NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF6400S

IPF 6400S on 24“ (60,96 cm) laiusega, paindlik ja funktsionaalne laiformaatprinter. Printeri 8-värviline LUCIA EX pigmendipõhine tindisüsteem võimaldab kiiresti ja madalate kuludega printida kõrge kvaliteediga trükiseid.

• 24-tolline laiformaatseade
• LUCIA EX 8-värviga pigmenttintide süsteem
• Printimise ajal vahetatavad (Hot Swap) tindimahutid
• 250 GB sisseehitatud kõvaketas
• Sisseehitatud värviandur tagab püsivad ja täpsed värvid
• Suurepärane pildikvaliteet ja prindi täpsus
• PosterArtist Lite ja MS Office Plug-in silmapaistvate plakatite loomiseks
• Photoshopi plug-in aitab säästa aega ja raha
• Kasutab nii 130 ml kui ka suurema mahuga 300 ml tindikassette
• Sisseehitatud prindimaterjali ja tindikulu arvestus.
• Lisavarustuse olev spektrofotomeeter tagab automaatse ja suure täpsusega värvihalduse
• Printerijalad lisavarustusena

Kvaliteetne
Canoni 8-värviga LUCIA EX pigmenttintide süsteem annab laia värvigamma, sujuva gradatsiooni, sügavad tumedad ja teravad mustad toonid.. Pisemadki detailid edastatakse õigesti kõrgema täpsusastmega. Väljaprindid on ka väga vastupidavad ja täiustatud kriimustuskindlusega.

Produktiivne
IPF6400S laiformaatprinteril on kiirvahetusega (Hot-Swap) nii 130ml kui ka suuremad 300ml tindikassetid, mis on vahetatavad printimise ajal. Automaatne e-posti teavitus annab teada kui on aeg vahetada tinte, meediat või kui printimistöö on lõpetatud. Sisseehitatud 250GB kõvaketas, käitleb vaevata suuri andmemahtusid ja Gigabit Ethernet ühendus võimaldab andmete kiiret edastust, mis muudab ka suure mahuliste printimistööde haldamise sujuvaks ja kiireks.

Mitmekülgne
IPF6400S on varustatud mitmekülgsete funktsioonidega, mis vastavad erinevatele trükkimisvajadustele ja aitavad saavutada kvaliteetset tulemust. Canoni unikaalne värvide kalibreerimissüsteem kasutab sisseehitatud värvitihedussensorit optimeerides prindiväljundit kogu prindilaiuse ulatuses. Lisavarustuses olev spektromeeter pakub kiiret ja pidevat värvide mõõtmist ja kontrolli, võimaldades automaatset ja täpset värvihaldust kõigis prinditöödes. IPF6400S on piisavalt mitmekülgne, et trükkida nii plakateid kui kvaliteetseid lõuendeid.

Täisfunktsionaalne tarkvara
IPF6400S on kaasas lai valik kaasaegset tarkvara, mis hõlbustavad printimistööde ettevalmistamist ja printimist ning aitavad saavutada suurepärast tulemust. Photoshopi plug-in valikud lihtsustavad igapäevaste toimingute käsitsemist nagu piltide kohandamine ja pruufimine, nende kvaliteedi optimeerimine ja ääriste lisamine. Veelgi enam, sarnaste töökäskude sisseseadmine automatiseeritud tööprotsessideks on samuti imelihtne. PosterArtist võimaldab isegi algajal luua heavälimusega plakateid lihtsalt ja kiiresti. Microsoft Office Plug-in sobib neile, kes soovivad plakti suurusega dokumente ja graafikat printida tuttavatest Microsoft Office programmidest nagu Word, Excel ja PowerPoint. ImagePROGRAF Direct Print & Share aitab suurendada töövoogude tootlikust ja tõhusust, võimaldades trükkida PDF/TIF/JPEG faile otse kasutamata rakendusi või printeri draiverit. Pilvetugi võimaldab failide jagamist teiste asukohtadega ning tagab lihtsa juurdepääsu isegi mobiilseteseadmetega.
Sisseehitatud kuluhaldustarkvaraga on aga iga prinditöö kulu lihtne jälgida ning see annab võimaluse arvutada töötasuvust (arvestab prindimaterjali kulu ruutmeetrites, tindikulu ml, kes ja millal trükkis ning printimisele kulunud aega


* Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.