NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon HD Video 6x zoom XL 3,4 - 20,4mm F1.6-2.6

Uus HD lahutusvõimega 6x zoomobjektiiv fookuskaugusega 3,4-20,4mm. Ideaalne lainurkobjektiiv XL H1 kasutavatele professionaalidele.

• 6x lainurk-zoomobjektiiv (35mm ekvivalent 24,5 - 147mm) Canoni XL bajonetiga
• Suur ava F1.6-F2.6
• Eraldi enkoodrid ava, zoomi ja fookuse jaoks
• Ülikõrge murdumisnäitajaga asfäärilised läätselemendid (UA), mis võimaldavad parimat kvaliteeti kompaktses kestas
• Kaks sisseehitatud neutraalhallfiltrit (ND) - 1/6 ja 1/32
• Zoomi ja fookuse eelseatud punktid
• Sisseehitautd mehaaniline katik fotode tegemiseks

Suurepärane pildikvaliteet
Canon Xl H1 L seeria objektiiv on saanud kasutajatelt kiitvat tagasisidet, mis on ka uue 6x lainurk-zoomobjektiivi loomise põhjuseks. Objektiiv kasutab Ülikõrge murdumisnäitajaga asfäärilisi läätseelemente, mis garanteerivad HD lahutuse jaoks vajaliku kõrge kvaliteedi hoides samas objektiivi kerge ja kompaktsena. Lühim fookuskaugus 2cm võimaldab objektiivi kasutada suurepäraselt kitsastes ruumides või lihtsalt huvitavate kaadrite jaoks.

Eraldi rõngad ava, fookuse ja zoomi seadmiseks
Kiirelt reageerivad juhtimisrõngad võimaldavad filmimise ajal kiiret ligipääsu ava, zoomi ja fookuse seadete. Võimalik on vajadusel kasutada ka kaamera peal asuvaid klahve objektiivi juhtimiseks.

ND filtrid
Uus objektiiv sisaldab endas ka kaht sisseehitatud neutrallhallfiltrit (1/6 ja 1/32), mis võimaldavad teravussügavust kasutada täielikult ka päikselisel päeval.

Zoomi ja fookuse eelseatud punktid
Kinnitatuna XL H1 külge on võimalik salvestada zoomi ja fookuse seadeid ning neid kiirelt nupuvajutusega ka tagasi kutsuda. Funktsioon on eriti kasulik pikkade võttepäevade puhul, kus on vajalik salvestada palju sarnaseid kaadreid. Koostöös XL H1ga on võimalik kaugusinfot kuvada kaamera pildiotsija ekraanil.

Sobib ka fotode salvestamiseks
Integreeritud mehaaniline katik võimaldab kvaliteetset fotode salvestamist. Fotode salvestamise võimalus on tihti hindamatu abivahend režiilahenduse tegemisel.

Sobib toodetele

XL H1

XL H1A

XL H1S