NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS-C100 EF DAF + EF-S 18-135mm

Canon EOS C100 EF DAF on uus täiustatud kompaktne ja kerge 8.3 MP Super 35mm sensoriga videokaamera koos sisseehitatud Dual Pixel CMOS AF autofookusega (DAF), mis võimaldab kuni 24 Mbps AVCHD salvestust. Kaameral on magneesiumsulamist pritsmekindel korpus, valgustundlikkus kuni ISO 20000, sisse-ehitatud ND-filtrid ning salvestada saab nii SD-kaartidele kui ka välistele salvestajatele. EOS C100-ga saab kasutada kõiki Canoni EF, EF-S ja EF seeria kinoobjektiive. Komplektis EF-S 18-135 mm F3.5-5.6 IS STM objektiiv.

• 8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
• Sisseehitatud Dual Pixel CMOS AF autofookus (DAF)
• Kõrge tundlikkus, madal müra
• 24Mbps AVCHD SD kaartidele ( 2 kaardipesa )
• Automaatse pildistamise funktsioonid
• Vahetatavad objektiivid (EF bajonett)
• Canon Log Gamma
• Kompaktne, modulaarne, kerge - 1020 gr.
• Professionaalne heli
• Lihtne integreerimine olemasolevasse töövoogu
• CPS videotugi
• Komplektis EF-S 18-135 mm F3.5-5.6 IS STM objektiiv

8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
8,3MP Super 35mm CMOS sensor on Canoni poolt projekteeritud ja valmistatud spetsiaalselt videokaamerale, võimaldades 3CH RGB töötlust täis- HD salvestuse jaoks. Canoni sensori tehnoloogia annab kõrge lahutuse ja tundlikkuse, sealjuures madala müra, vähendatud horisontaalsete objektide kaldumineku defekti kiiresti liikuvates kaadrites, madala energiatarbe ja ilusa madala sügavusteravuse.

Kõrge tundlikkus, madal müra
EOS C100-l on täiustatud tundlikkus: madala müratasemega võtteid saab teha kuni ISO 20000-eni, mis võimaldab kaamerat kasutada peaaegu igasugustes võttetingimustes.

24Mbps MPEG-4 AVCHD SD kaardid
Salvestab MPEG-4 AVCHD/H.264 failivormingus kuni 24Mbps (4:2:0) andmevooga. Kaks SD / SDHC / SDXC mälukaardi pesa võimaldavad üheaegset ja jätkuvat salvestamist. AV, USB ja lukustatava HDMI väljundid.

Canon Log Gamma
Sisseehitatud Canon Log Gamma tagab neutraalse pildikvaliteedi 12 stopi ulatuses (800% dünaamiline ulatus) ISO 850 puhul. Laia dünaamilise ulatuse funktsioon tagab filmimaterjali sama laia ulatusega, aga ei vaja parendamist.

Vahetatavad EF objektiivid
EOS C100 EF bajonett võimaldab kasutada kogu EF, EF-S, Canon 4K EF kinoobjektiivide seeria objektiive, sealhulgas kasvõi makro ja kalasilm-objektiivi. Kaamerasse ehitatud manuaalne 3 tasemeline ND filter.

Kompaktne, modulaarne, kerge
EOS C100 on väga kompaktne, kerge ja tänu väikestele mõõtmetele sobilik kitsastes oludes kasutamiseks. Põhisalvestuskomplekt kaalub ilma objektiivita kõigest 1020g. Äravõetav käepide ja pööratav LCD-paneel annavad rohkem vabadust kohandada kaamerat vastavalt võttesituatsioonile, samas pritsmekindlus ja magneesiumsulamist kere tagavad jäikuse ja sitkuse.

Automatiseeritud salvestamine
Lihtsustamaks kiiret filmimist, saab kasutada One-Shot Auto Focus, Push Auto Iris funktsioone ja automaatset valge tasakaalu. One-Shot aitab teravustamisel, Push-Auto-Iris nupuga saab kiiresti muuta ava, säilitades sobiva säri. Võimalik on kasutada ka täielikult manuaalset juhtimist. Focus Assist funktsioon aitab käsitsiteravustamisel, näidates infot LCD-ekraanil.

Professionaalne heli
Professionaalsed helisalvestusvõimalused koos LPCM või Dolby AC3-ga. Ülemises käepidemes on kaks XLR sisendit ja stereomikrofon.