NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 500D + EF-S 18-200mm IS

EOS 500D aitab su mõtteid realiseerida. Jäädvusta ka väiksemaid detailid kasutades kaamera 15,1 megapikslise lahutusvõimega CMOS sensorit. Lisaks on võimalik salvestada ka eriti teravat FULL HD lahutusega videot. See komplekt sisaldab endas EOS 500D kere ja objektiivi EF-S 18-200 mm F3.5-5.6 IS

• 15,1 megapiksline CMOS-sensor
• Full HD (1080p) lahutusega videoklipid
• Kuni ISO 12800 tundlikkus hämaras pildistamiseks
• Sarivõte 3,4 k/s kuni 170 JPEG faili järjest
• 3" Clear View LCD ja Live View otsevaate režiim
• 9-punktiga AF-süsteem
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• EOS sisemine puhastussüsteem
• Ühildub EF/EF-S objektiivide EX välklampidega

15,1 megapiksline CMOS sensor
See lahutusvõime imponeerib kindlasti neile, kes soovivad printida oma fotosid suureformaadiliselt või neid kärpida ilma kvaliteedis või detailsuses kaotamata. Canoni 15,1 megapiksline CMOS sensor on lisaks suurele lahutusvõimele ka väga edukas hämaras pildistamisel ning väga madala müratasemega.

Full HD videosalvestus
EOS 500D kombineerib suurepärase fotokvaliteedi võimalusega salvestada Full HD (1080p) lahutusega videomaterjali. Juhtudeks, kui mälukaardile tuleb salvestada rohkem videomaterjali, saate kasutada ka 720P või VGA lahutust. HDMI ühendus teeb lihtsaks kõrglahutusvideo esitamise suvalises HD-teleris.

Kõrge kuni ISO 12800 tundlikkus
Kui päike läheb looja, hindate kindlasti EOS 500D kõrget ISO tundlikkust, mis on laiendatav kuni väärtuseni 12800. Niimoodi saate hämaras pildistada ka sellistel juhtudel, kui välklampi ei saa kasutada.

Sarivõte 3,4 k/s kuni 170 JPEG faili järjest
EOS 500D võimaldab pildistada kuni kiirusega 3,4 k/s ja niimoodi kuni 170 JPEG faili (9 RAW faili) järjest.

3" Clear View LCD ja Live View otsevaade
Piltide ja videote teravuse kontrollimine on tehtud lihtsamaks uue 3" ClearView LCD ekraaniga, millel ka suurem 920 000 piksline lahutus. Live View otsevaade võimaldab kasutada kaamerat kui tavalist kompaktkaamerat ja kadreerida kasutades peegelkaamera ekraani.

9-punktiga AF-süsteem
Ülitäpne fookustamissüsteem kasutab 9 AF-punkti, et määrata subjekti kaugus. Fookustamispunktid paiknevad üle kogu kaadri ning võimaldavad fookustada ka kaadri keskosast väljaspool asuvatele subjektidele. Et saavutada täpsem fookustamine valgusjõuliste objektiividega toetab keskmine ristitundlikkusega fookustamispunkt ka f/2.8 ava.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor teeb koostööd CMOS-sensoriga, et pakkuda kasutajale 14-bitist kujutisetöötlust pehmete gradatsioonide ning tõetruude värvide tarbeks. DIGIC 4 võimaldab kasutada ka edasiarendatud müravähendust, mis laseb salvestada ka kõrge ISO tundlikkusega fotosid. Lisaks teeb uus protsessor kaamera kiiremaks.

EOS sisemine puhastussüsteem
Canoni sisemine tolmutõrjumissüsteem kasutab kolme meetodit tolmuga võitlemisel. (1) Erimaterjalid minimeerivad tolmu tekkimist kaamera peeglikambris. (2) Isepuhastuv sensori puhastussüsteem raputab madalpääsfiltrit iga kord, kui kaamera sisse-välja lülitatakas. (3) Põikpäistest tolmuterad eemaldatakse mugavalt Digital Photo Professional tarkvaras.

Täielik EF/EF-S objektiivide ja EX välklampide tugi
EOS 500D ühildub kõigi Canoni EF ja EF-S seeria objektiivide ja EX-seeria välklampidega. See võimaldab luua väga paindliku pildistamissüsteemi, mis vastab täpselt fotograafi vajadustele.