga imagePRESS C910 sarja mudelid pakuvad suurepärast kvaliteeti, kuni 90 lk/min trükikiirust, trükki kuni 1,3m ja tekstuuriga paberile ning mitmete kontrollerite ja viimistlusvalikute tuge – ülihea investeering tulevikku!

Innovatiivne trükiste tootmine
See võimas tootmismasin sisaldab endas palju innovaatilisi lahendusi, mille abil paindlikult ning töökindlalt toota kvaliteetseid trükiseid. ImagePRESS C910 on suurepärase investeeringutasuvusega, tuues aja- ja kulude kokkuhoiu nõudlikule koopiakeskusele ja käivet genereerivad võimalused trükikojale.

Erakordne trükikvaliteet
Innovaatiline tehnoloogia tagab oma klassi parima prindikvaliteedi samal ajal tootlikkust ohustamata. Canoni arendatud uue tooneriga on värvid selged ja täpsed nii esimesel kui viimasel trükitud lehel. Värvid on püsivad täna pidevale automaatsele kontrollile trükiprotsessi ajal. 32 punase kiirega R-VCSEL-laser oma 2400 dpi-ga võimaldab trükkida veelgi suurema täpsusega. Mitme erineva trükirastri (sh. uus 190-dot screen) valik annab paindlikkuse ja ofsetiga sarnase kvaliteedi. Elastne 4-kihiline tooneri ülekandelint võimaldab kvaliteetselt ka trükkida tekstuurpinnaga materjalidele ja taastoodetud paberitele.

Maksimaalne tootlikkus
imagePRESS C910 sarja digitrükimasinad annavad toodangut muljetavaldava kiirusega - kuni 2580 SRA3 lehte tunnis. Masin trükib maksimaalse kiirusega paberitele kuni 220 g/m² ning ilma pingutuseta kahepoolsed trükitööd ka veelgi paksematele materjalile. Kuni 1300mm lehesöötmine võimaldab trükkida näiteks plakateid, brošüüre või lakaga raamatukaasi.

Nutikas paindlikkus
Valida on kolme innovaatilise, tootliku ja intuitiivse töövoolahenduse vahel - Canon, PRISMAsync ja EFI. Canoni lahendust kasutades saab lihtsalt toota kõrgekvaliteedilisi töid. EFI Fiery-tüüpi kontroller võimaldab head tootlikkust ja toetab Fiery muutuvate andmetega trükki hea tasuvusega tööde tegemisel. Kõige tootlikum PRISMAsync kontroller võimaldab ühtselt kogu tootmist juhtida tänu oma intuitiivsele funktsionaalsusele ja efektiivsele ülesannete osadeks jaotamisele. PrismaSync ühildub hästi tööde ettevalmistustarkvara PrismaPrepare ning tellimuste ja töövoo haldustarkvaraga PrismaDirect.

Mitmekülgne järeltöötlus
imagePRESS C910 sarja digitrükimasinad on tootlikud viimase piirini koos hea valiku järeltöötlusega**: köidetud brošüüritrükk koos kolmest küljest lõikamisega, suurde pakki trükk, klammerdus, augustamine, rõngasköide, voltimine ning liimköitmine. Lisaks Canon lisavarustusele on võimalus lisada ka teiste tootjate järeltöötlusseadmeid nagu booklemaker, servatrimmer ja vihiku seljakantija.


**Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

Canon varioPRINT 110

Canon varioPRINT 120

Canon varioPRINT 135

varioPRINT 6000+ Ultra sari

imagePRESS C910 digitrükimasin

imagePRESS C10000VP

CMT130 One-knife 3 side trimmer

iRA DX 8705i

iRA DX 8795i

iRA DX 8786i

imagePRESS C165