EF-S 10 - 18mm F4.5-5.6 IS STM

288.99 €

Kompaktse ja kerge disainiga ülilainurgaga EF-S suumobjektiiv on täiuslik reisimiseks. See mahutab rohkem kaadrisse ja seega sobib ideaalselt maastikute ja arhitektuuri pildistamiseks.

• Ülilainurk-zoomobjektiiv kõigile EF-S bajonetiga keredele
• Suurepärane pildikvaliteet
• Kerge ja kompaktne
• Minimaalne fokusseerimiskaugus on kõigest 22 cm
• Kiire, vaikne autofookus
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava
• Lisavarustuses valgusvarjuk

Kompaktne ja kerge ülilainurk-suumobjektiiv
Kompaktse disainiga ja kerge (240 g) ülilainurgaga 10–18 mm suumobjektiiv on täiuslik reisimiseks. Tänu vaid 0,22 m fookuskaugusele saab subjektidele lähemale minna ning nautida siiski laia vaatevälja. See on disainitud APS-C-formaadis sensoritega EOS-digipeegelkaamerate jaoks, lisades efektsust maastikele, linnaruumidele ja taevale ning võimaldades teil hõlpsasti jäädvustada suurejoonelisi interjööre ja arhitektuuri.

Sujuv ja peaaegu vaikne STM-teravustamine videotes
Kvaliteetsete ja alati hästi teravustatud videote salvestamine on samm-mootori tehnoloogia (STM, Stepping Motor Technology) abil lihtne. Sellega saavutate stabiilse ja peaaegu vaikse pideva teravustamise, seega on videod sujuvad ning taustamuusikana jäädvustatakse vaid ümbritsevad helid, mitte teravustamismootori müra.

Teravad pildid 4-astmelise pildistabilisaatoriga
EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM saavutab stabiilsemad võtted mis tahes olukorras, isegi nõrgas valguses käest pildistades. Objektiiv sisaldab 4-astmelist optilist pildistabilisaatorit, et jäädvustada suurepäraseid fotosid nõrgas valguses ning stabiilsemat videomaterjali.

Suurepärane pildikvaliteet
Objektiiv on disainitud spetsiaalselt digifotograafia jaoks. See sisaldab asfäärilisi ja UD-läätseelemente, korrigeerides sfäärilisi ja kromaatilisi kõrvalekaldeid. Objektiivil on ka Super Spectra vääristus, mis aitab tagada sobiva värvide tasakaalu ja suure kontrastsuse ning see vähendab ka pettekujutiste ja valguspimestuste teket. Valikulise päikesevarjukiga saab valguspimestuste teket veelgi vähendada.

Käsitsi teravustamisrõngas
Käsitsi teravustamisrõngas võimaldab pidevat käsitsi teravustamist isegi videoid filmides või filtrit kasutades.

Taustahägu
7 labaga ringikujuline ava tagab laia avaga pildistades sujuva taustahägu; täiuslik sügavuse loomiseks ja subjekti tagataustalt esiletoomiseks.

Tooteid samast grupist…

EF-S 10 - 18mm F4.5-5.6 IS STM

EF-S 10 - 22 mm F3.5-4.5 USM

EF-S 15 - 85mm F3.5-5.6 IS USM

EF-S 17 - 55mm F2.8 IS USM

EF-S 18 - 55mm F4.0 - 5.6 IS STM

EF-S 18 - 135mm F3.5-5.6 IS USM